BROWSER-UPDATE

Wij hebben vastgesteld dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is beveiligd tegen de nieuwste internetrisico's.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

 • DESIGN

  De verderzetting van onze designfilosofie. Met zijn opvallende coupé-silhouet is de Range Rover Evoque een onweerstaanbare opvolger van de Evoque die wereldwijd alle harten veroverde.

 • TECHNOLOGIE

  De Range Rover Evoque beschikt over intuïtieve en innovatieve optionele technologieën, waaronder Touch Pro Duo, een 12,3" Interactive Driver Display, Head-Up Display en een Meridian™ audiosysteem.

 • CAPACITEITEN

  Toonaangevende capaciteiten, zowel op de weg als offroad, garanderen dat deze compacte SUV op elke ondergrond en onder alle omstandigheden een zelfverzekerde rijbeleving biedt.

DESIGN

De volmaakte verhoudingen van de Range Rover Evoque laten niemand onverschillig en geven hem een unieke présence. Het typerende silhouet versterkt de reeds opvallende verschijning van de Range Rover Evoque.

Please enable javascript on your browser.
Please enable javascript on your browser.

KLIK VOOR INTERACTIE

RAAK AAN VOOR INTERACTIE

KENMERKEN

 • EVOQUE MODELLEN

  De Range Rover Evoque heeft een minimalistisch en verfijnd design. De Range Rover Evoque R-Dynamic verlegt grenzen, met een gedurfder, sportiever ontwerp dat bijdraagt aan de onmiskenbare aantrekkingskracht van de auto.

 • HOOGWAARDIGE MATERIALEN

  Buitengewone aandacht voor detail heeft altijd het fundament voor het interieurdesign van onze wagens gevormd. Zorgvuldig gekozen voor een verfijnd en verleidelijk interieur.

 • INFOTAINMENT

  Touch Pro biedt een schat aan informatie en entertainment, en Touch Pro Duo beschikt over de meest intuïtieve technologieën. Zo haalt u het beste uit elke reis.

 • ALL WHEEL DRIVE (AWD)

  Zorgt voor een zelfverzekerde rijbeleving, zowel op de weg als bij offroad-rijden. Op gladde ondergrond, zoals gras en sneeuw, kan het aandrijfkoppel naadloos worden verdeeld over de voor- en achterwielen, ten behoeve van maximale grip.

 • PLUG-IN HYBRID

  De Range Rover Evoque PHEV (Plug-in Hybrid Electric Vehicle) is zowel ideaal voor stadsritten als voor weekendjes weg, en biedt volledig elektrisch emissievrij rijden. Hij kan worden opgeladen via een DC-snellader.

 • 'CLEARSIGHT' ACHTERUITKIJKSPIEGEL

  Zorgt voor een onbelemmerd zicht op de weg achter u1, zelfs met personen op de achterbank of grote objecten in de bagageruimte.

ACCESSOIRES

Front view of Range Rover Evoque driven on city road

SELECTEER UW RANGE ROVER EVOQUE

Kies uit vier modellen en twee markante exterieurstijlen, die allemaal een unieke persoonlijkheid en extra kenmerken bieden.

1Bestuurders die een varifocale of bifocale bril of lenzen dragen, kunnen aanpassingsproblemen ervaren met de digitale modus van de spiegel. Maar de normale spiegelmodus kan altijd worden gebruikt.


Klik hier om de Range Rover Evoque WLTP-waarden te bekijken.
De auto's van Jaguar Land Rover zijn sinds 2018 gehomologeerd volgens de WLTP ("World Harmonised Light Vehicle Test Procedure"), een nieuwe, meer realistische testprocedure om o.a. brandstofverbruik, CO2 -uitstoot en elektrisch rijbereik van de auto te meten. De WLTP vervangt de vroegere Europese testprocedure NEDC ("New European Driving Cycle"). Bij de oude NEDC-testprocedure werd enkel rekening gehouden met de rolweerstand van de banden, niet met de opties en accessoires van de auto. De nieuwe WLTP houdt wel rekening met opties en bepaalde accessoires van de auto die invloed hebben op het gewicht en de stroomlijn. Hierdoor, alsook door de meer realistische testomstandigheden, liggen het brandstofverbruik en de CO2 -uitstoot, gemeten volgens WLTP, in veel gevallen hoger dan die gemeten volgens de NEDC. Om WLTP-gehomologeerde auto's in de overgangsperiode toch nog te kunnen vergelijken met NEDC-wagens, worden nog tot eind 2021 de WLTP-waarden omgerekend naar overeenstemmende NEDC-waarden ('gecorreleerde' NEDC). WLTP-cijfers vindt u in onze brochure en prijslijst terug.
Op basis van gekend en beslist beleid, blijft CO2 -gebaseerde autofiscaliteit voor alle voertuigen in België berekend met de NEDC CO2 -waarde tot en met 31 december 2020.


Meridian is een geregistreerd handelsmerk van Meridian Audio Ltd.


Specificaties die zijn omschreven als uniek voor de Range Rover Evoque First Edition zijn mogelijk apart beschikbaar, of in combinatie met auto's van het tweede modeljaar of later.


InControl functies, opties en de beschikbaarheid daarvan zijn afhankelijk van de markt. Vraag uw Land Rover concessiehouder naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties. Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw concessiehouder geadviseerde aanloopperiode. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd. InControl Apps en Remote App moeten worden gedownload uit de Apple/Play Store. De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.


Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen verschillen per uitvoering (model en aandrijflijn), of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw plaatselijke concessiehouder voor meer informatie of configureer uw Land Rover online.