BROWSER-UPDATE

Wij hebben vastgesteld dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is beveiligd tegen de nieuwste internetrisico's.

BESTUURDERSGEMAK

Een schat aan informatie en entertainment.

INTERACTIVE DRIVER DISPLAY

De hoge resolutie van het 12,3" virtueel instrumentenpaneel (Interactive Driver Display) zorgt voor soepele vormen en scherpe afbeeldingen en verschaft u snel en gemakkelijk toegang tot uw telefoon en media, evenals andere geselecteerde functies.

TOUCH PRO

Touch Pro biedt op duidelijke en intuïtieve wijze relevante informatie en entertainment. Bekijk het navigatiesysteem en meer op het 10" touchscreen. Communiceer via multi-touch-commando's of spraakbediening.

HEAD-UP DISPLAY

Deze functie projecteert belangrijke informatie over uw rit op de voorruit, zoals snelheid, geselecteerde versnelling en navigatie-instructies. Dankzij de kristalheldere, full-colour graphics met hoge resolutie ziet u moeiteloos alle informatie.

STUURWIEL

Voor uw gebruiksgemak zijn in het lederen stuur belangrijke bedieningstoetsen geïntegreerd, waaronder die voor media en telefoon. En voor een sportievere uitstraling is het stuurwiel van de Discovery Sport R‑Dynamic voorzien van details in Noble Chrome.

Driver dsiplay
touch display
Discovery Sport heads-up display
steering wheel controls
Autoplay Stop

INFOTAINMENT

 • incontrol display

  INCONTROL

  Met technologieën zoals de 4G WiFi-hotspot, kunnen uw passagiers eenvoudig hun favoriete shows, clips en songs streamen, terwijl de intuïtieve interface van InControl zorgt dat u geïnformeerd blijft en uw aandacht bij weg en verkeer kunt houden.

 • Navigation display

  CONNECTIVITEIT

  Blijf verbonden, waar u ook bent. Met het Online Pack kunt u zorgen dat uw passagiers continu over optimaal entertainment beschikken, terwijl u zelf op de hoogte blijft met het Smartphone Pack, dat de verbonden apparaten naadloos integreert in uw Discovery Sport.

 • touchscreen apps display

  SMARTPHONE PACK

  Met dit pack kunt u specifieke apps van uw Apple®-smartphone bedienen via het touchscreen.

 • smartphone control

  REMOTE

  Met behulp van uw smartphone of smartwatch kunt u uw auto vergrendelen of ontgrendelen, lokaliseren, en uw afgelegde trajecten bijhouden. De app is compatibel met de meeste smartphones, Android WearTM of Apple Watch®.

Front seat interior at dusk

ENTERTAINMENT EN APPS

 • AUDIOSYSTEEM

  Zorg dat uw Discovery Sport een emotionele audiobeleving biedt aan alle inzittenden dankzij het Meridian™ audiosysteem van 380 W. Met 10 luidsprekers die verdeeld zijn over het interieur, kan iedereen genieten van fantastisch luisterplezier op elke rit.

 • iGUIDE

  iGuide is een mobiele handleiding die zorgt dat u altijd en overal een antwoord op uw vraag krijgt. In de Land Rover iGuide-app vindt u uitleg over alle wetenswaardige functies en bedieningselementen in uw Discovery Sport.

Discovery Sport parked in driveway

KIES UW DISCOVERY SPORT

Kies uit vier modellen en twee markante exterieurstijlen, die allemaal een unieke persoonlijkheid en extra kenmerken bieden.

Meridian is een geregistreerd handelsmerk van Meridian Audio Ltd.

Apple® en Apple Watch® zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Inc. in de Verenigde Staten en in andere landen.


Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen verschillen per uitvoering (model en aandrijflijn), of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw plaatselijke concessiehouder voor meer informatie of configureer uw Land Rover online.


InControl functies, opties en de beschikbaarheid daarvan zijn afhankelijk van de markt. Vraag uw Land Rover concessiehouder naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd.


Voor online-functies en WiFi-connectiviteit is een micro-SIM-kaart met een geschikt data-abonnement vereist. 4G WiFi-hotspot en Online Pack omvatten een abonnement dat kan worden verlengd na de door uw Land Rover concessiehouder geadviseerde aanloopperiode.


De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.