BROWSER-UPDATE

Wij hebben vastgesteld dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is beveiligd tegen de nieuwste internetrisico's.

Header Nathan

CITY CURATOR NATHAN

In België bezoekt tv- en radiopresentator Nathan Soret zijn 5 favoriete plaatsen in Brussel met een Range Rover Evoque. Als City Curator laat hij het publiek kennismaken met 5 Brusselse plaatsen die een belangrijke rol spelen in zijn leven.

Leopolds-FW-1600x900

Leopold Café Presse (Tervurenlaan 107, 1040 Etterbeek)

De favoriete plaats voor Nathan om een koffie te drinken, samen met zijn vriendin of collega David Antoine. Het is een levendig café en de ideale plaats om de dag goedgezind en vol energie te beginnen.

Bagel-Jackson-680x450

Bagel Jackson (De Frélaan 209, 1180 Brussel)

Bagel Jackson is een nieuw concept dat werd gelanceerd door Elias Zerrad, de beste vriend van Nathan. Ze serveren typisch Amerikaans streetfood zoals bagels en hotdogs. Nathan : « Ik ben gek op al dat lekkers en vooral heel trots op mijn ondernemende vrienden! »

Goupil Le Fol (Violetstraat 22, 1000 Brussel)

In deze excentrieke bar drinkt Nathan graag een glas ‘s avonds. Het is volgens hem de ideale plaats om je geliefde mee naartoe te nemen. Er heerst een speciale magie: je hoort er uitsluitend oude Franse chansons, er hangen overal kaders en je zit er in grote fauteuils. De sfeer is er zelfs wat betoverend.

Grote-markt-_-poelart-plein

Grote Markt van Brussel

Nathan is medeoprichter van het project Young Change Maker (www.youngchangemaker.eu/), een organisatie die jonge ondernemers meer visibiliteit biedt. Young Change Maker organiseert regelmatig conferenties waarmee ze jongeren willen inspireren. Verschillende van deze conferenties werden georganiseerd in het stadhuis, dat uitkijkt op de Grote Markt.

Place-Poelaert-680x450

Poelaertplein, Brussel

Deze plaats is bekend omwille van de beruchte carjackscène in de Belgische succesfilm ‘Dikkenek’. Je kan er niet omheen in Brussel. Hier sluit Nathan graag zijn dag af, terwijl hij bij zonsondergang geniet van het magnifieke zicht op de stad.

Filigrannes

Filigranes boekhandel

Filigranes is de grootste onafhankelijke boekhandel van België, met meer dan 180.000 titels op 2.600 m². Filigranes bestaat sinds 30 jaar, en Nathan, die graag en veel leest, snuistert er graag rond.