RANGE ROVER EVOQUE HSE DYNAMIC CONVERTIBLE

DEZE AUTO, HET SUMMUM VAN FRAAI DESIGN, IS VOORZIEN VAN NAVIGATION PRO EN ZETELS MET BEKLEDING IN GEPERFOREERD WINDSOR LEDER

VANAF

63.680

CO2 UITSTOOT (g/km)

Vanaf 175

BRANDSTOFVERBRUIK (l/100 km) (gecombineerd)

Vanaf 6,6

SPECIFIEKE UITRUSTING

19" '7-SPLIT SPOKE' LICHTMETALEN VELGEN 'STYLING 707'

Deze prachtige velgen hebben een 7-Split Spoke 'Styling 707'-design.

NAVIGATION PRO

Deze geavanceerde functie omvat spraakherkenning en een uitgebreid infotainmentpakket, toegankelijk via het 10" touchscreen.

MOTORKAPLOUVRES IN NARVIK BLACK

Deze prestatiegerichte toevoegingen benadrukken de uitstraling van de auto.

CONFIGUREERBARE AMBIANCEVERLICHTING

Met de configureerbare ambianceverlichting is een nieuw niveau van interieurverlichting en personalisering gerealiseerd.

ZETELBEKLEDING IN GEPERFOREERD WINDSOR LEDER

Met elk detail is rekening gehouden tijdens het ontwerpen en vervaardigen van de uiterst diverse en comfortabele zetels met bekleding in Windsor leder.

ACHTERUITRIJCAMERA

Dit systeem verbetert uw zicht tijdens achteruitrijden en toont statische lijnen over het camerabeeld op het touchscreen die de omtrek en de baan van de auto aangegeven en parkeren in krappe plekken veiliger en eenvoudiger maken.

MOTOREN IN HET KORT

Motor Acceleratie 0-100 km/u
in sec.
Topsnelheid km/u Koppel Nm Gecombineerde cyclus l/100 km
CO2-emissies g/km
TD4 AUTOMAAT (4WD) 2.0 liter diesel (180 pk)9-trapsautomaatCONFIGURATOR 10
195 430 Vanaf 6,6 Vanaf 175
tbc

CONFIGURATOR

Kies de combinatie die perfect past bij uw persoonlijke stijl.

n.n.b.

LAND ROVER GEAR ACCESSOIRES

Stem uw Range Rover Evoque nog beter af op uw persoonlijke wensen met accessoires die robuust en veelzijdig zijn, en u de mogelijkheid bieden uw auto nog persoonlijker te maken. U kunt op elk moment originele Land Rover accessoires toevoegen. Ons aanbod varieert van kinderzitjes en reisaccessoires voor huisdieren tot infotainment en technische upgrades.

TERUG

KIES UW MODEL

Kies de Convertible voor een prachtige vormgeving

Kies de vijfdeurs carrosserievariant voor extra functionaliteit

Meridian is een geregistreerd handelsmerk van Meridian Audio Ltd.
Alle cijfers zijn voorlopig en onderhevig aan officiële bevestiging.
Bepaalde InControl-functies zijn mogelijk optioneel en afhankelijk van de markt of de gekozen motorisatie. Voor meer informatie over beschikbaarheid en de volledige voorwaarden in uw land kunt u contact opnemen met een Land Rover concessiehouder. Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw Land Rover concessiehouder geadviseerde aanloopperiode. Niet op alle locaties kan een mobiele verbinding worden gegarandeerd.
De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. CO2-emissie- en brandstofverbruikscijfers kunnen variëren al naargelang de gemonteerde velgen en opties.

© JAGUAR LAND ROVER LIMITED 2019

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.