BROWSER-UPDATE

Wij hebben vastgesteld dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is beveiligd tegen de nieuwste internetrisico's.

EXTERIEUR

Geniet van nieuwe keuzevrijheid en geef uitdrukking aan uw smaak met twee markante exterieurstijlen.

 • DISCOVERY SPORT

  De Discovery Sport is een pure interpretatie van het iconische en eigentijdse design van de auto.

 • DISCOVERY SPORT R-DYNAMIC

  De Discovery Sport R-Dynamic is krachtig en sportief.

 • EEN NIEUWE AANPAK

  Van druk stadsverkeer tot een reis door de natuur, met de Discovery Sport beleeft u elk avontuur in stijl.

 • Discovery Sport Matrix LED headlights

  MATRIX LED-KOPLAMPEN

  Matrix LED-koplampen, onderdeel van onze innovatieve technologieën, beschikken over een adaptieve lichtbundel die automatisch dimt en continu wordt versteld om maximaal zicht te bieden zonder tegemoetkomend of voorliggend verkeer te verblinden.

INTERIEUR

Personaliseer uw interieur met een keuze aan hoogwaardige afwerkingen en eigentijdse materialen.

 • HOOGWAARDIGE MATERIALEN

  Voor het vernieuwde interieur van de Discovery Sport zijn premium materialen gebruikt, inclusief nieuwe houtfineren, waarmee het interieur nog sterker kan worden gepersonaliseerd. Vier verschillende afwerkingen zijn beschikbaar.

 • Interior seats overhead

  ZETELS

  Voor optimaal comfort, ongeacht de buitentemperatuur, zijn verwarmbare of geklimatiseerde (warm/koud) voorzetels beschikbaar. De bestuurder en de voorpassagier kunnen de door hen gewenste temperatuur individueel regelen.

 • Climate control dsiplay

  AUTOMATISCHE AIRCO MET 2 ZONES

  Laat de bestuurder en passagiers de temperatuur van hun eigen zone instellen, voor optimaal comfort voor alle inzittenden.

Discovery Sport parked in driveway

KIES UW DISCOVERY SPORT

Kies uit vier modellen en twee markante exterieurstijlen, die allemaal een unieke persoonlijkheid en extra kenmerken bieden.

Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen verschillen per uitvoering (model en aandrijflijn), of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw plaatselijke concessiehouder voor meer informatie of configureer uw Land Rover online.