DESIGN

/
/
/
/

TECHNOLOGIE

/

INFOTAINMENT

Uw smartphone en auto bieden een schat aan informatie en entertainment. Met het Navigation Pro-systeem met 10" touchscreen en Dual View (optie) kan de route worden getoond terwijl uw passagier een DVD kijkt. Met InControl Apps kunt u uw smartphone eenvoudig aan het systeem koppelen, zodat u via het touchscreen compatibele apps kunt bedienen terwijl het Meridian™ audiosysteem uw muziek afspeelt.

INNOVATIE

De 2.0 liter viercilinder Si4-benzinemotor levert respectievelijk 240 of 290 pk, voor sportievere prestaties. Optimale efficiëntie, prestaties en verbruik worden mogelijk gemaakt door het Continuously Variable Valve Lift-systeem in combinatie met variabele nokkenastiming. Het Ingenium motorengamma omvat ook dieselmotoren; er zijn uitvoeringen met 150 pk, 180 pk en 240 pk beschikbaar.

PRESTATIES OP DE WEG

Op de weg dragen Land Rover technologieën bij aan een verfijnd en evenwichtig rijgedrag: Adaptive Cruise Control voor ontspannen rijden van lange ritten, Adaptive Dynamics voor een optimale balans tussen rijcomfort en controle en Active Driveline met Torque Vectoring voor een soepel en gecontroleerd bochtgedrag.

OFFROAD-CAPACITEITEN

Uw auto levert toonaangevende capaciteiten door technologieën als All Terrain Progress Control waarmee u een constante snelheid kunt instellen en aanhouden onder veeleisende rijomstandigheden, Terrain Response dat het rijgedrag aanpast aan de ondergrond en Hill Descent Control om veilig steile hellingen af te kunnen rijden.

RIJHULPSYSTEMEN

Dankzij de rijhulpsystemen kunt u zich makkelijker concentreren op het rijden. Met onder meer Blind Spot Monitoring om u te waarschuwen voor naderende voertuigen van beide kanten, parkeerhulpsystemen om het u gemakkelijk te maken en snelheidslimietwaarschuwingen die u helpen om alert te reageren.

COMFORT EN GEBRUIKSGEMAK

State-of-the-art verwarmings- en airconditioningsystemen bieden alle inzittenden een comfortabel interieurklimaat, ongeacht het weer. Met daarnaast diverse handsfree- en Keyless-technologieën als optie, verwent elke Land Rover u met aangenaam comfort.

COMFORT EN GEMAK

/
/
/
/

CAPACITEITEN

/
/

EXTREME TESTS

SEMI-ANECHOÏSCHE KAMER

In de 'neutrale klank' van onze semi-anechoïsche kamer stellen we de interieurruimte bloot aan een waaier aan frequenties en vibraties. Zo zijn we zeker dat de Discovery Sport verfijnd klinkt tegen elke snelheid en over elk oppervlak.

WINDSNELHEID

In onze klimaatkamers kunnen wij enkele van de zwaarste windcondities nabootsen waar de Discovery Sport in het echt mee te maken kan krijgen. Niet alleen stormen van 240 km/h, maar ook situaties met hoge temperatuur en weinig wind. Alleen door alle systemen maximaal te belasten kunnen wij echte betrouwbaarheid ontwikkelen.

HEET EN KOUD KLIMAAT

Zowel in reële omgevingen als onze klimaatkamers bevriezen we onze wagens tot -40° en warmen we ze op tot 50°C. Basisfuncties en -systemen worden dan nauwkeurig onderzocht en bijgestuurd tot ze voldoen aan onze standaarden. Dus zelfs in de meest afgelegen gebieden zijn comfort en gemoedsrust nooit ver weg.

OFF-ROAD

Van de ijzige vlakten in Arjeplog, Zweden, tot Dubai's meedogenloze woestijnen: we zorgen ervoor dat onze legendarische terreincapaciteiten in het DNA van al onze wagens zitten. Prototypes worden ontwikkeld over een afstand van ongeveer 8.500 km aan de meest veeleisende off-road trajecten.

PRESTATIES

/
/
/


*De krachtige 290 pk Si4-motor wordt standaard gecombineerd met een unieke voorbumper. Mistlampen niet beschikbaar.

© JAGUAR LAND ROVER LIMITED 2019

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.