OPTIES EN LAND ROVER GEAR - ACCESSOIRES

Niet alle opties zijn beschikbaar op alle uitvoeringen. Neem voor meer informatie contact op met een Land Rover concessiehouder.

OPTIEPACKS

OPTIEPACKS
/
OPTIEPACKS
/
OPTIEPACKS
/

EXTERIEUROPTIES

EXTERIEUROPTIES
/

EXTERIEUROPTIES

EXTERIEUROPTIES

LICHTMETALEN VELGEN

Uw wagen wordt nog stijlvoller en persoonlijker met uw favoriete lichtmetalen velgen. Ze zijn verkrijgbaar in uiteenlopende maten, van 17" tot 20", en met verschillende soorten afwerking waaronder Diamond Turned, Gloss Black of Gloss Dark Grey.

/
EXTERIEUROPTIES
/

CONFIGUREREN

KIES DE COMBINATIE DIE PERFECT PAST BIJ UW PERSOONLIJKE STIJL.

LAND ROVER GEAR - ACCESSOIRES

EXTERIEURACCESSOIRES

Versterk de look van uw wagen met opvallende details, bescherm hem nog beter tegen mogelijke schade en ga nog beter uitgerust off-road.

INTERIEURACCESSOIRES

Vervolledig uw wagen op elk moment met Land Rover extra's. Van kinderzitjes en beschermhoezen tot entertainment en techniek.

VERVOEREN EN SLEPEN

Met dakrails bevestigd kunt u kiezen uit specifieke opbergmogelijkheden. Of benut de sleepmogelijkheid van uw Land Rover optimaal via de vele accessoires.

VELGEN EN ACCESSOIRES

Personaliseer de uitstraling van uw Land Rover met lichtmetalen velgen en verfraai ze met stijlvolle merkaccessoires.


* De krachtige 290 pk Si4-motor wordt standaard gecombineerd met een unieke voorbumper. Mistlampen niet beschikbaar.

Op dit moment bevinden we ons in een tijdelijke overgangsfase van het modeljaar 2018 naar 2019 doorheen ons gamma. Aarzel niet om uw erkend concessiehouder aan te spreken om te weten te komen welke prijzen en gegevens gepubliceerd zijn voor welk model. Hij zal u bijstaan om de voor u meest geschikte oplossing te vinden in functie van uw persoonlijke behoeften. We danken u voor uw begrip.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070


De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.