DESIGN

/

INTERIEURDESIGN

De Range Rover Evoque First Edition verwelkomt u en uw passagiers in de auto. De details in het interieur omvatten dorpellijsten en interieurafwerking met First Edition logo, een met tweekleurig lederen stuurwiel en zetelbekleding in Cloud/Ebony leder.

/

KARAKTERISTIEKE KENMERKEN

LICHTMETALEN VELGEN

De Range Rover Evoque First Edition is uitgerust met 20" 5-Split Spoke lichtmetalen velgen 'Style 5079' in Gloss Dark Grey & Diamond Turned Finish, met het iconische Land Rover logo centraal op de naafkappen.

MATRIX LED-KOPLAMPEN

Matrix LED-koplampen met LED-signature dagrijverlichting en Adaptive Driving Beam geven uitmuntende verlichting en een superieur zicht.

ZITPLAATSEN

De 14-voudig elektrisch verstel- en verwarmbare voorzetels zijn beschikbaar in tweekleurig generfd leder. De geheugenfunctie kan tot drie zitposities opslaan.

TOUCH PRO DUO

Bekijk via het bovenste scherm informatie, bijvoorbeeld van het navigatiesysteem, en bedien tegelijkertijd andere functies, zoals media, via het onderste scherm.

GLAZEN PANORAMADAK

Het vaste, glazen panoramadak vult het interieur van de Range Rover Evoque met natuurlijk licht en versterkt het gevoel van licht en ruimte.

PARK PACK & DRIVE PACK

Het Park Pack helpt u bij het manoeuvreren in en uit krappe plekken. Het Drive Pack omvat Adaptive Cruise Control, High-speed Emergency Braking en Blind Spot Assist.

OVERZICHT MOTOREN

Motor Acceleratie 0-100 km/u in seconden
Topsnelheid km/u Maximum koppel Nm Brandstofverbruik in de stad Vanaf l/100 km
Brandstofverbruik buiten de stad Vanaf l/100 km

Brandstofverbruik gecombineerde cyclus Vanaf l/100 km

CO2-uitstoot Vanaf g/km
D180 MHEV AWD AUTOMAAT 2.0 liter diesel (180 pk) Negentrapsautomaat CONFIGURATOR 9,3 205 430 6,7 5,1 5,7 150
P250 MHEV AWD AUTOMAAT 2.0 liter benzine (249 pk) Negentrapsautomaat CONFIGURATOR 7,5 230 365 9,8 6,8 7,9 180

CONFIGURATOR

Gebruik de configurator om uw perfecte Range Rover Evoque te ontwerpen.

LAND ROVER ACCESSOIRES

Een gamma stijlvolle, praktische accessoires waarmee u uw auto nog persoonlijker kunt maken.

KIES UW UITVOERING

KIES UW UITVOERING

KIES UW UITVOERING

118" 5-Split Spoke 'Style 5075' in Gloss Sparkle Silver is standaard op uitvoeringen met D240-, P250- en P300-motoren. 
2Klanten met varifocale of bifocale brilglazen, kunnen problemen hebben met het bekijken van de digitale modus van de spiegel. Maar de normale spiegelmodus kan altijd worden gebruikt.
318" 5-Split Spoke 'Style 5074' in Gloss Sparkle Silver is standaard op uitvoeringen met D240-, P250- en P300-motoren. *Per land verschillend.

Specificaties die zijn omschreven als uniek voor de Range Rover Evoque First Edition zijn mogelijk apart beschikbaar, of in combinatie met auto's van een volgend modeljaar of later.

InControl-functies, opties en de beschikbaarheid daarvan verschillen per land. Vraag uw Land Rover concessiehouder naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties. Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw concessiehouder geadviseerde aanloopperiode. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd. InControl Apps en Remote App moeten worden gedownload uit de Apple/Play Store. De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.

De hier vermelde waarden zijn NEDC 2.0 waarden (ook wel gecorreleerde NEDC-waarden genoemd), berekend op basis van officiële WLTP-fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. CO2-uitstoot- en brandstofverbruikscijfers kunnen variëren al naargelang de gemonteerde velgen en opties. NEDC 2.0 waarden worden berekend met een wettelijk bepaalde formule op basis van WLTP-cijfers en geven een equivalent van wat die cijfers zouden zijn geweest met de vorige NEDC-test. Dat is de reden waarom deze in sommige gevallen ook gecorreleerde NEDC-waarden worden genoemd. De juiste belastingtarieven kunnen zo worden bepaald.

© JAGUAR LAND ROVER LIMITED 2019

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.