DESIGN

EXTERIEUR
/

INTERIEUR

INTERIEUR

FANTASTISCH AFGEWERKT

De stoelbekleding is uitgevoerd in Oxford leder, met keuze uit drie karakteristieke kleurenthema's.

Exclusief voor All-New Discovery First Edition, is de Cartography interieurafwerking. Hierop worden verschillende steden in Groot-Brittannië weergegeven die belangrijk zijn of zijn geweest voor de ontwikkeling en de productie van de auto, waaronder Gaydon, Solihull, Londen en Halewood.

/

SPECIFIEKE UITRUSTING

21” LICHTMETALEN VELGEN

Unieke 21” lichtmetalen velgen, met afwerking in Gloss Black op auto's in Namib Orange of afwerking in Silver op auto's in Silicon Silver en Farallon Black, zijn standaard. Voor een nog sportievere uitstraling zijn er als optie 22” lichtmetalen velgen.

INCONTROL TOUCH PRO

Het InControl Touch Pro multimediasysteem van All-New Discovery is de hub voor connectivity, bediening en entertainment. Met het zeer snel reagerende 10" touchscreen kunt u uw kaarten, media en auto-instellingen eenvoudig bedienen.

INTELLIGENT SEAT FOLD

All-New Discovery First Edition beschikt over drie zitrijen met lederen bekleding en Intelligent Seat Fold. Hiermee kunt u de tweede en derde zitrij configureren via schakelaars in de bagageruimte, via het touchscreen of zelfs op afstand via app voor uw smartphone.

MERIDIANTM AUDIO IN DE AUTO

Beleef audio van nog hogere kwaliteit. Meridian is wereldwijd een van de marktleiders op het gebied van hoogwaardige audiotechnologie voor auto's en heeft met Land Rover samengewerkt om een HiFi-systeem te ontwikkelen dat perfect werkt bij verschillende akoestische en interieuroppervlakken, en daarbij een uitzonderlijke klankdefinitie en een kristalhelder geluid biedt.

INCONTROL NAVIGATION PRO-SYSTEEM

In de buurt van uw bestemming adviseert InControl Touch Pro Navigation u over nabijgelegen parkeerlocaties die in het systeem zijn opgeslagen. Met slechts één klik wordt de parkeerplaats aan uw route toegevoegd en de route bijgewerkt.

TERRAIN RESPONSE 2

Terrain Response 2 analyseert de actuele rijomstandigheden en kiest automatisch het meest geschikte rijprogramma om de motor en andere instellingen aan te passen aan de ondergrond.

MOTOREN IN HET KORT

Motor Acceleratie 0-100 km/h
(s)
Topsnelheid (km/u)  Maximum koppel Nm Stad (l/100 km)
Buiten bebouwde kom l/100 km
Gecombineerd (l/100 km)
CO2-emissies g/km
Td6 DIESEL AUTOMAAT (4WD) 3.0-liter diesel (258 pk)CONFIGUREER 8.1
209
600
8,3
6,5
7,2
189
 
 

* Alle waarden op deze pagina zijn voorlopige fabriekscijfers.

TECHNOLOGIE

De nieuwste innovaties, prestaties en capaciteiten van All-New Discovery zorgen ervoor dat u het meeste uit uw auto kunt halen.

OPTIES EN ACCESSOIRES

Stem uw All-New Discovery nog beter af op uw persoonlijke smaak met accessoires die robuust en veelzijdig zijn, en u de mogelijkheid bieden uw auto nog persoonlijker te maken.

TERUG

UW MODEL KIEZEN

ALL-NEW DISCOVERY

ONZE MEEST VEELZIJDIGE AUTO OOIT

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070


De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.