BROWSER-UPDATE

Wij hebben vastgesteld dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is beveiligd tegen de nieuwste internetrisico's.

MOTOREN

Van vermogen en puur rijplezier tot laag brandstofverbruik en raffinement: er is een uitgebreid gamma motoren beschikbaar voor de Discovery Sport, inclusief een Plug-in Hybrid (PHEV).

GAMMA

 • Petrol Engine

  BENZINE

  Onze viercilinder 2.0 liter turbo benzinemotor van 200 pk biedt een schone verbranding met lage emissies. De 249 pk turbo benzinemotor maakt snelle acceleraties en moeiteloze inhaalmanoeuvres mogelijk.

 • Diesel Engine

  NIEUWE DIESEL

  Onze nieuwe dieselmotoren zijn net zo schoon als benzinemotoren en stoten bovendien minder CO2 uit. Met een lager brandstofverbruik over langere afstanden en meer koppel zijn ze ideaal voor langere ritten, trekken of offroad-rijden.

 • Plug-In Hybrid Engine

  PHEV (PLUG-IN HYBRID ELECTRIC VEHICLE)

  De Discovery Sport PHEV (Plug-in Hybrid Electric Vehicle)* combineert een 1.5 liter driecilinder benzinemotor met een elektromotor, die samen een vermogen van 309 pk ontwikkelen. Rijd in Parallel Hybrid-modus of volledig elektrisch (EV - Electric Vehicle).

RIJDYNAMIEK

In car driving discovery sport
 • Discovery Sport driving down winding road at dusk

  ACTIVE DRIVELINE

  Active Driveline zorgt offroad voor nog meer tractie, stabiliteit en controle. Terwijl het systeem bij rijden op de weg een beter bochtgedrag en een reductie van het brandstofverbruik mogelijk maakt.

 • Discover Sport driver setup screen

  CONFIGURABLE DYNAMICS

  Geselecteerde kenmerken, zoals ophanging en besturing, kunnen onafhankelijk van elkaar worden geconfigureerd via het aanraakscherm van de Discovery Sport, volgens uw persoonlijke voorkeur.

 • Discovery Sport R-Dynamic driving on road

  ADAPTIVE DYNAMICS

  De Discovery Sport biedt met Adaptive Dynamics-systeem een nog betere koetswerkcontrole, met minder overhellen en een scherpere respons.

 • Discovery Sport R-Dynamic driving front view

  ROLL STABILITY CONTROL

  Geïntegreerd in Dynamic Stability Control (DSC) om het risico van kantelen te reduceren, zodat ook plotselinge of extreme uitwijkmanoeuvres veilig kunnen worden uitgevoerd.

 • Discovery Sport R-Dynamic side profile

  DYNAMIC STABILITY CONTROL

  De dynamische stabiliteitscontrole (DSC) evalueert het dynamische rijgedrag van de Discovery Sport en grijpt in om de stabiliteit van de auto te maximaliseren. DSC reduceert het motorkoppel en remt individuele wielen af om de rijrichting van de auto te corrigeren en zo onderstuur of overstuur te neutraliseren.

Discovery Sport parked in driveway

KIES UW DISCOVERY SPORT

Kies uit vier modellen en twee markante exterieurstijlen, die allemaal een unieke persoonlijkheid en extra kenmerken bieden.

*Alleen beschikbaar op modellen met 5 zitplaatsen.


Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen verschillen per uitvoering (model en aandrijflijn), of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw plaatselijke concessiehouder voor meer informatie of configureer uw Land Rover online.