Onze mecanicien zei dat één dag van onze tocht door Bolivia meer van de schokdempers eiste dan een heel Discovery-leven in Groot-Brittannië.

Rikard Beckman Competitiedirecteur en expeditieleider G4 2006
DE DISCOVERY HOUDT VOL

In 1989 rolde de eerste Discovery van de band. De miljoenste Discovery reed in een keer van Solihull naar Peking. En nu neemt de Discovery u mee voor een reis rond de wereld.

UW AVONTUREN IN BEELD

Een unieke auto verdient een unieke film. Daarom nodigden we u uit om Discovery-momenten in te sturen die de kracht, de veelzijdigheid en het hoge fun-gehalte van de Discovery in beeld brengen.

ONTROERENDE BEELDEN DIE ONS DEDEN GLIMLACHEN

U hebt bewezen dat de Discovery u veilig door stormen en diep water bracht, op bergtoppen en weer naar beneden, over zandduinen en naar de meest onherbergzame plaatsen op aarde.

BEKIJK WAAR U BENT GEWEEST

Wij maakten een showcase als ode aan enkele van de vele avonturen die u met ons hebt gedeeld. Volg de wereldreis van de Discovery en geniet van de rit.

GLOBAL ADVENTURES

GLOBAL ADVENTURES

DINEREN MET DE LEEUWEN

Andrew Brown werkt voor Land Rover Experience South Africa in het Migratiekamp Arusha Serengeti in Tanzania: Aan de andere kant van het moeras liepen acht leeuwen, en enkele buffels waagden zich te dicht bij de troep. Toen ze hun fout inzagen, gingen de buffels er spoorslags vandoor. Een van hen liep recht in het moeras, gevolgd door zes leeuwen.

GLOBAL ADVENTURES

GLOBAL ADVENTURES

WE DACHTEN DAT HET EEN SPOOR WAS

Rikard Beckman, competitiedirecteur en expeditieleider voor de G4 2006, verkende het terrein in Bolivia: "Toen het spoor de berg opging, maakte het geen S-bochten. Dat was duidelijk de plaats waar ze kabels hadden gelegd. Uiteindelijk was het geen probleem voor de Discovery, maar het was zo steil dat het angstaanjagend werd."

/

LAND ROVER ADVENTURE

Buitengewone reizen, speciaal voor u uitgezocht.

DISCOVERY

De Discovery gaat geen enkele uitdaging uit de weg

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070


De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.