OPTIES EN ACCESSOIRES

Niet alle opties zijn beschikbaar op alle modellen. Vraag meer info aan de Land Rover concessiehouder in uw buurt.

VEELZIJDIGHEID

/
/

EXTERIEUROPTIES

/

CONTRASTEREND DAK

Accentueer het dak van uw Range Rover Evoque met kleuren die gelijk zijn aan of contrasteren met de carrosseriekleur. Er is keuze uit twee contrastkleuren voor het dak: Grey of Black. Beide kleuren verfraaien de uitstraling van uw auto sterk.2

/
/

TECHNOLOGIE

De Range Rover Evoque biedt onze meest innovatieve, intuïtieve en ultramoderne SUV-technologieën om u te informeren en entertainen.

LAND ROVER GEAR - ACCESSOIRES

INTERIEURACCESSOIRES

U kunt op elk moment originele Land Rover accessoires toevoegen. Ons aanbod varieert van kinderzitjes en reisaccessoires voor huisdieren tot infotainment en technische upgrades.

EXTERIEURACCESSOIRES

Verfraai de look van uw wagen met opvallende details en voorzie extra bescherming tegen terreinschade.

TRANSPORTEREN EN SLEPEN

Met de set dakrails kunt u alle accessoires en gespecialiseerde transportsystemen voor sportuitrusting monteren om de transportcapaciteiten van Land Rover optimaal te benutten.

VELGEN EN ACCESSOIRES

Personaliseer de uitstraling van uw Land Rover met lichtmetalen velgen en verfraai ze met stijlvolle merkaccessoires.

1 Afbeelding toont het Black Design Pack op de HSE Dynamic met zijn Dynamic carrosseriestyling. Op de Pure- en SE-uitvoeringen, die geen Dynamic carrosseriestyling hebben, zullen bepaalde elementen afwijken.
2 Afbeelding toont het Black Design Pack (optie)

© JAGUAR LAND ROVER LIMITED 2019

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.