LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.

AANBOD GELDIG ZOLANG DE VOORRAAD STREKT


Condities op de Discovery Sport:

− Tijdelijk uit stock vanaf € 30.990
− Aantrekkelijke financierings- en leasingformules vanaf € 299/maand afhankelijk van de gekozen formule

De Discovery Sport is beschikbaar uit stock in verschillende motorisaties en uitvoeringen en is steeds voorzien van een ruime uitrusting die u het leven makkelijker maakt en elke rit omtovert tot zuiver rijplezier. Op zijn minst zal u kunnen genieten van:
− Metaalkleur
− InControl Touch navigatiesysteem met SD-kaart
− 2 usb-laadstations vooraan
− Automatische airconditioning met 2 zones
− Parkeersensoren achteraan
− Automatisch inschakelende ruitenwissers (regensensor) en koplampen (schemersensor)
− Lederen stuurwiel
− Verwarmbare zetels vooraan
− Cruise Control (snelheidsregelaar) en snelheidsbegrenzer
− Elektrisch verstelbare, verwarmbare en inklapbare buitenspiegels met instapverlichting
− Oprolbaar bagagescherm in kofferruimte

Afhankelijk van de gekozen versie en tegen meerprijs zal uw Discovery Sport ook uitgerust zijn met:
− Privacy Glass (verduisterde ruiten achteraan)
− Achteruitrijcamera
− Vision Assist Pack : xenonkoplampen, dagrijverlichting met led-signatuur, led-mistlichten vooraan
− Zetelbekleding in generfd leder
− 8-voudig elektrisch verstelbare voorzetels
− Verschuifbare centrale armsteun vooraan met geïntegreerd opbergvak
− Meridian™ InControl Touch audiosysteem van 380W
− Vast, glazen panoramadak met UV-filter en elektrisch bediend zonnescherm

Vraag een offerte op maat bij uw concessiehouder en laat u bovendien adviseren met betrekking tot interessante financieringsformules. Hieronder lichten we reeds een tipje van de sluier.

FINANCIERINGSFORMULES (ENKEL GELDIG OP STOCKVOERTUIGEN MY17)

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.

50/50 financiering

Deze 50/50 financiering is een lening op afbetaling aan 0% JKP met een looptijd van 24 maanden waarmee u met uw Jaguar kan rijden aan de helft van de prijs. U betaalt een voorschot van 50% zodat u de overige 50% kunt gebruiken voor andere investeringen of doelen. Aan het einde van het contract bent u vrij te beslissen uw Jaguar te vernieuwen, te houden of een nieuwe financiering aan te gaan voor het resterende bedrag. Enkel voor particulieren en vrije beroepen.

Voorbeeld: factuurprijs € 34.300 btwi, voorschot van 50% = € 17.150, met 23 maandelijkse terugbetalingen van € 0 en de laatste maandaflossing van 50% = € 17.150. Totale prijs voor de lening op afbetaling van € 34.300. JKP (Jaarlijks Kostenpercentage) geldig op 01/11/2017: 0,00% (promotioneel tarief). Jaarlijkse vaste debetrente: 0,00%.*
Aanbod geldig tot 30 november 2017, enkel op stockwagens MY17.


* Onder voorbehoud van aanvaarding door AlphaCredit nv, kredietgever, Ravensteinstraat 60/15 – 1000 Brussel. Adverteerder: Jaguar Land Rover Belux nv, Generaal Lemanstraat 47 – 2018 Antwerpen. Actie onderhevig aan bepaalde voorwaarden, vraag alle prijzen en simulaties aan uw Land Rover concessiehouder.

Financiële Renting: Discovery Sport vanaf € 299/maand (excl. btw)

Financiële Renting met aankoopoptie 20% op een duurtijd van 60 maanden. Enkel bestemd voor professionele doeleinden . Onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier door Alphalease, handelsnaam van Alpha Crédit N.V., leasingmaatschappij, Ravensteinstraat 60/15 – 1000 Brussel. Voorbeeld gebaseerd op voorwaarden geldig op 01/11/2017, nettoprijs van de wagen € 28.347,11 excl. btw. Deze condities kunnen aangepast worden in functie van de marktrente. Adverteerder: Jaguar Land Rover Belux nv, Generaal Lemanstraat 47 – 2018 Antwerpen. Gelieve uw Land Rover verdeler te contacteren voor meer informatie, prijzen en simulaties.
Aanbod geldig tot 30 november 2017, enkel op stockwagens MY17.

Operationele leasing € 567/maand

Land Rover Fleet & Business Leasing: integrale en permanente mobiliteit gegarandeerd, onderhoud en herstellingen inbegrepen. Voor een vast maandelijks bedrag rijdt u zorgeloos rond gedurende de volledige looptijd van uw contract. Beheersbaar, veilig, flexibel en voorspelbaar.

> MEER WETEN OVER OPERATIONELE LEASING

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070


De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.