BROWSER-UPDATE

Wij hebben vastgesteld dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is beveiligd tegen de nieuwste internetrisico's.

Discovery Sport R-Dynamic front headlight

OPTIES EN ACCESSOIRES

EXTERIEUROPTIES

BLACK EXTERIOR PACK

De markante uitstraling van de Discovery Sport kan nog verder worden versterkt met het Black Exterior Pack. Het radiatorrooster en de buitenspiegelkappen, evenals het DISCOVERY woordmerk op motorkap en kofferklep zijn afgewerkt in Gloss Black. Beschikbaar op de Discovery Sport en de Discovery Sport R‑Dynamic.

Please enable javascript on your browser.

WIELEN/VELGEN

8 VELGTYPEN

Maak een keuze uit ons gamma lichtmetalen velgen voor de Discovery Sport en de Discovery Sport R-Dynamic. Maten variëren van 17" tot 21". Iedere lichtmetalen velg uit ons gamma voegt een eigen karakter toe aan de uitstraling van de wagen.

DAKOPTIES

GLAZEN PANORAMADAK

Het vaste panoramadak vult het interieur van de Discovery Sport met natuurlijk licht en versterkt het gevoel van licht en ruimte. Het dakkader, dat rond het panoramisch glas komt, is beschikbaar in koetswerkkleur of in zwarte contrastkleur.

/

KOPLAMPOPTIES

 • Discovery Sport R-Dynamic front headlight

  PREMIUM LED-KOPLAMPEN

  Premium LED-koplampen met LED-signature dagrijverlichting combineren markant design met praktische eigenschappen. Met de toevoeging van de automatische grootlichtassistent (AHBA - Automatic High Beam Assist) schakelen de koplampen automatisch over van groot- naar dimlicht wanneer voor- of tegenliggers worden gedetecteerd, zodat andere weggebruikers niet worden verblind. Als de voertuigen zijn gepasseerd, wordt weer teruggeschakeld naar grootlicht.

 • Discovery Sport R-Dynamic front headlight

  MATRIX LED-KOPLAMPEN

  De geproduceerde lichtkwaliteit komt sterk overeen met daglicht, waardoor rijden in het donker minder vermoeiend is. Matrix LED-koplampen met LED-signature dagrijverlichting zijn uitgerust met Adaptive Driving Beam. Wanneer tegemoetkomend verkeer wordt gedetecteerd, wordt de lichtbundel overeenkomstig bijgesteld, zodat u grootlicht kunt gebruiken zonder andere weggebruikers te verblinden.

INTERIEUROPTIES

 • R-Dynamic interior pack

  INTERIOR PACK

  Personaliseer uw Discovery Sport nog verder met het Premium Interior Upgrade Pack, afhankelijk van uw keuze voor een Discovery Sport of Discovery Sport R‑Dynamic.

 • interior overhead view

  GEKLIMATISEERDE ZETELS EN MASSAGEFUNCTIE

  Voor optimaal comfort en volledige ontspanning, met individueel te regelen koel-/verwarmbare voorzetels.

 • wireless charging

  DRAADLOOS OPLADEN

  Laad uw compatibele smartphone op zonder dat u uw oplaadkabel hoeft te zoeken, te ontwarren en aan te sluiten.

ORIGINELE LAND ROVER ACCESSOIRES

 • wing mirror

  BUITENSPIEGELKAPPEN

  Buitenspiegelkappen in Noble Chrome zijn een van de exterieuraccessoires en vormen een fraaie aanvulling op de exterieurstyling van de Discovery Sport.

 • storage foldable pet carrier

  INKLAPBARE KOOI

  Met accessoires zoals de inklapbare kooi, kunt u het interieur en de bagageruimte van de Discovery Sport aan al uw wensen aanpassen.

 • Discovery sport carrying bicycle

  DAKDRAGERS EN TREKHAKEN

  Ideaal voor het vervoeren van outdoor sportuitrusting en grotere voorwerpen. Transportaccessoires zorgen voor een grotere flexibiliteit en extra opbergmogelijkheden.

 • rear seat technology

  FUNCTIONALITEIT EN TECHNOLOGIE

  Naast de interieurstyling, kunt u ook de technologie en functionele kenmerken van de Discovery Sport aan uw exacte wensen aanpassen.

Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen verschillen per uitvoering (model en aandrijflijn), of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw plaatselijke concessiehouder voor meer informatie of configureer uw Land Rover online.