DESIGN

/

EEN OASE VAN RUST

Stap in de Discovery Sport Landmark Edition en ontsnap aan het drukke stadsleven. Het panoramadak, standaard op deze uitvoering, vult het interieur met natuurlijk licht. Zitplaatsen met bekleding in Ebony generfd leder, bieden alle inzittenden een comfortabel en luxueus rijcomfort.

/

KARAKTERISTIEKE KENMERKEN

LAND ROVER LICHTMETALEN VELGEN

Uniek voor de Discovery Sport Landmark Edition zijn 19” 5-Split Spoke lichtmetalen velgen ‘Style 521’ in Gloss Dark Grey die de krachtige uitstraling van het exterieur verder versterken.

DAK IN CONTRASTKLEUR CARPATHIAN GREY

Het dak in contrastkleur Carpathian Grey, exclusief voor de Landmark Edition, maakt de auto nog unieker.

GLAZEN PANORAMADAK

Het vaste, glazen panoramadak versterkt het gevoel van ruimte in het interieur en verschaft een ononderbroken zicht op de omgeving.

ZIJSTIJLEN MIDDENCONSOLE IN DARK SATIN BRUSHED ALUMINIUM

Zijstijlen van de middenconsole in Dark Grey Brushed aluminium vormen een markant visueel accent in het Ebony interieur.

PARKEERSENSOREN VOOR EN ACHTER

Parkeersensoren voor en achter, standaard op de Landmark Edition, zijn ontworpen om de bestuurder via akoestische signalen attent te maken op de aanwezigheid van obstakels.

CHARISMA

Met zijn dynamische stijl en grotere luchtinlaten geeft de voorbumper de Discovery Sport Landmark Edition een krachtige uitstraling.

OVERZICHT MOTOREN

Motor Acceleratie 0-100 km/u (s) Topsnelheid(km/u) KoppelNm Verbruik (gecombineerde cyclus) l/100 km
CO2-uitstoot g/km
TD4 MANUEEL (AWD) 2.0 liter diesel (180 pk)6 versnellingen CONFIGURATOR
9,9 (5 zetels) / 10,3 (5+2 zetels)
188 430 Vanaf 6,4 (5 zetels) / 6,4 (5+2 zetels) Vanaf 168 (5 zetels) / 170 (5+2 zetels)
TD4 AUTOMAAT (AWD) 2.0 liter diesel (180 pk)9-traps
CONFIGURATOR
9,5 (5 zetels) / 9,9 (5+2 zetels) 188
430 Vanaf 6,4 (5 zetels) / 6,4 (5+2 zetels)
Vanaf 169 (5 zetels) / 170 (5+2 zetels)

CONFIGURATOR

Kies de combinatie die perfect past bij uw persoonlijke stijl.

LAND ROVER GEAR
- ACCESSOIRES

Zoals voor elke Land Rover is een uitgebreid gamma accessoires beschikbaar om uw auto verder te personaliseren en te verfraaien. Van designelementen voor exterieur en interieur tot trekhaken en reisaccessoires voor huisdieren; alles is beschikbaar om uw ideale Discovery Sport Landmark Edition te creëren.

TERUG

KIES UW MODEL

tbc

1De beschikbaarheid van de lichtmetalen velgen hangt af van de gekozen motor. Gelieve de prijslijst en/of uw Land Rover concessiehouder te raadplegen voor meer informatie.
2Niet beschikbaar op de Si4-motor van 290 pk, die uitgerust is met xenonkoplampen met LED-signature dagrijverlichting.
De afgebeelde Pure- en SE-uitvoeringen zijn uitgerust met xenonkoplampen met LED-signature dagrijverlichting en LED-mistlampen die, afhankelijk van de uitvoering, optie of standaard zijn.
MeridianTM is een geregistreerd handelsmerk van Meridian Audio Ltd.

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. CO2-emissie- en brandstofverbruikscijfers kunnen variëren al naargelang de gemonteerde velgen en opties.

© JAGUAR LAND ROVER LIMITED 2019

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.