BROWSER-UPDATE

Wij hebben vastgesteld dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is beveiligd tegen de nieuwste internetrisico's.

BESTUURDERSGEMAK

Een schat aan informatie en entertainment.

INTERACTIVE DRIVER DISPLAY

Het optionele 12,3" HD Interactive Driver Display, met hoge resolutie en haarscherpe grafische weergave, toont op heldere wijze en zonder u af te leiden informatie over het rijden, entertainment en actieve veiligheid, waaronder navigatie, telefoon en media.

TOUCH PRO DUO

De optionele dubbele high-definition 10" touchscreens bieden nog meer flexibiliteit en bedieningsgemak. Zo kunt u bijvoorbeeld in het bovenste scherm het navigatiesysteem weergeven en via het onderste scherm andere functies bedienen, zoals entertainment of de airco.

HEAD-UP DISPLAY

Deze functie projecteert belangrijke informatie over uw rit op de voorruit, zoals snelheid, geselecteerde versnelling en navigatie-instructies. Dankzij de kristalheldere, full-colour graphics met hoge resolutie ziet u moeiteloos alle informatie.

STUURWIEL

Voor uw gebruiksgemak zijn in het lederen stuur belangrijke bedieningstoetsen geïntegreerd, waaronder die voor media en telefoon. Voor een nog sportievere uitstraling, biedt het R-Dynamic stuurwiel handpalmsteunen in geperforeerd leder.

Range Rover Evoque Interactive Driver Display
Driver accessing media library via the Range Rover Evoque 10 inch multimedia touchscreen
Range Rover Evoque Head-Up Display Inforgraphic on windscreen
Range Rover Evoque leather wrapped steering wheel incorporates key controls including media and phone
Autoplay Stop

INFOTAINMENT

 • Online Media accessed via Range Rover Evoque Touchscreen

  ONLINE MEDIA

  Luister onderweg naar uw favoriete muziek, radiozenders en podcasts. Allemaal zonder uw smartphone te gebruiken. Koppel uw Deezer- en TuneIn-accounts met het InControl Portal, voor directe toegang tot uw media via het touchscreen van uw auto. Alleen beschikbaar in combinatie met Connect Pro.

 • Range Rover Evoque connectivity with two USB ports, a micro sim slot and 12v power socket

  CONNECTIVITEIT

  Het bergvak in de middenconsole van de Range Rover Evoque is voorzien van twee USB-poorten en een 12V-aansluiting. Achterpassagiers hebben toegang tot een 12V-aansluiting of twee optionele USB-poorten om apparaten op te laden. Dankzij het Click & Go-systeem gebruiken zij op comfortabele wijze een tablet.

 • SMARTPHONE PACK

  Met de InControl Apps-technologie van dit pack kunt u speciale, voor de auto geoptimaliseerde apps op uw Apple™ smartphone bedienen via het touchscreen.

 • Driver accessing Range Rover Evoque via the app on smartwatch

  REMOTE

  Met behulp van uw smartphone of smartwatch kunt u uw auto vergrendelen of ontgrendelen, lokaliseren, en uw afgelegde trajecten bijhouden. Deze service is compatibel met de meeste smartphones, Android™ Wear of Apple Watch.

Driver accessing Dynamic Set-Up via the touchscreen to adjust Range Rover Evoque driving style

ENTERTAINMENT EN APPS

 • MERIDIAN™ AUDIOSYSTEEM

  De audiosystemen van Meridian™ en het geavanceerde Digital Signal Processing-algoritme zorgt ervoor dat ritme, kracht en timing van elk muziekstuk exact kunnen worden waargenomen zoals de artiest het heeft bedoeld.

 • iGUIDE

  iGuide is een mobiele handleiding die zorgt dat u altijd en overal een antwoord op uw vraag krijgt. In de Land Rover iGuide-app vindt u uitleg over alle wetenswaardige functies en bedieningselementen in uw Range Rover Evoque.

Front view of Range Rover Evoque driven on city road

SELECTEER UW RANGE ROVER EVOQUE

Kies uit vier modellen en twee markante exterieurstijlen, die allemaal een unieke persoonlijkheid en extra kenmerken bieden.

Meridian is een geregistreerd handelsmerk van Meridian Audio Ltd.

Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen verschillen per uitvoering (model en aandrijflijn), of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw plaatselijke concessiehouder voor meer informatie of configureer uw Land Rover online.

InControl functies, opties en de beschikbaarheid daarvan zijn afhankelijk van de markt. Vraag uw Land Rover concessiehouder naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties. Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw concessiehouder geadviseerde aanloopperiode. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd. InControl Apps en Remote App moeten worden gedownload uit de Apple/Play Store. De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.