BELANGRIJKSTE UITRUSTING

DESIGN

Met zijn opvallende lijnenspel, gespierde schouders en aflopende daklijn is de Range Rover Evoque een synoniem voor stijl en eigentijds stadsleven.

INFOTAINMENT

InControl Touch Pro is het nieuwste infotainmentsysteem dat autotechnologie naar een heel nieuw niveau tilt.

CABRIODAK MET Z-MECHANISME

Het akoestisch geïsoleerde dak laat zich in nauwelijks 18 seconden vloeiend wegklappen bij snelheden tot 48 km/u.

DESIGN

/

SKILUIK

Het skiluik, dat speciaal werd ontworpen voor wintersportliefhebbers, maakt het mogelijk om ski's en andere lange voorwerpen vanaf de koffer door te laden naar het interieur. Wanneer het skiluik niet in gebruik is, beschikken de inzittenden over een centrale armsteun met bekerhouders.

/

VEELZIJDIGHEID

TECHNOLOGIE

/
/

CAPACITEITEN

/

PRESTATIES

/
TERUG

KIES UW MODEL

Kies de Convertible voor een prachtige vormgeving

Kies de vijfdeurs carrosserievariant voor extra functionaliteit

/

Meridian is een geregistreerd handelsmerk van Meridian Audio Ltd.
Bepaalde InControl-functies zijn mogelijk optioneel en afhankelijk van de markt of de gekozen motorisatie. Voor meer informatie over beschikbaarheid en de volledige voorwaarden in uw land kunt u contact opnemen met een Land Rover concessiehouder. Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw Land Rover concessiehouder geadviseerde aanloopperiode. Niet op alle locaties kan een mobiele verbinding worden gegarandeerd.
De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. CO2-emissie- en brandstofverbruikscijfers kunnen variëren al naargelang de gemonteerde velgen en opties.

© JAGUAR LAND ROVER LIMITED 2019

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.