RANGE ROVER EVOQUE AUTOBIOGRAPHY

MET HET MERIDIAN 825 W SURROUND SOUND AUDIOSYSTEEM EN ADAPTIEVE KOPLAMPEN MET LED-SIGNATUREVERLICHTING IS DE AUTOBIOGRAPHY DE ULTIEME WAGEN VOOR STADSVERKEER.

VANAF

65.380

CO2 UITSTOOT (g/km)

Vanaf 168

BRANDSTOFVERBRUIK (l/100 km) (gecombineerd)

Vanaf 6,4

SPECIFIEKE UITRUSTING

20” ‘5-SPLIT SPOKE’ LICHTMETALEN VELGEN ‘STYLING 527’

Deze uitvoering is uitgerust met 20" '5-Split Spoke' lichtmetalen velgen 'Styling 527' die hem een nog markantere uitstraling geven.

KEYLESS ENTRY

De bestuurder kan hiermee de wagen ont-/vergrendelen of het alarm inschakelen zonder dat hij of zij de afstandsbediening uit jaszak of tas hoeft te pakken. Het leven wordt zo nog iets eenvoudiger.

ADAPTIEVE KOPLAMPEN MET LED-SIGNATUREVERLICHTING

Deze vormen een toevoeging op de markante styling en bieden extra lichtopbrengst voor nog beter zicht en meer veiligheid.

HET MERIDIAN™ SURROUND SOUND AUDIOSYSTEEM

Het 825 W Meridian Surround Sound audiosysteem heeft 16 luidsprekers, inclusief een subwoofer, voor een perfect gebalanceerd geluid in het gehele interieur.

UITGEBREIDE INTERIEURUITVOERING IN WINDSOR LEDER

De zetels met bekleding in Windsor leder en de uitgebreide interieuruitvoering in Windsor leder zijn het summum van luxe

OMGEVINGSCAMERASYSTEEM

Het Surround Camera System biedt een 360°-bovenaanzicht van de wagen op het touchscreen en kan tegelijkertijd meerdere weergaven tonen.

MOTOREN IN HET KORT

Motor Acceleratie 0-100 km/u
in sec.
Topsnelheid km/u Koppel Nm Gecombineerde cyclus l/100 km

CO2-emissies g/km

TD4 AUTOMAAT (4WD) 2.0 liter diesel (180 pk)9-trapsautomaatCONFIGURATOR 9,1 195 430 Vanaf 6,4 Vanaf 168
Si4 AUTOMAAT (4WD) 2.0 liter benzine (240 pk)9-trapsautomaatCONFIGURATOR 7,2 217 340 Vanaf 8,4 Vanaf 191
tbc

CONFIGURATOR

Kies de combinatie die perfect past bij uw persoonlijke stijl.

n.n.b.

LAND ROVER GEAR ACCESSOIRES

Stem uw Range Rover Evoque nog beter af op uw persoonlijke wensen met accessoires die robuust en veelzijdig zijn, en u de mogelijkheid bieden uw auto nog persoonlijker te maken. U kunt op elk moment originele Land Rover accessoires toevoegen. Ons aanbod varieert van kinderzitjes en reisaccessoires voor huisdieren tot infotainment en technische upgrades.

TERUG

KIES UW MODEL

Kies de vijfdeurs carrosserievariant voor extra functionaliteit

Kies de Convertible voor een prachtige vormgeving

Meridian is een geregistreerd handelsmerk van Meridian Audio Ltd.
Alle cijfers zijn voorlopig en onderhevig aan officiële bevestiging.
Bepaalde InControl-functies zijn mogelijk optioneel en afhankelijk van de markt of de gekozen motorisatie. Voor meer informatie over beschikbaarheid en de volledige voorwaarden in uw land kunt u contact opnemen met een Land Rover concessiehouder. Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw Land Rover concessiehouder geadviseerde aanloopperiode. Niet op alle locaties kan een mobiele verbinding worden gegarandeerd.
De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. CO2-emissie- en brandstofverbruikscijfers kunnen variëren al naargelang de gemonteerde velgen en opties.

© JAGUAR LAND ROVER LIMITED 2019

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.