DISCOVERY HSE

DE DISCOVERY HSE ONDERSCHEIDT ZICH VAN S- EN SE-MODELLEN DOOR NOG INNOVATIEVER ONTWERP, GEAVANCEERDERE TECHNOLOGIEËN EN NOG MEER LUXE

VANAF

71.400

CO2-EMISSIES g/km

Vanaf 191

BRANDSTOFVERBRUIK Gecombineerd l/100 km

Vanaf 7,2

SPECIFIEKE UITRUSTING

20” ‘5-SPLIT SPOKE’ LICHTMETALEN VELGEN ‘STYLING 5011’

Dit design met afwerking in Silver is stijlvol en eigentijds, en geeft de auto een nog mooiere uitstraling.

TOUCH PRO

De volgende generatie hard- en software van Touch Pro tilt connectiviteit en entertainment in de Discovery naar het allerhoogste niveau. Met het zeer snel reagerende 10"-touchscreen kunt u uw media en auto-instellingen eenvoudig regelen, en de kaarten van Navigation Pro nog beter bekijken.

LED-KOPLAMPEN MET LED-SIGNATUREVERLICHTING

De prachtig gevormde, zeer geavanceerde LED-verlichting zorgt voor een bijzonder opvallende uitstraling. De LED-verlichting loopt van het front door in de flanken, voor beter zicht en grotere veiligheid.

MERIDIAN™ AUDIOSYSTEEM

Beleef audio van nog hogere kwaliteit. Meridian is wereldwijd een van de marktleiders op het gebied van hoogwaardige audiotechnologie voor auto's en heeft met Land Rover samengewerkt om een HiFi-systeem te ontwikkelen dat perfect werkt bij verschillende akoestische en interieuroppervlakken, en daarbij een uitzonderlijke klankdefinitie en een kristalhelder geluid biedt.

INTERIEURAFWERKING IN HOUTFINEER

Bij elke Discovery is gebruikgemaakt van hoogwaardige materialen en afwerkingen, en hebt u een ruime keuze uit interieurkleuren en bekledingen. Een authentieke afwerking in houtfineer is standaard op de Discovery HSE.

DRIVE PACK

Het Drive Pack biedt een combinatie van systemen die zijn ontworpen om de veiligheid van u en uw passagiers nog verder te vergroten, inclusief Traffic Sign Recognition en Adaptive Speed Limiter.

MOTOREN IN HET KORT

Motor Acceleratie 0-100km/h
in seconden
Topsnelheid km/u Maximum koppel Nm Gecombineerd l/100 km 5 zetels / 7 zetels
CO2-emissies g/km 5 zetels / 7 zetels
Sd4 INGENIUM DIESEL AUTOMAAT (AWD) 2.0 liter diesel (240 pk)CONFIGURATOR 8,7 207 430 Vanaf 7,2 / 7,4
Vanaf 191 / 194
Sd6 DIESEL AUTOMAAT (AWD) 3.0 liter diesel (306 pk)CONFIGURATOR 7,5 209 700 Vanaf 7,5 / 7,5
Vanaf 197 / 198
Si4 INGENIUM BENZINE  AUTOMAAT (AWD) 2.0 liter benzine (300 pk)CONFIGURATOR 7,7 201 400 Vanaf 9,5 / 9,6
Vanaf 216 / 220

CONFIGURATOR

Kies de combinatie die perfect past bij uw persoonlijke stijl.

OPTIES EN ACCESSOIRES

Stem uw Discovery nog beter af op uw persoonlijke smaak met accessoires die robuust en veelzijdig zijn, en u de mogelijkheid bieden uw auto nog persoonlijker te maken.

TERUG

KIES UW MODEL

De meest veelzijdige SUV

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. CO2-emissie- en brandstofverbruikscijfers kunnen variëren al naargelang de gemonteerde velgen en opties.

© JAGUAR LAND ROVER LIMITED 2019

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.