OPTIES EN ACCESSOIRES

Niet alle opties zijn beschikbaar op alle modellen. Neem voor meer informatie contact op met uw Land Rover concessiehouder.

OPTIE PACKS

/
/
/

EXTERIEUROPTIES

/

GLAZEN PANORAMADAK

Het optionele glazen panoramadak, vast of met schuif-/kanteldeel voor draagt op natuurlijke wijze bij aan het gevoel van licht en ruimte in het interieur. Alle drie de zitrijen, indien aanwezig, profiteren hiervan. Het geharde glas heeft een donkere tint om het interieur koeler te houden.

Standaard op HSE Luxury.

/
/

TECHNOLOGIE

De nieuwste innovaties, prestaties en capaciteiten van de Discovery zorgen ervoor dat u het meeste uit uw auto kunt halen.

OPTIES EN LAND ROVER GEAR - ORIGINELE ACCESSOIRES

UITKLAPBARE TREEPLANKEN

De treeplanken zijn opgeborgen onder de dorpels en klappen automatisch uit bij openen van de portieren. Als de portieren sluiten, worden de treeplanken weer opgeborgen. U kunt ze ook activeren met de afstandsbediening. De treeplanken zijn gevoelig voor obstakels en klappen niet uit tijdens offroad-rijden.

IPHONE® CONNECT & CHARGE DOCK

Uw iPhone blijft in het zicht wanneer deze wordt opgeladen. Wanneer de iPhone hierop is aangesloten, zijn (muziek)bestanden op de telefoon toegankelijk en bedienbaar via het geïntegreerde infotainmentsysteem van de auto. iPhone Connect & Charge Dock gebruikt de bekerhouder in de middenconsole en is compatible vanaf iPhone 5.

CLICK-AND-GO-SYSTEEM

Het Click-and-Go-systeem is een multi-purpose accessoiresysteem voor passagiers op de tweede zitrij. Het wordt bevestigd aan de hoofdsteunstijlen van de voorzetels en kan worden uitgebreid met accessoires voor bevestiging van uw tablets of ophangen van uw tassen, overhemden en jasjes. Het systeem is gemakkelijk afneembaar wanneer het niet wordt gebruikt.

BAGAGERUIMTE

Met een kantelbaar bagagevangrek kan de tweede zitrij optimaal worden gebruikt. Om de bagageruimte in tweeën te delen kan er een bagageruimteverdeler aan het vangrek worden bevestigd. Een rubber bagagevloermat beschermt de bagagevloer tegen vuil en vocht.

TELEFOON OPLADEN

Het iPhone® Connect & Charge Dock en de bekerhouder met draadloze telefoonoplader±± vervangen de bekerhouder in de middenconsole. Zo blijft de telefoon in het zicht wanneer deze wordt opgeladen. Het Dock is compatible met iPhone®

IMPERIAAL

Deze Land Rover imperiaal is exclusief ontworpen in Silver aluminium met elementen in contrastkleur Black, heeft een draagvermogen van 61 kg en is uitgerust met geïntegreerde zijbalken voor extra veiligheid. Voor deze praktische accessoire zijn roof rails en dwarsdragers vereist.

††Trekgewichten variëren per markt. Zorg ervoor dat u voldoet aan de relevante wetgeving in uw land. ±iPhone® is een geregistreerde merknaam van Apple Inc. ±±Telefoons die compatible zijn met de houder mogen niet breder zijn dan 73 mm.

Op dit moment bevinden we ons in een tijdelijke overgangsfase van het modeljaar 2018 naar 2019 doorheen ons gamma. Aarzel niet om uw erkend concessiehouder aan te spreken om te weten te komen welke prijzen en gegevens gepubliceerd zijn voor welk model. Hij zal u bijstaan om de voor u meest geschikte oplossing te vinden in functie van uw persoonlijke behoeften. We danken u voor uw begrip.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070


De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.