BROWSER-UPDATE

Wij hebben vastgesteld dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is beveiligd tegen de nieuwste internetrisico's.

Naast uitgebreide simulaties en tests op de testbank hebben wij 1,2 miljoen kilometer gereden met de Defender en daarbij meer dan 45.000 afzonderlijke tests uitgevoerd. Zo zijn wij er zeker van dat dit de meest robuuste Land Rover ooit is.

 • TBC

  BANDEN

  Geschikt voor allerlei soorten avonturen. De grotere, robuuste banden van de Defender zijn geschikt voor elk terrein.

 • TBC

  MATERIALEN

  Alles is doelbewust ontworpen, van ons robuuste interieur met vloeren in duurzaam rubber tot het solide exterieur van de Defender met beschermende folie in 'Satin' afwerking.

 • TBC

  TESTPROGRAMMA

  De Defender is ontworpen om extreme omstandigheden en voortdurende schokken te weerstaan.

ARCHITECTUUR

MONOCOQUE ARCHITECTUUR

Deze is niet alleen indrukwekkend qua sterkte, maar ook qua balans. Dankzij de unieke architectuur is de Defender onze sterkste en meest robuuste modelfamilie tot nu toe.

Please enable javascript on your browser.

UITHOUDINGSVERMOGEN

UW DEFENDER

Op werkelijk alles voorbereid. Een Defender die voor u is gepersonaliseerd.

Defender front bumper

INTERIEUR

 • TBC

  RUBBEREN VLOEREN

  Het hele interieur is voorzien van een eenvoudig te reinigen, duurzame rubberen vloer. De verzonken dorpels zorgen ervoor dat u modder en vuil gemakkelijk verwijdert.

 • Defender steering wheel

  ZICHTBARE STRUCTUUR

  Een herinnering aan de enorme kracht van de Defender. De zichtbare structuur van het interieur in uiterst duurzame Textured Powder Coat loopt als het ware door over het dashboard, het stuurwiel en de portieren heen.

PERSONALISERING

 • Defender cross beam finishes

  AFWERKINGEN VAN DASHBOARDSIERPLAAT

  Kies uw afwerking. De dashboardsierplaat is beschikbaar in drie verschillende kleuren: White, Light Grey of Dark Grey1.

 • Defender front undershield

  BODEMBESCHERMPLAAT VOORAAN

  Met de bodembeschermplaat vooraan2 weet u dat u beter beschermd bent tegen gevaarlijk terrein onder u.

 • Defender protection bars

  BESCHERMINGSBEUGEL A-FRAME

  Verhoogt de bescherming tegen schade aan de voorkant van de Defender en verbetert het uiterlijk van de auto2.

 • Chequered body kit

  BESCHERMINGSTRAANPLATEN

  Geniet van uw avontuur zonder u zorgen te maken over de lak. Deze set biedt extra bescherming voor het exterieur van de Defender.

UW DEFENDER

 • KIES UW DEFENDER

  Grootsheid is leverbaar in alle vormen, maten en koetswerktypes.

 • WELK ACCESSOIREPACK IS GESCHIKT VOOR U?

  Beantwoord drie eenvoudige vragen en vind uw ideale accessoirepack.

1Exclusief voor de Defender X.

2Beschikbaar vanaf midden 2020.

Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen per voertuigspecificatie verschillen (model en aandrijflijn), of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw plaatselijke concessiehouder voor meer informatie of configureer uw Land Rover online.

De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.

Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw concessiehouder geadviseerde aanloopperiode.


De productie en uitlevering van de nieuwe Defender 90 werden vertraagd als gevolg van omstandigheden waarop wij geen invloed hebben. De nieuwe Defender 90 kan op dit moment wel al besteld worden bij uw concessiehouder; de eerste auto’s worden pas vanaf januari 2021 geleverd. Leveringstermijnen voor de nieuwe Defender 110 blijven ongewijzigd.