OPTIES EN LAND ROVER GEAR - ACCESSOIRES

Niet alle opties zijn beschikbaar op alle uitvoeringen. Neem voor meer informatie contact op met een Land Rover concessiehouder.

OPTIEPACKS

/
/

EXTERIEUROPTIES

DAKOPTIES

Een dak in contrastkleur Black of Grey is de perfecte aanvulling op de door u gekozen lakkleur. Al of niet in optie kunt u ook kiezen voor een vast, glazen panoramadak voor een ononderbroken zicht op de omgeving.

/
/
/

CONFIGUREREN

KIES DE COMBINATIE DIE PERFECT PAST BIJ UW PERSOONLIJKE STIJL.

LAND ROVER GEAR - ACCESSOIRES

EXTERIEURACCESSOIRES

Versterk de look van uw wagen met opvallende details, bescherm hem nog beter tegen mogelijke schade en ga nog beter uitgerust off-road.

INTERIEURACCESSOIRES

U kunt op elk moment originele Land Rover accessoires toevoegen. Ons aanbod varieert van kinderzitjes en reisaccessoires voor huisdieren tot infotainment en technische upgrades.

VERVOEREN EN SLEPEN

Met dakrails bevestigd kunt u kiezen uit specifieke opbergmogelijkheden. Of benut de sleepmogelijkheid van uw Land Rover optimaal via de vele accessoires.

VELGEN EN ACCESSOIRES

Personaliseer de uitstraling van uw Land Rover met lichtmetalen velgen en verfraai ze met stijlvolle merkaccessoires.


*De krachtige 290 pk Si4-motor wordt standaard gecombineerd met een unieke voorbumper. Mistlampen niet beschikbaar.

© JAGUAR LAND ROVER LIMITED 2019

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.