DESIGN

/
/
/

VEELZIJDIGHEID

/

TECHNOLOGIE

/
/
INFOTAINMENT

De allernieuwste infotainment-technologieën zorgen voor het hoogste niveau van entertainment, connectivity en informatie. Er ligt een wereld binnen handbereik door de keuze aan Meridian™ audiosystemen en innovaties als Touch Pro en het optionele Rear Seat Entertainment-systeem.

INNOVATIE

De Discovery levert krachtige prestaties dankzij zijn gamma geavanceerde, verfijnde en efficiënte benzine- en dieselmotoren. Onze geavanceerde 2.0 liter Ingenium motor is de eerste viercilinder diesel die wordt gebruikt in een fullsize Land Rover.

PRESTATIES OP DE WEG

De Discovery is ontworpen voor een betrouwbare, comfortabele en soepele rijbeleving, waardoor de kilometers bijna ongemerkt worden afgelegd. Dynamic Stability Control en Electronic Power Assisted Steering (EPAS) verbeteren de rijkwaliteit en het rijgedrag op de weg.

OFFROAD-CAPACITEITEN

Door zijn offroad-capaciteiten, waadeigenschappen met Wade Sensing (optie) en andere functies zoals Terrain Response 2 is de Discovery altijd startklaar om elke uitdaging aan te gaan.

RIJHULPSYSTEMEN

De Discovery biedt een heel scala aan bestuurderondersteunende systemen voor extra veiligheid voor u en uw passagiers. Deze systemen, waarachter de meest innovatieve denkwijzen, ontwerpen en voertuigtechnologieën schuilgaan, assisteren u in de meeste verkeerssituaties op de (snel)weg, overdag en 's nachts.

COMFORT EN GEBRUIKSGEMAK

De Discovery beschikt als optie over zeven volwaardige zitplaatsen verdeeld over drie zitrijen, biedt een flexibele interieurconfiguratie en verwarm-, koel- en massagefuncties (optie). Hoe u het slimme interieur ook configureert, u hebt altijd ruimte om te ontspannen.

COMFORT EN GEBRUIKSGEMAK

/
/
/
/

Afbeeldingen zijn representatief voor de modelspecificaties van HSE Luxury

CAPACITEITEN

/
/

PRESTATIES

/
/

DUURZAAMHEID

/

VEILIGHEID

5* EURONCAP-SCORE

De Discovery heeft de maximale veiligheidsscore van vijf sterren behaald bij de onafhankelijke EuroNCAP-botsproeven (European New Car Assessment Programme). In alle uitvoeringen, inclusief auto's met zeven zitplaatsen, zijn alle zitposities ontwikkeld om een hoog niveau van inzittendenbescherming te bieden.

ISOFIX

De beschikbaarheid van tot wel vijf ISOFIX-bevestigingspunten maken installeren van kinderzitjes heel eenvoudig. Ze zorgen tevens voor een stevige verbinding tussen het kinderzitje en de auto voor nog grotere veiligheid.

AIRBAGS

De Discovery is uitgerust met maximaal acht airbags voor bestuurder en passagiers die alle inzittenden een uitstekende bescherming bieden.

COMMAND DRIVING POSITION

De Sports Command Driving Position van de Discovery zorgt voor een meer zelfverzekerde en betrokken rijbeleving. De hogere zitpositie zorgt voor een ongeëvenaard zicht, wat bijdraagt aan het gevoel van veiligheid en zekerheid.

AANDRIJFSYSTEMEN

De Discovery maakt gebruik van de nieuwste veiligheidstechnologieën, inclusief Electronic Traction Control (ETC), die de tractie optimaliseert, en Electronic Brakeforce Distribution, die automatisch de remkracht aan de voor- en achteras varieert om de remweg te verkorten.

EMERGENCY BRAKE ASSIST

Emergency Brake Assist voelt wanneer u het rempedaal snel, maar niet krachtig genoeg intrapt voor maximale remprestaties. Het verhoogt daarom de remdruk via de ABS-pomp, om ervoor te zorgen dat u sneller stopt.

iPad en iPhone zijn handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de Verenigde Staten en andere landen. ††De werking van ondersteuningssystemen voor rijden met een trailer kan negatief worden beïnvloed als een trailer met LED-verlichting wordt aangekoppeld. Uw Land Rover concessiehouder geeft u graag meer informatie. Advanced Tow Assist is alleen beschikbaar i.c.m. elektronisch gestuurde luchtvering, twin-speed tussenbak (hoge/lage verhoudingen), 360º Surround Camera System, 360° parkeerhulpsysteem en Terrain Response 2 ±Vergelijking tussen Discovery V6 en Discovery Sd4 Ingenium.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.