DESIGN

KOETSWERKDESIGN
/
INTERIEURDESIGN
/
INTERIEURDESIGN
/

VEELZIJDIGHEID

INTELLIGENT SEATING
/

TECHNOLOGIE

TECHNOLOGIE
/
TECHNOLOGIE
/
INNOVATIE

All-New Discovery levert krachtige prestaties door zijn geavanceerde programma verfijnde en zuinige benzine- en dieselmotoren. Onze geavanceerde 2,0-liter Ingenium-motor is de eerst viercilinder diesel die wordt gebruikt in een fullsize Land Rover.

PRESTATIES OP DE WEG

All-New Discovery is ontworpen voor een betrouwbare, comfortabele en soepele rijbeleving, waardoor de kilometers bijna ongemerkt worden afgelegd. Dynamic Stability Control en Electronic Power Assisted Steering (EPAS) verbeteren de rijkwaliteit en het rijgedrag op de weg.

OFF-ROAD CAPACITEITEN

Door zijn offroad-capaciteiten, waadeigenschappen met optionele Wade Sensing en andere functies zoals Terrain Response 2 is All-New Discovery altijd startklaar om elke uitdaging aan te gaan.

RIJHULPSYSTEMEN

All-New Discovery biedt een heel scala aan bestuurderondersteunende systemen voor extra veiligheid voor u en uw passagiers. Deze systemen, waarachter de meest innovatieve denkwijzen, ontwerpen en voertuigtechnologieën schuilgaan, assisteren u in de meeste verkeerssituaties op de (snel)weg, overdag en 's nachts.

COMFORT EN GEBRUIKSGEMAK

All-New Discovery beschikt over zeven volwaardige zitplaatsen verdeeld over drie zitrijen, biedt een flexibele interieurconfiguratie en optionele verwarm-, koel- en massagefuncties. Hoe u het slimme interieur ook configureert, u hebt altijd ruimte om te ontspannen.

INFOTAINMENT

De allernieuwste infotainment-technologieën zorgen voor het hoogste niveau van entertainment, connectivity en informatie. Er ligt een wereld binnen handbereik door de keuze aan Meridian™ audiosystemen en innovaties als InControl Touch Pro en het optionele Rear Seat Entertainment-systeem.

COMFORT EN GEBRUIKSGEMAK

COMFORT EN GEBRUIKSGEMAK
/
COMFORT EN GEBRUIKSGEMAK
/
COMFORT EN GEBRUIKSGEMAK
/
COMFORT EN GEBRUIKSGEMAK
/
COMFORT EN GEBRUIKSGEMAK
/
COMFORT EN GEBRUIKSGEMAK
/

Afbeeldingen zijn representatief voor de modelspecificaties van HSE Luxury

CAPACITEITEN

CAPACITEITEN
/
CAPACITEITEN
/

EXTREME TESTS

SEMI-ANECHOÏSCHE KAMER

In onze 'dode' kamer stellen wij het interieur bloot aan een reeks frequenties en trillingen. Dit zorgt ervoor dat All-New Discovery altijd verfijnd klinkt.

WINDSNELHEID

In onze klimaatkamers kunnen wij enkele van de zwaarste windcondities nabootsen waar All-New Discovery in het echt mee te maken kan krijgen. Enkel door alle systemen tot de limiet te testen, kunnen we echte betrouwbaarheid ontwikkelen.

EXTREME TEMPERATUREN

In de echte wereld en in onze klimaatkamers bevriezen wij onze auto’s tot -40° C en bakken wij ze tot 50° C. Dus zelfs in de meest afgelegen gebieden zijn comfort en gemoedsrust nooit ver weg.

OFFROAD

Van de ijzige vlakten in Arjeplog, Zweden, tot Dubai's meedogenloze woestijnen: we zorgen ervoor dat onze legendarische terreincapaciteiten in het DNA van al onze wagens zitten.

PRESTATIES

PRESTATIES
/
PRESTATIES
/

DUURZAAMHEID

DUURZAAMHEID
/

* WhiteFire® is een geregistreerde merknaam van Unwired Technology LLC en elk gebruik hiervan door Land Rover gebeurt onder licentie.
** iPad en iPhone zijn geregistreerde merknamen van Apple Inc.
Alleen beschikbaar met Terrain Response 2.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070


De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.