TOEGANKELIJKHEID, SLEPEN & BESCHERMING

VEILIG EN BETROUWBAAR SLEPEN

Trekhaakballen, sleepkabels, trekhaken, met vaste hoogte of verstelbaar, met of zonder elektrische bekabeling (Verenigd Koninkrijk of Europees), zijn verkrijgbaar met hoog sleepvermogen.

OPSTAPTREDES OM MAKKELIJK IN- EN UIT TE STAPPEN

Een aantal opstaptredes, van inklapbare opstaptredes met veer tot vaste tredes en zijdelingse beschermbuizen, maken het interieur en de koffer veilig en eenvoudig toegankelijk.

BESCHERMING

Kies de beschermkits van robuuste aluminium traanplaat voor de vleugeltoppen en/of de drempelrand, de hoeken achteraan en de voorbumper.

BESCHERMING TEGEN GEVAREN DIE U NIET ZIET

De stuurstangbeschermer en geribbelde bodembescherming schermen de motor en het stuursysteem af op rotsachtige ondergrond.

ACCESSOIRES

RECARO-VOORZETELKIT

Verwarmbare zetel met stoffen zitting en lederen rand. Met in reliëf aangebrachte logo's van Land Rover en Recaro. Met installatiekit.

VERHOOGDE LUCHTINLAAT

Deze verhoogde luchtinlaat is ideaal voor stoffige omgevingen. Hij wordt bevestigd aan de A-stijl en maakt gebruik van de bestaande bevestigingen van het luchtrooster.

SPORTSTANGSYSTEEM

Met hoge poten waardoor ook bijvoorbeeld dakboxen en speciale dragers voor uiteenlopende sportuitrusting bevestigd kunnen worden.

ACCESSOIRES VOOR VELGEN

Kies uit diverse afdekkingen voor uw volwaardig reservewiel, en ook spatlappen vooraan, sneeuwkettingen en ventieldoppen.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070


De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.