MELD U NU AAN OM UW UNIEKE STATEMENT TE MAKEN

Stelt u zich eens voor dat u in uw woonplaats een exclusief evenement mag organiseren, samen met een select gezelschap van familie en vrienden, en natuurlijk met de New Range Rover Evoque. Door ons te vertellen waarom en hoeveel u houdt van de New Evoque, maakt u kans om uw zeer persoonlijke première te mogen organiseren.


Alleen de meest enthousiaste fans maken een kans. U moet minstens zo’n unieke statement maken als de New Evoque. Hoe zou u uitdrukking geven aan zijn unieke persoonlijkheid? Vertel ons over uw droomevent: een onvergelijkbaar evenement, waarbij de New Evoque het krachtigste statement maakt. Hoe ziet de ruimte er uit? Welk soort muziek wordt er gespeeld? Hoe staat de New Evoque in het middelpunt?


Vertel het ons en vergeet vooral niet te beschrijven hoe u de New Evoque in het middelpunt zet en de aandacht vestigt op zijn fantastische designdetails. Succes!

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.