BROWSER-UPDATE

Wij hebben vastgesteld dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is beveiligd tegen de nieuwste internetrisico's.

MOTOREN

Van vermogen en puur rijplezier tot laag brandstofverbruik en raffinement: er is een uitgebreid gamma motoren beschikbaar voor de Range Rover Evoque, inclusief de Plug-in Hybrid aandrijving.

GAMMA

 • Land Rover Petrol Engine

  BENZINE

  Ons assortiment benzinemotoren is ideaal als u niet zo vaak rijdt of regelmatig kortere afstanden aflegt.

 • Land Rover New Diesel Engine

  NIEUWE DIESEL

  Onze nieuwe dieselmotoren zijn net zo schoon als benzinemotoren en stoten bovendien minder CO2 uit. Met een lager brandstofverbruik over langere afstanden en meer koppel zijn ze ideaal voor langere ritten, trekken of offroad rijden.

 • X-Ray view of Plug In Hybrid Motor

  PLUG‑IN HYBRID

  De Range Rover Evoque PHEV (Plug-in Hybrid Electric Vehicle) combineert een 1.5 liter driecilinder benzinemotor met een elektromotor, die samen een vermogen van 309 pk ontwikkelen. Rijd in Parallel Hybrid-modus of volledig elektrisch (EV - Electric Vehicle).

RIJDYNAMIEK

Range Roveer Evoque driven on city road
 • Range Rover Evoque Sportshift Selector

  SPORTSHIFT SELECTOR

  De SportShift schakelpook (voor automaat) is eenvoudig en intuïtief te gebruiken. Daardoor kunt u tijdens offroad-rijden snel en efficiënt voorwaartse en achterwaartse manoeuvres uitvoeren op uitdagende ondergrond zoals sneeuw, zand en modder.

 • Overhead of white Range Rover Evoque driving on open road approaching sandy road

  ACTIVE DRIVELINE

  Zorgt voor nog meer tractie, stabiliteit en controle onder uitdagende rijomstandigheden. In situaties waar dat nodig is, regelt Active Driveline onafhankelijk1 de verdeling van het koppel over ieder afzonderlijk achterwiel, effectief gebruik makend van de beschikbare grip, en waarbij wielslip tot een minimum wordt beperkt.

 • CONFIGURABLE DYNAMICS

  Met de optionele functie Configurable Dynamics kunt u de gasklepparameters, de transmissieschakelpunten, de besturing en de wielophanging van de Range Rover Evoque configureren om deze af te stemmen op uw rijvoorkeuren.

 • Rear View of Range Rover Evoque driven on city road

  ADAPTIVE DYNAMICS

  De Range Rover Evoque biedt met het via het touchscreen geselecteerde Adaptive Dynamics-systeem een nog betere koetswerkbeheersing, met minder overhellen en een scherpere respons.

 • Range Rover Evoque driven on city road with roll stability control functionality active

  ROLL STABILITY CONTROL

  Geïntegreerd in Dynamic Stability Control (DSC) om het risico van kantelen te reduceren, zodat ook plotselinge of extreme uitwijkmanoeuvres veilig kunnen worden uitgevoerd.

 • Rear view of Range Rover Evoque driven on city road

  DYNAMIC STABILITY CONTROL

  Reduceert het motorkoppel en remt individuele wielen af om de rijrichting van de auto te corrigeren en zo onderstuur of overstuur te neutraliseren.

Front view of Range Rover Evoque driven on city road

SELECTEER UW RANGE ROVER EVOQUE

Kies uit vier modellen en twee markante exterieurstijlen, die allemaal een unieke persoonlijkheid en extra kenmerken bieden.

1Alleen i.c.m. D240- en P300-motoren.


Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen verschillen per uitvoering (model en aandrijflijn), of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw plaatselijke concessiehouder voor meer informatie of configureer uw Land Rover online.