BROWSER-UPDATE

Wij hebben vastgesteld dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is beveiligd tegen de nieuwste internetrisico's.

EXTERIEUR

Strak lijnenspel, pure carrosserievlakken en grote aandacht voor detail dragen alle bij aan het moderne design en raffinement van de Range Rover Evoque. Uitklapbare en verzonken portiergrepen, optionele 21" velgen en Matrix LED-koplampen met dynamische richtingaanwijzers voor en achter zorgen voor een opvallende uitstraling.

 • RANGE ROVER EVOQUE

  De Range Rover Evoque heeft een minimalistisch en verfijnd design.

 • RANGE ROVER EVOQUE R-DYNAMIC

  De Range Rover Evoque R-Dynamic verlegt de grenzen met een gedurfd, sportiever ontwerp.

 • Range Rover Evoque Flush Door Handles

  VERZONKEN PORTIERGREPEN

  Strak en elegant: passend bij de progressieve designprincipes van de Range Rover Evoque. Het design, met aandacht voor het detail, komt tot uiting in de verzonken portiergrepen, die bijdragen aan het grote raffinement en de moderne uitstraling van de wagen.

 • Range Rover Evoque Matrix LED Headlights

  MATRIX LED-KOPLAMPEN

  Matrix LED-koplampen met LED-signature dagrijverlichting hebben een adaptieve lichtbundel. Deze maximaliseert de grootlichtsecties voor ultiem zicht, en werpt een schaduw over tegemoetkomend of voorliggend verkeer om zo verblinding te voorkomen.

INTERIEUR

Buitengewone aandacht voor detail heeft altijd het fundament voor het interieurdesign van onze wagens gevormd.

 • Range Rover Evoque Interior Craftmanship

  EEN INTERIEUR DAT VAKMANSCHAP ADEMT

  De zelfverzekerde uitstraling van de Range Rover Evoque komt tot uiting in interieurelementen die zijn afgewerkt in Windsor leder, Kvadrat premium bekledingsstoffen in wol, en stof van Eucalyptusvezel.

 • Range Rover Evoque split sliding armrest

  GEDEELDE MIDDENARMSTEUN VOORIN

  De gedeelde middenarmsteun voorin maximaliseert het comfort van de bestuurder en voorpassagier; beide delen zijn onafhankelijk verstelbaar.

 • Range Rover Evoque Seating Detail

  ZETELS

  Voorzetels zijn beschikbaar met een 8-voudig manuele verstelbaarheid, of een 10-, 14- en zelfs 16-voudig elektrische verstelbaarheid. Daarnaast kan u ook kiezen voor de geheugenfunctie, massagefunctie of de geklimatiseerde zetels (warm/koud).

Front view of Range Rover Evoque driven on city road

SELECTEER UW RANGE ROVER EVOQUE

Kies uit vier modellen en twee markante exterieurstijlen, die allemaal een unieke persoonlijkheid en extra kenmerken bieden.


Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen verschillen per uitvoering (model en aandrijflijn), of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw plaatselijke concessiehouder voor meer informatie of configureer uw Land Rover online.