EVOQUE CONVERTIBLE - OPTIES EN ACCESSOIRES

/

WINDSCHERM

Het windscherm is beschikbaar als optie en als accessoire. Het scherm draagt bij aan het comfort voorin door tocht en luchtwervelingen van achteren te reduceren. Elke Range Rover Evoque Convertible is standaard voorzien van bevestigingspunten voor het windscherm, zodat het snel en gemakkelijk kan worden aangebracht.

WADE SENSING

Wade Sensing gebruikt radartechnologie om de diepte van water te meten, tot een maximale waaddiepte van 500 mm. Deze informatie wordt weergegeven op het aanraakscherm in combinatie met een geluidssignaal.

/

RANGE ROVER EVOQUE CONVERTIBLE – ACCESSOIRES

Druk uw eigen stempel op uw wagen met dit gamma stijlvolle en veelzijdige 'Approved' accessoires van Land Rover.

AFWERKING

Voeg een prestatiegerichte toets toe aan het Range Rover Evoque Convertible-gamma met schitterende, hoogwaardige accessoires in carbon fibre.

BESCHERMING

De rubberen vloermatten met Britse vlag van de Range Rover Evoque Convertible beschermen het tapijt in de voetenruimte aan bestuurders- en passagierszijde.

OPVALLEND

Maak uw keuze uit ons gamma opvallende lichtmetalen velgen.

PERSOONLIJK

Met de gepersonaliseerde verlichte drempelplaatjes kunt u uw wagen nog verder aankleden met een opschrift naar keuze in diverse lettertypes, geaccentueerd door een subtiele witte verlichting.

Bepaalde InControl-functies zijn mogelijk optioneel en afhankelijk van de markt of de gekozen motorisatie. Voor meer informatie over beschikbaarheid en de volledige voorwaarden in uw land kunt u contact opnemen met een Land Rover concessiehouder. Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw Land Rover concessiehouder geadviseerde aanloopperiode. Niet op alle locaties kan een mobiele verbinding worden gegarandeerd.

© JAGUAR LAND ROVER LIMITED 2019

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.