BROWSER-UPDATE

Wij hebben vastgesteld dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is beveiligd tegen de nieuwste internetrisico's.

Voor de ‘Live for the City’ campagne is de City Curator voor Antwerpen niemand anders dan Saskia Neirinckx, PR-professional en lifestyle specialiste. Ze neemt ons mee naar een aantal bijzondere locaties die belangrijk zijn in haar dagelijkse leven.

Domestic-FW-1600x900

Domestic, Lange Gasthuisstraat 5, 2000 Antwerpen

“Een van de beste bakkerijen van Antwerpen”, volgens Saskia. De Domestic heeft nu ook een high tea spot in pink velvet geopend. “Een stylish rustpunt in de drukke binnenstad”, zegt Saskia.

Renaissance

Renaissance, Nationalestraat 32, 2000 Antwerpen

Als grote design lover is Saskia is alles behalve een fervente shopper: ze wacht liever op echte coole en goede items dan voor ‘fast fashion’ te kiezen. Bij Renaissance kan ze haar hart ophalen en vind je de meest exclusieve kledingstukken en schoenen zoals o.a. Isabel Marant, Acne, Maison Margiela, enz.

Copyright

Copyright Bookshop, Nationalestraat 28/A, 2000 Antwerpen

In deze prachtige internationale boekenwinkel kan je terecht voor boeken over moderne kunst, architectuur, fotografie, graphic design en typografie. “Perfect voor je eigen bibliotheek of om cadeaus te zoeken”, aldus Saskia.

Mission-Massala

Mission Masala, Dendermondestraat 68, 2018 Antwerpen

Dit Indisch restaurant vindt zijn roots in een liefdesverhaal : die tussen Pavan en Tim die 13 jaar geleden begon toen ze elkaar leerden kennen op Laundry Day in Antwerpen. Een paar jaar laten startten ze met twee foodtrucks en onlangs lanceerden ze hun eigen zaak : Mission Masala

Butcher_s-coffee

Butchers Coffee, Kasteelstaat 27, 2000 Antwerpen

Dit is Saskia ‘s vaste koffiestek. Ze drinkt daar regelmatig haar eerste werkuur een aantal straffe koffies terwijl ze mails beantwoordt en haar dagplanning opstelt. Een ontspannende manier om haar dag productief te starten.

Belroy_s-bijou

Belroy’s Bijou, Graaf van Egmontstraat 20, 2000 Antwerpen

Deze fancy cocktailbar werd al na 6 maand opening uitgeroepen tot de “Beste cocktail bar in België”, door Venuez. Daar ontdekt Saskia de Penicillin, een heerlijke whiskycocktail. Ze komt er graag om je er rustig kunt bijkletsen en de sfeer is er veel intiemer dan in een doorsnee café.