BROWSER-UPDATE

Wij hebben vastgesteld dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is beveiligd tegen de nieuwste internetrisico's.

OPTIES EN ACCESSOIRES

Niet alle opties zijn beschikbaar op alle modellen. Neem voor meer informatie contact op met uw Land Rover concessiehouder.

OPTIEPACKS

GLAZEN PANORAMADAK

Het optionele glazen panoramadak vast4 of met schuif-/kanteldeel5 vooraan draagt op natuurlijke wijze bij aan het gevoel van licht en ruimte in het interieur. Alle drie de zitrijen, indien aanwezig, profiteren hiervan. Het geharde glas heeft een donkere tint om het interieur koeler te houden.

/

INTERIEUROPTIES

 • VEELZIJDIG INTERIEUR

  De zeven volwaardige zitplaatsen (optie) in de Discovery zijn toonaangevend qua comfort en veelzijdigheid. De HSE en HSE Luxury zijn als optie beschikbaar met Intelligent Seat Fold. Dit systeem kan worden bediend via schakelaars in de bagageruimte, via het touchscreen of via de InControl Remote app op uw smartphone. Daarnaast kunt u opbergruimte in het interieur verder uitbreiden met een aantal slimme oplossingen.

 • EEN NIEUWE DEFINITIE VAN RUIMTE

  Oog voor detail. Hoogwaardige materialen. Er is keuze uit zetelbekleding in generfd leder en Windsor leder en optionele interieurafwerkingen in Brushed Linear aluminium en houtfineer in Natural Shadow Oak, Natural Charcoal Oak en High Gloss Charcoal Oak. Ongeacht uw keuze, uw auto wordt ongetwijfeld nog opvallender en unieker.

 • KLIMAATREGELING

  Om te zorgen dat de temperatuur in het interieur op het perfecte niveau blijft, ongeacht de weersomstandigheden, is de Discovery uitgerust met een zeer efficiënte airconditioning met twee, drie of vier zones. Dit systeem is het resultaat van een enorm zwaar ontwikkelingsprogramma, waarbij het onder real-world omstandigheden is getest bij temperaturen variërend van -40 tot +50° C.

TECHNOLOGIE

De nieuwste innovaties, prestaties en capaciteiten van de Discovery zorgen ervoor dat u het meeste uit uw auto kunt halen.

OPTIES EN ORIGINELE LAND ROVER ACCESSOIRES

 • UITKLAPBARE TREEPLANKEN

  De treeplanken zijn opgeborgen onder de dorpels en klappen automatisch uit bij openen van de portieren. Als de portieren sluiten, worden de treeplanken weer opgeborgen. U kunt ze ook activeren met de afstandsbediening. De treeplanken zijn gevoelig voor obstakels en klappen niet uit tijdens offroad-rijden.

 • CLICK & GO-SYSTEEM

  Het Click & Go-systeem is een multi-purpose accessoiressysteem voor passagiers op de tweede zitrij. Het wordt bevestigd aan de hoofdsteunstijlen van de voorzetels en kan worden uitgebreid met accessoires voor bevestiging van uw tablets of ophangen van uw tassen, overhemden en jasjes. Het systeem is gemakkelijk afneembaar wanneer het niet wordt gebruikt.

 • BAGAGERUIMTEACCESSOIRES

  De veelzijdige dakimperiaal heeft een lichtgewicht en volledig geïntegreerd ontwerp, dat naadloos aansluit bij het exterieurdesign en zorgt voor optimale transportcapaciteiten. Het maximum draagvermogen is 60 kg.

 • TELEFOON OPLADEN

  Het iPhone®7 'Connect & Charge' station of de bekerhouder met draadloze telefoonoplader8 maken gebruik van de ruimte van de bekerhouder in de middenconsole. Zo blijft de telefoon in het zicht wanneer deze wordt opgeladen. Het laadstation is compatibel met iPhone®7-modellen met Apple Lightning-connector.

1De afbeelding toont de optionele 22" lichtmetalen velgen uitgevoerd in Satin Dark Grey & Diamond Turned Finish (Designer's Choice), en de optie contrasterend dak.
2De afbeelding toont de optionele 22" lichtmetalen velgen uitgevoerd in Gloss Black (Designer's Choice).
3Alleen beschikbaar op de 240 pk Sd4 HSE-modellen.
4Standaard op HSE Luxury.
5Standaard op Landmark Edition.
6Sleepvermogens variëren per markt. Houd u aan de relevante wetgeving in uw land.
7iPhone® is een geregistreerd handelsmerk van Apple Inc.
8De telefoonhouder is geschikt voor compatible telefoons met een breedte tot 73 mm.