OPTIES EN ACCESSOIRES

Niet alle opties zijn beschikbaar op alle modellen. Contacteer uw Land Rover concessiehouder voor meer info.

EXTERIEUROPTIES

EXTERIEUROPTIES
/

EXTERIEUROPTIES

EXTERIEUROPTIES

LICHTMETALEN VELGEN

Uw wagen wordt nog stijlvoller en persoonlijker met uw favoriete lichtmetalen velgen. Ze zijn verkrijgbaar in uiteenlopende maten, van 17" tot 20", en met verschillende soorten afwerking waaronder Diamond Turned, Gloss Black of Gloss Dark Grey.

/
EXTERIEUROPTIES
/

OPTIEPACKS

OPTIEPACKS
/

OPTIE PACKS

OPTIE PACKS

DYNAMIC DESIGN PACK

Een meer assertieve look en tegelijk onmiddellijk herkenbaar als een Discovery Sport. Het Dynamic Design Pack valt op met een gedurfd nieuw ontworpen front en achterste, afgewerkt met afgetekende zijdelingse inlegstukken. Chroom uitlaateindpijpen en een rood SPORT logo geven hem een aparte look.

Dynamic Design Pack is beschikbaar vanaf herfst 2016.

/
OPTIEPACKS
/

OPTIE PACKS

OPTIE PACKS

BLACK DESIGN PACK

Het Black Design Pack is verkrijgbaar in alle exterieur kleurenopties en omvat 18", 19" of 20" Gloss Black lichtmetalen velgen naar keuze. Verder bevat het Black Design Pack een Narvik Black radiatorrooster, ventilatiesleuven en zwarte buitenspiegelkappen. Het geheel wordt afgewerkt met Black Discovery opschrift op de motorkap en achterklep.

/

TECHNOLOGIE

INNOVATIE

Land Rover ontwikkelt permanent nieuwe technologieën om het verbruik en de emissies te verlagen. Zo is er Automatic Stop/start, die de motor stopt wanneer hij onnodig draait, hybridemotoren met een indrukwekkende 700 Nm aan koppel, nieuwe lichtgewicht componenten en een ruime keuze aan transmissies in het gamma.

PRESTATIES OP DE WEG

Een adaptieve snelheidsregelaar voor ontspannen lange ritten, Adaptive Dynamics voor een optimale balans tussen dynamisch rijgedrag en rijcomfort, en Torque Vectoring voor soepel en gecontroleerd weggedrag in de bochten. Land Rover technologie draagt bij tot een verfijnde en evenwichtige rij-ervaring.

OFF-ROAD CAPACITEITEN

Land Rovers zitten vol technologie die u helpen om u zelfs de meest uitdagende terreinen te overwinnen. Van het originele Terrain Response dat uw rijgedrag aanpast aan het grondoppervlak tot Hill Descent Control, waarmee u veilig en gecontroleerd hellingen afdaalt: Land Rovers blijven ver voorop als het gaat om innovatieve capaciteiten.

RIJHULPSYSTEMEN

Dankzij de rijhulpsystemen kunt u zich makkelijker concentreren op het rijden. Met onder meer Blind Spot Monitoring om u te waarschuwen voor naderende voertuigen van beide kanten, parkeerhulpsystemen om het u gemakkelijk te maken en snelheidslimietwaarschuwingen die u helpen om alert te reageren.

COMFORT EN GEMAK

Met state-of-the-art verwarmings- en ventilatiesystemen die iedereen comfort bieden, ongeacht het weer. En een waaier aan handenvrije en sleutelloze technologieën om uit te kiezen, waaronder Automatic Access Height om de instap voor u en uw passagiers te vergemakkelijken. In een Land Rover is comfort vanzelfsprekend.

INFOTAINMENT

Land Rover infotainment technologie biedt state-of-the-art entertainment en informatie, zowel in de wagen als op uw smartphone. De InControl Connect apps verbinden u veilig met uw wagen. Aanraakschermen zijn tegelijk plezierig en handig, en MeridianTM audiosystemen bieden live muziekkwaliteit.

PRESTATIES OP DE WEG

Een adaptieve snelheidsregelaar voor ontspannen lange ritten, Adaptive Dynamics voor een optimale balans tussen dynamisch rijgedrag en rijcomfort, en Torque Vectoring voor soepel en gecontroleerd weggedrag in de bochten. Land Rover technologie draagt bij tot een verfijnde en evenwichtige rij-ervaring.

Niet alle technologieën zijn verkrijgbaar voor elke wagen in elke markt.

ACCESSOIRES

EXTERIEURACCESSOIRES

Versterk de look van uw wagen met opvallende details, bescherm hem nog beter tegen mogelijke schade en ga nog beter uitgerust off-road.

INTERIEURACCESSOIRES

Vervolledig uw wagen op elk moment met Land Rover extra's. Van kinderzitjes en beschermhoezen tot entertainment en techniek.

VERVOEREN EN SLEPEN

Met dakrails bevestigd kunt u kiezen uit specifieke opbergmogelijkheden. Of benut de sleepmogelijkheid van uw Land Rover optimaal via de vele accessoires.

VELGEN EN ACCESSOIRES

Personaliseer de uitstraling van uw Land Rover met lichtmetalen velgen en verfraai ze met stijlvolle merkaccessoires.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070


De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.