GA ZELFVERZEKERD OP ONTDEKKINGSREIS

De Discovery 4 is altijd in zijn element, van rijden in de stad tot een weekend vol avontuur met het hele gezin.

KRACHTIGER EN GEDISTINGEERDER DAN OOIT

Met zijn iconische silhouet en doelbewuste houding geeft de markante styling van de Discovery 4 de auto een zeer eigentijdse uitstraling.

COMFORT EN GEBRUIKSGEMAK VOOR ZEVEN VOLWASSEN PASSAGIERS

De oplopende zitrijen van de Discovery 4 verschaffen iedereen een uitstekend uitzicht. Een programma infotainment-opties en andere technologieën laat iedereen ontspannen en comfortabel genieten van elke rit.

GEBOUWD VOOR AVONTUUR

De Discovery 4 is elke auto die u maar nodig kunt hebben. Hij biedt ruimte aan bestuurder en tot zes passagiers, inclusief hun bagage, en trekt daarbij desgewenst ook nog een zwaarbeladen trailer tot 3.500 kg.

ACCESSOIRES

INTERIEUR

Officiële Land Rover-accessoires kunt u op elk moment toevoegen, van kinderzitjes en beschermdekens tot entertainmentsystemen en technische upgrades.

EXTERIEUR

Verfraai de look van uw wagen met opvallende details, voorzie extra bescherming tegen schade en opteer voor terreinupgrades.

TRANSPORTEREN EN SLEPEN

Kies gespecialiseerde opberg- en draagsystemen voor sportbenodigdheden en accessoires om het sleepvermogen van de Land Rover te benutten.

VELGEN EN ACCESSOIRES

Personaliseer de uitstraling van uw Land Rover met lichtmetalen velgen en verfraai ze met stijlvolle merkaccessoires.

ACCESSOIRES ZOEKEN

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070


De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.