BROWSER-UPDATE

Wij hebben vastgesteld dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is beveiligd tegen de nieuwste internetrisico's.

Met het nieuwe exterieur- en interieurdesign en diverse nieuwe functies voor bestuurdersondersteuning en connectiviteit is de nieuwe generatie Defender een revolutionair product voor Land Rover.

 • PIVI

  SPLINTERNIEUWE INFOTAINMENT

  Geïnspireerd door uw smartphone. Ons nieuwe infotainmentsysteem Pivi Pro biedt volledige connectiviteit en alle belangrijke informatie in één oogopslag.

 • TBC

  NAVIGATIE

  Het Connected Navigation Pro-systeem van de Defender leert uw favoriete routes aan en stelt snellere alternatieven voor in geval van vertragingen.

 • enhanced 3D Surround Camera

  VERBETERD ZICHT

  Zie meer van uw wereld. ClearSight-technologie, onderdeel van de verbeterde 3D Surround Camera, verbetert uw zicht aanzienlijk.

INFOTAINMENT

INFORMATIE IN ÉÉN OOGOPSLAG

Een persoonlijk 10-inch touchscreen. Het Pivi Pro-systeem van de Defender heeft een overzichtelijke indeling waarmee u veelgebruikte taken kunt uitvoeren en veelgebruikte functies kunt gebruiken op het beginscherm. U kunt de lay-out eenvoudig aanpassen en extra informatie of functies toevoegen.

CONNECTED NAVIGATION PRO

Blijf op de hoogte van uw route met realtime verkeersinformatie en live toegang tot brandstofprijzen, parkeerplaatsen en plaatsinformatie. U ziet alles in uitzonderlijke gedetailleerde 2D- of 3D-weergave.

INTERACTIVE DRIVER DISPLAY

Bekijk een scala aan relevante informatie op het 12,3" HD Interactive Driver Display van de Defender. Kan worden gepersonaliseerd met een kaart op volledige schermgrootte, telefoon- en mediafuncties.

HEAD-UP DISPLAY

Deze functie projecteert belangrijke informatie over uw rit op de voorruit, zoals snelheid, geselecteerde versnelling en navigatie-instructies. Het systeem biedt kristalheldere kleurenafbeeldingen met hoge resolutie, waardoor u gemakkelijk allerlei informatie kunt zien, inclusief informatie over offroad-rijden, zoals hellingshoek en wielvluchthoek.

Defender front seat interior
Navigation interactive display
Interactive driver display
Heads-up display
Autoplay Stop

ZICHT

GEBRUIKSGEMAK

ALTIJD OPGELADEN

Met de Defender bent u altijd geconnecteerd. Draadloos opladen in de middenconsole, USB- of 12V-aansluitingen op elke zitrij en een 220V/230V-stopcontact zorgen ervoor dat meerdere apparaten tegelijk van stroom kunnen worden voorzien.

Please enable javascript on your browser.

UW DEFENDER

Op werkelijk alles voorbereid. Een Defender die voor u is gepersonaliseerd.

Defender interior at night

CONNECTIVITEIT

 • ONLINE PACK ICON

  ONLINE PACK

  Nog beter verbonden onderweg. Alles wat u nodig hebt voor uw tocht binnen handbereik, inclusief online media, weerberichten, agenda-informatie en nuttige plaatsen. Onbeperkte data4 via een geïntegreerde simkaart.

 • REMPTE APP ICON

  REMOTE APP

  Met behulp van uw smartphone of smartwatch kunt u uw auto vergrendelen of ontgrendelen, lokaliseren, en uw afgelegde trajecten bijhouden. Compatibel met de meeste smartphones en smartwatches.

 • SOFTWARE UPDATES ICON

  SOFTWARE-UPDATES

  De Defender blijft up-to-date met software-updates5. Het infotainmentsysteem, de telematica en de verschillende regelmodules van de auto kunnen allemaal op afstand worden bijgewerkt om optimale prestaties te garanderen.

 • WI-FI ENABLED ICON

  WIFI

  Uw gezin blijft verbonden en verveelt zich geen seconde5. 4G WiFi biedt toegang tot compatibele mobiele netwerken vanuit de auto. Een verbinding met maximaal acht apparaten is mogelijk.

COMFORT

 • Meridian Audio

  MERIDIANTM SURROUND SOUND AUDIOSYSTEEM

  Het 700 W Meridian Surround Sound audiosysteem, beschikbaar in optie, heeft 14 luidsprekers, inclusief een tweekanaals subwoofer. Het biedt kristalheldere hoge tonen en volle, diepe bassen in het gehele interieur. U beluistert uw muziek precies zoals u dat wilt.

 • Climate control display

  INTERIEURKLIMAAT

  Ongeacht de weersomstandigheden genieten bestuurder en passagiers van de ideale temperatuur in de auto dankzij het aircosysteem met 2 of zelfs 3 zones. Bovendien verwijdert ionisatie van interieurlucht allergenen, bacteriën in de lucht en bijbehorende geuren.

 • TBC

  GEKLIMATISEERDE ZETELS

  De koel/-verwarmbare zetels bieden comfort en zorgen ervoor dat u tijdens elke rit in een optimale omgeving verkeert.

 • Interior ambient lighting display

  PREMIUM INTERIEURVERLICHTING

  Met de premium interieurverlichting maakt u een keuze uit 10 verchillende tinten en instelbare lichtintensiteit, zodat u uw omgeving kunt aanpassen aan uw stemming, persoonlijkheid of rijstijl.

ASSISTENTIE

RIJHULPMIDDELEN

De Defender is voorzien van een reeks rijhulpmiddelen die nog meer veiligheid en gemak bieden tijdens het rijden - beschikbaar via Blind Spot Assist Pack, Driver Assist Pack en 3D Surround Camera.

 • BLIND SPOT ASSIST

  Wanneer u van rijstrook gaat veranderen en de Defender detecteert een ander voertuig in de dode hoek, gaat er in de betreffende buitenspiegel een waarschuwingslampje branden en zorgt dit systeem voor tegenstuur om uw auto veilig van het naderende voertuig weg te leiden en zo een potentiële aanrijding te voorkomen.

 • CLEAR EXIT MONITOR

  Helpt de passagiers achterin om veilig uit te auto te stappen dankzij een waarschuwingssysteem bij naderende verkeer zoals voertuigen en fietsers.

 • REAR TRAFFIC MONITOR

  Het systeem waarschuwt u voor auto's, voetgangers of ander potentieel gevaar dat van links en rechts komt tijdens achteruitrijden. Vooral handig bij het achteruit wegrijden uit een parkeervak.

 • BLIND SPOT ASSIST ASSIST PACK

  Omvat de functies van het Blind Spot Assist Pack: Blind Spot Assist, Rear Traffic Monitor en Clear Exit Monitor.

 • ADAPTIVE CRUISE CONTROL

  Adaptive Cruise Control werkt bij normaal rijden en in langzaam rijdend verkeer. Het systeem zorgt er dan voor dat uw auto automatisch op veilige afstand blijft van een voorligger, ook als deze langzamer gaat rijden of stopt. Als de voorligger stopt, komt uw auto soepel tot stilstand.

 • PRE-COLLISION MONITOR ACHTERAAN

  Als een achteropkomend voertuig niet afremt, probeert de Defender de naderende bestuurder te waarschuwen door de alarmknipperlichten automatisch te laten knipperen.

 • 3D SURROUND CAMERA

  Omvat nu ook het 360° parkeerhulpsysteem. Beelden van vier discreet geplaatste camera's rondom de auto worden op intelligente wijze samengevoegd voor een 3D-aanzicht van de auto op het touchscreen, zonder dat u hoeft uit te stappen. Dit verbeterde zicht maakt verschillende ondergronden makkelijker begaanbaar en maakt het manoeuvreren met de auto eenvoudiger dan ooit tevoren.

UW DEFENDER

 • KIES UW DEFENDER

  Grootsheid is leverbaar in alle vormen, maten en koetswerktypes.

 • WELK ACCESSOIREPACK IS GESCHIKT VOOR U?

  Beantwoord drie eenvoudige vragen en vind uw ideale accessoirepack.

1ClearSight Ground View afhankelijk van 3D Surround Camera. Beeld is niet live. Controleer voor uw veiligheid de omgeving. Onderhevig aan plaatselijke voorschriften.

2Functie onderhevig aan plaatselijke voorschriften. Bestuurders die een varifocale of bifocale bril of lenzen dragen, kunnen altijd de normale modus van de achteruitkijkspiegel gebruiken indien er aanpassingsproblemen worden ervaren met het beeld van de digitale ClearSight-achteruitkijkspiegel.

3Beschikbaar vanaf begin 2020.

4Fair Use-beleid van toepassing. Indien binnen een maand 20 GB aan data is verbruikt, is het mogelijk dat de datasnelheid in de auto de rest van de maand afneemt.

5Bij verbinding met WiFi of een mobiel netwerk.

Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen per voertuigspecificatie verschillen (model en aandrijflijn), of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw plaatselijke concessiehouder voor meer informatie of configureer uw Land Rover online.

De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.

Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw concessiehouder geadviseerde aanloopperiode.

Apple® is een geregistreerd handelsmerk van Apple Inc. in de VS en in andere landen.