BELANGRIJKSTE KENMERKEN

DESIGN

De verderzetting van onze designfilosofie. Met zijn opvallende coupé-silhouet is de Range Rover Evoque een onweerstaanbare opvolger van de Evoque die wereldwijd alle harten veroverde.

TECHNOLOGIE

De Range Rover Evoque beschikt over intuïtieve en innovatieve optionele technologieën, waaronder Touch Pro Duo1, een 12,3" Interactive Driver Display, Head-Up Display en een Meridian Audiosysteem™.

CAPACITEITEN

Toonaangevende capaciteiten, zowel op de weg als offroad, garanderen dat deze compacte SUV op alle terreinen en onder alle omstandigheden een zelfverzekerde rijbeleving biedt.

DESIGN


KLIK OM IN INTERACTIE TE GAAN

TIK OM IN INTERACTIE TE GAAN
Please enable javascript on your browser.

BEKIJK HET EXTERIEUR

De volmaakte verhoudingen van de Range Rover Evoque laten niemand onverschillig en geven hem een unieke présence. Het typerende silhouet versterkt de reeds opvallende verschijning van de Range Rover Evoque.

/
/
Please enable javascript on your browser.

KLIK OM IN INTERACTIE TE GAAN

KLIK OM IN INTERACTIE TE GAAN

BEKIJK HET INTERIEUR

Buitengewone aandacht voor detail heeft altijd het fundament voor het interieurdesign van onze wagens gevormd. Strakke oppervlakken en zorgvuldig geselecteerde, hoogwaardige materialen worden samengevoegd om een verfijnd en verleidelijk interieur te creëren.

/
/

TECHNOLOGIE

/
/
/

CAPACITEITEN

/
/
/

VEELZIJDIGHEID


KLIK OM IN INTERACTIE TE GAAN TIK OM IN INTERACTIE TE GAAN
/

PRESTATIES

/
/
/
/

KIES UW UITVOERING

KIES UW UITVOERING

KIES UW UITVOERING

/

1Alleen i.c.m. automatische transmissie.
2Leverbaar vanaf juni 2019. De keuze voor de optie van een glazen panoramadak met schuif-/kanteldeel vóóraan beperkt de hoofdruimte voor- en achterin.
3Beschikbaar als onderdeel van 360° Surround Camera System. Alleen beschikbaar i.c.m. de automatisch dimmende, elektrisch verstel-, verwarm- en inklapbare buitenspiegels met instapverlichting.
4Klanten met varifocale of bifocale brilglazen, kunnen problemen hebben met het bekijken van de digitale modus van de spiegel. Maar de normale spiegelmodus kan altijd worden gebruikt.
5Alleen D240- en P300-motoren.
6Alleen beschikbaar i.c.m. Adaptive Dynamics. Niet beschikbaar i.c.m. D150-motor.

*Alleen i.c.m. automatische transmissie.

Specificaties die zijn omschreven als uniek voor de Range Rover Evoque First Edition zijn mogelijk apart beschikbaar, of in combinatie met auto's een volgend modeljaar of later.

InControl-functies, opties en de beschikbaarheid daarvan verschillen per land. Vraag uw Land Rover concessiehouder naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties. Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw concessiehouder geadviseerde aanloopperiode. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd. InControl Apps en Remote App moeten worden gedownload uit de Apple/Play Store. De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.

© JAGUAR LAND ROVER LIMITED 2019

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.