OPTIES EN ACCESSOIRES

Niet alle opties zijn beschikbaar op alle modellen. Neem voor meer informatie contact op met uw Land Rover concessiehouder.

OPTIEPACKS

/
/
/

* Enkel beschikbaar op Sd4 240 pk HSE. Uw Land Rover concessiehouder geeft u graag meer informatie.

EXTERIEUROPTIES

/

GLAZEN PANORAMADAK

Het optionele glazen panoramadak, vast of met schuif-/kanteldeel vooraan draagt op natuurlijke wijze bij aan het gevoel van licht en ruimte in het interieur. Alle drie de zitrijen, indien aanwezig, profiteren hiervan. Het geharde glas heeft een donkere tint om het interieur koeler te houden.

Standaard op HSE Luxury.

/
/
/
/

INTERIEUREIGENSCHAPPEN

VEELZIJDIG INTERIEUR

De zeven volwaardige zitplaatsen (optie) in de Discovery zijn toonaangevend qua comfort en veelzijdigheid. De HSE en HSE Luxury zijn als optie beschikbaar met Intelligent Seat Fold. Dit systeem kan worden bediend via schakelaars in de bagageruimte, via het touchscreen of via de InControl Remote app op uw smartphone. Daarnaast kunt u opbergruimte in het interieur verder uitbreiden met een aantal slimme oplossingen.

EEN NIEUWE DEFINITIE VAN RUIMTE

Oog voor detail. Hoogwaardige materialen. Er is keuze uit zetelbekleding in generfd leder en Windsor leder en optionele interieurafwerkingen in Brushed Linear aluminium en houtfineer in Natural Shadow Oak, Natural Charcoal Oak en High Gloss Charcoal Oak. Ongeacht uw keuze, uw auto wordt ongetwijfeld nog opvallender en unieker.

KLIMAATREGELING

Om te zorgen dat de temperatuur in het interieur op het perfecte niveau blijft, ongeacht de weersomstandigheden, is de Discovery uitgerust met een zeer efficiënte airconditioning met twee, drie of vier zones. Dit systeem is het resultaat van een enorm zwaar ontwikkelingsprogramma, waarbij het onder real-world omstandigheden is getest bij temperaturen variërend van -40 tot +50° C.

TECHNOLOGIE

De nieuwste innovaties, prestaties en capaciteiten van de Discovery zorgen ervoor dat u het meeste uit uw auto kunt halen.

OPTIES EN LAND ROVER GEAR - ORIGINELE ACCESSOIRES

UITKLAPBARE TREEPLANKEN

De treeplanken zijn opgeborgen onder de dorpels en klappen automatisch uit bij openen van de portieren. Als de portieren sluiten, worden de treeplanken weer opgeborgen. U kunt ze ook activeren met de afstandsbediening. De treeplanken zijn gevoelig voor obstakels en klappen niet uit tijdens offroad-rijden.

IPHONE®± CONNECT & CHARGE DOCK

Uw iPhone blijft in het zicht wanneer deze wordt opgeladen. Wanneer de iPhone hierop is aangesloten, zijn (muziek)bestanden op de telefoon toegankelijk en bedienbaar via het geïntegreerde infotainmentsysteem van de auto. iPhone Connect & Charge Dock gebruikt de bekerhouder in de middenconsole en is compatible vanaf iPhone 5.

CLICK-AND-GO-SYSTEEM

Het Click-and-Go-systeem is een multi-purpose accessoiresysteem voor passagiers op de tweede zitrij. Het wordt bevestigd aan de hoofdsteunstijlen van de voorzetels en kan worden uitgebreid met accessoires voor bevestiging van uw tablets of ophangen van uw tassen, overhemden en jasjes. Het systeem is gemakkelijk afneembaar wanneer het niet wordt gebruikt.

PET PACK (HUISDIERENPACK)

Laat uw huisdier comfortabel, tevreden en veilig meerijden. Een bagagevangrek (vloer tot dak) houdt het interieur gescheiden van de bagageruimte. Voor de bescherming van de bagageruimte kunt u kiezen tussen een stevige, waterdichte bagageruimtebescherming met kleine opstaande rand of een duurzaam rubberen koffertapijt.

TELEFOON OPLADEN

Het iPhone® Connect & Charge station of de centrale uitsparing met draadloze telefoonoplader±± vervangen de bekerhouder in de middenconsole. Zo blijft de telefoon in het zicht wanneer deze wordt opgeladen. Het oplaadstation is compatibel met iPhone® modellen met Apple Lightning-connector.

IMPERIAAL

Deze Land Rover imperiaal is exclusief ontworpen in Silver aluminium met elementen in contrastkleur Black, heeft een draagvermogen van 61 kg en is uitgerust met geïntegreerde zijbalken voor extra veiligheid. Voor deze praktische accessoire zijn roof rails en dwarsdragers vereist.

††Trekgewichten variëren per markt. Zorg ervoor dat u voldoet aan de relevante wetgeving in uw land. ±iPhone® is een geregistreerde merknaam van Apple Inc. ±±Telefoons die compatible zijn met de houder mogen niet breder zijn dan 73 mm.

© JAGUAR LAND ROVER LIMITED 2019

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.