RANGE ROVER EVOQUE CONVERTIBLE SE DYNAMIC

DE SCHITTERENDE UITSTRALING WORDT VERDER VERSTERKT DOOR XENONKOPLAMPEN MET LED-SIGNATUREVERLICHTING EN LED-MISTLICHTEN VOORAAN

VANAF

57.930

CO2 UITSTOOT (g/km)

Vanaf 175

BRANDSTOFVERBRUIK (l/100 km) (gecombineerd)

Vanaf 6,6

SPECIFIEKE UITRUSTING

18" '7-SPOKE' LICHTMETALEN VELGEN 'STYLING 706'

Deze auto is uitgerust met 18" '7-Spoke' lichtmetalen velgen 'Styling 706' met het Land Rover logo om het hedendaagse design verder te versterken.

INCONTROL TOUCH PRO

Het 10" touchscreen is snel en intuïtief, en geeft u de controle over een reeks functies met eenvoudige 'pinch'-, 'zoom'- en 'swipe'-gebaren.

XENONKOPLAMPEN MET LED-SIGNATUREVERLICHTING

Xenonkoplampen leveren een verbeterde lichtopbrengst en zijn gekoppeld aan een typische LED-signatuur voor de dagrijlichten. Dit komt de veiligheid ten goede.

RUITENWISSERS MET REGENSENSOR

Deze worden geactiveerd op het moment dat regen wordt gedetecteerd op de voor- of achterruit.

INTERIEURAFWERKING

De interieurafwerking in Textured aluminium verfraait de interieuroppervlakken in de auto.

PARKEERSENSOREN VOOR EN ACHTER

Deze functie maakt in- en uitparkeren gemakkelijker. Sensoren in de voor- en achterbumper worden geactiveerd en hun informatie wordt getoond op het touchscreen. Visuele en akoestische signalen helpen u obstakels te vermijden.

MOTOREN IN HET KORT

Motor Acceleratie 0-100 km/u
in sec.
Topsnelheid km/u Koppel Nm Gecombineerde cyclus l/100 km

CO2-emissies g/km

TD4 AUTOMAAT (4WD) 2.0 liter diesel (180 pk)9-trapsautomaatCONFIGURATOR 10
195 430 Vanaf 6,6 Vanaf 175

CONFIGURATOR

Kies de combinatie die perfect past bij uw persoonlijke stijl.

LAND ROVER GEAR ACCESSOIRES

Stem uw Range Rover Evoque nog beter af op uw persoonlijke wensen met accessoires die robuust en veelzijdig zijn, en u de mogelijkheid bieden uw auto nog persoonlijker te maken. U kunt op elk moment originele Land Rover accessoires toevoegen. Ons aanbod varieert van kinderzitjes en reisaccessoires voor huisdieren tot infotainment en technische upgrades.

TERUG

KIES UW MODEL

Kies de Convertible voor een prachtige vormgeving

Kies de vijfdeurs carrosserievariant voor extra functionaliteit

Meridian is een geregistreerd handelsmerk van Meridian Audio Ltd.
Alle cijfers zijn voorlopig en onderhevig aan officiële bevestiging.
Bepaalde InControl-functies zijn mogelijk optioneel en afhankelijk van de markt of de gekozen motorisatie. Voor meer informatie over beschikbaarheid en de volledige voorwaarden in uw land kunt u contact opnemen met een Land Rover concessiehouder. Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw Land Rover concessiehouder geadviseerde aanloopperiode. Niet op alle locaties kan een mobiele verbinding worden gegarandeerd.
De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. CO2-emissie- en brandstofverbruikscijfers kunnen variëren al naargelang de gemonteerde velgen en opties.

© JAGUAR LAND ROVER LIMITED 2019

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.