OPTIES EN ACCESSOIRES

OPTIEPACKS

/
/

EXTERIEUROPTIES

/

GLAZEN PANORAMADAK

Het glazen panoramadak vult het interieur van de Range Rover Evoque met natuurlijk licht en versterkt het gevoel van licht en ruimte in de SUV. Kies voor hhet vaste glazen panoramadak of het glazen panoramadak met schuif-/kanteldeel vóóran1, in combinatie met een dak in koetswerkkleur of in zilvergrijze of zwarte contrastkleur.

/
/
/
/

INTERIEUROPTIES

INTERIEURAFWERKING

Verfraai de interieurstyling van de Range Rover Evoque met een interieurafwerking in Bright of Dark Gradated Linear Aluminium of in Grey of Umber Natural Ash houtfineer.

ZITPLAATSEN

De voorzetels zijn beschikbaar van een 8-voudig manueel verstelbare uitvoering, tot een 10-, 14- en 16-voudig elektrisch verstelbare uitvoering. Daarnaast zijn als optie ook koel-/verwarmbare zetels beschikbaar, alsook een geheugenfunctie en massagefunctie.

INTERIEURKLEUREN

Er is keuze uit verschillende kleurpatronen voor de zetelbekleding, waaronder Ebony, Cloud, Eclipse en Deep Garnet. Hemelbekleding is beschikbaar in Light Oyster of Ebony, al of niet in optie.

COLD CLIMATE CONVENIENCE PACK

Biedt een snelle en handige manier om de voorruit te ontdooien. Inclusief verwarmbare voorruit, ruitensproeiers en stuurwiel.

TECHNOLOGIE

De Range Rover Evoque biedt intuïtieve en innovatieve technologieën, van Navigation Pro en Head-Up Display tot Low Traction Launch en Blind Spot Assist, waardoor uw rijbeleving nog plezieriger wordt en u altijd geconnecteerd en geïnformeerd blijft.

LAND ROVER ACCESSOIRES

/
EXTERIEURACCESSOIRES

Personaliseer uw Range Rover Evoque nog verder met een waaier aan exterieuraccessoires die het dynamische karakter van de auto verder accentueren, zoals buitenspiegelkappen en zijdelingse sierlijsten in Carbon Fibre, roestvaststalen bodembescherming voor en achter, en spatlappen voor en achter.

INTERIEURACCESSOIRES

Kies de perfecte accessoires om uw lifestyle en favoriete activiteiten een extra dimensie te geven; van de bijkomende mogelijkheden van de ‘Click & Go’ accessoires tot de veelzijdigheid van de bagageruimteverdeler en het gemak van een dorpellijst met verlichting voor de bagageruimte.

DAKDRAGERS EN TREKHAKEN

Voor de Range Rover Evoque is een selectie elegante sport-, draag- en trekaccessoires ontworpen om gebruiksgemak en functionaliteit van de wagen te vergroten. Het gamma omvat trekhaken, dakrails, dakkoffers en dragers voor onder meer fietsen en watersportartikelen.

FUNCTIONALITEIT EN TECHNOLOGIE

Het iPhone® Connect and Charge Dock3 maakt gebruik van de ruimte voor de bekerhouder in de middenconsole, wat ervoor zorgt dat de smartphone in het zicht blijft tijdens het opladen. Het infotainmentsysteem van de Range Rover Evoque biedt u snelle en gemakkelijke toegang tot uw afspeellijsten, podcasts en andere media.

1Leverbaar vanaf juni 2019. De keuze voor de optie van een glazen panoramadak met schuif-/kanteldeel vóóraan beperkt de hoofdruimte voor- en achterin.
2Alleen beschikbaar i.c.m. automatische koplamphoogteverstelling.
3iPhone® is een geregistreerd handelsmerk van Apple Inc. Voor gebruik met de iPhone 5, 5c, 5s, 6, 6s, SE en 7. Niet geschikt voor gebruik met iPhone Plus-modellen of iPhone X.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.