DESIGN

/

GERAFFINEERD INTERIEUR

Het unieke interieur is bijzonder luxueus, modern en luchtig afgewerkt en biedt zetelbekleding in geperforeerd generfd leder in Ebony met stiknaden in Lunar en een markante interieurafwerking in Dark Satin Brushed aluminium. Het interieur geeft u en uw passagiers een ontspannen gevoel, waardoor u klaar bent om te genieten van het bruisende stadsleven.

/

SPECIFIEKE UITRUSTING

19" '7-SPLIT SPOKE' LICHTMETALEN VELGEN 'STYLING 707'

19" '7-Split Spoke' lichtmetalen velgen 'Styling 707' in uniek Gloss Dark Grey met het iconische Land Rover logo, alleen beschikbaar op de Landmark Edition.

KEYLESS ENTRY

De bestuurder kan hiermee de wagen ont-/vergrendelen of het alarm inschakelen zonder dat hij of zij de afstandsbediening uit jaszak of tas hoeft te pakken. Het leven wordt zo nog iets eenvoudiger.

DAK IN CONTRASTKLEUR CARPATHIAN GREY

Het dak in contrastkleur Carpathian Grey, alleen beschikbaar op de Landmark Edition, maakt de wagen nog persoonlijker.

PANORAMADAK

Het vaste, glazen panoramadak versterkt het gevoel van ruimte in het interieur en verschaft een ononderbroken zicht op de omgeving.

INTERIEURAFWERKING IN DARK SATIN BRUSHED ALUMINIUM

Deze afwerking vormt een fraai accent bij het Ebony interieur - uniek voor de Landmark.

HANDENVRIJE ELEKTRISCHE KOFFERKLEPBEDIENING

Hiermee hebt u gemakkelijker toegang tot de bagageruimte. De handenvrije elektrische kofferklepbediening maakt gebruik van sensoren aan weerszijden van de auto om de kofferklep te openen. De kofferklep kan ook worden geopend en gesloten met een druk op de afstandsbediening.

MOTOREN IN HET KORT

Motor Acceleratie 0-100 km/u
in sec.
Topsnelheid km/u Koppel Nm Gecombineerde cyclus l/100 km
CO2-emissies g/km
eD4 HANDGESCHAKELD MET E-CAPABILITY (2WD) 2.0 liter diesel (150 pk)6-versnellingsbakCONFIGURATOR 9,8 182 380 Vanaf 5,8 Vanaf 154
TD4  HANDGESCHAKELD (4WD)2.0 liter diesel (180 pk)6-versnellingsbakCONFIGURATOR 9,6
200 430 Vanaf 6,1 Vanaf 160
TD4 AUTOMAAT (4WD) 2.0 liter diesel (180 pk)9-trapsautomaatCONFIGURATOR 9,1 195 430 Vanaf 6,2 Vanaf 164
tbc

CONFIGURATOR

Kies de combinatie die perfect past bij uw persoonlijke stijl.

n.n.b.

LAND ROVER GEAR ACCESSOIRES

Stem uw Range Rover Evoque nog beter af op uw persoonlijke wensen met accessoires die robuust en veelzijdig zijn, en u de mogelijkheid bieden uw auto nog persoonlijker te maken. U kunt op elk moment originele Land Rover accessoires toevoegen. Ons aanbod varieert van kinderzitjes en reisaccessoires voor huisdieren tot infotainment en technische upgrades.

TERUG

KIES UW MODEL

Kies de vijfdeurs carrosserievariant voor extra functionaliteit

Kies de Convertible voor een prachtige vormgeving

Meridian is een geregistreerd handelsmerk van Meridian Audio Ltd.
Alle cijfers zijn voorlopig en onderhevig aan officiële bevestiging.
Bepaalde InControl-functies zijn mogelijk optioneel en afhankelijk van de markt of de gekozen motorisatie. Voor meer informatie over beschikbaarheid en de volledige voorwaarden in uw land kunt u contact opnemen met een Land Rover concessiehouder. Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw Land Rover concessiehouder geadviseerde aanloopperiode. Niet op alle locaties kan een mobiele verbinding worden gegarandeerd.
De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. CO2-emissie- en brandstofverbruikscijfers kunnen variëren al naargelang de gemonteerde velgen en opties.

© JAGUAR LAND ROVER LIMITED 2019

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.