GARANTIE


Garantie voor uw Land Rover

Tijdens de eerste 3 jaar en/of 100.000 km na de aankoop van uw Land Rover geniet u van alle voordelen van de fabrieksgarantie alsook van het bijstandsprogramma Land Rover Assistance. Maar waarom kiest u niet voor extra gemoedsrust door uw dekking uit te breiden met een van Land Rover's verlengde garanties, verlengde hulp bij pech onderweg en verlengde garantie op lakwerk en carrosserie?

Indien een onderdeel moet worden gerepareerd of vervangen als gevolg van een productiefout, zullen de werkzaamheden gratis worden uitgevoerd door een officiële Land Rover concessiehouder, met gebruik van originele Land Rover onderdelen.

Neem contact op met uw concessiehouder voor meer informatie over de garantie.

Garantie op onderdelen en accessoires

Met deze garantie worden onderdelen of accessoires gratis gerepareerd of vervangen door een officiële Land Rover concessiehouder.

Deze garantie dekt alle originele onderdelen of accessoires die zijn gekocht bij een officiële Land Rover concessiehouder, erkend Land Rover hersteller of door Land Rover goedgekeurd verkooppunt voor onderdelen.

Montage van accessoires op een nieuwe auto

Wanneer originele Land Rover accessoires door een officiële Land Rover concessiehouder worden gemonteerd op een nieuwe Land Rover, dan geldt voor deze accessoires dezelfde dekking als voor de auto. Een 'nieuwe' auto is een auto die minder dan een maand oud is na aflevering of die minder dan 1.600 kilometer na aflevering heeft afgelegd.

Algemene voorwaarden

Onze onderdelen en accessoires voldoen aan Land Rover's eisen op het gebied van veiligheid en betrouwbaarheid. Wij adviseren u dan ook alleen originele Land Rover onderdelen en accessoires te kiezen voor uw auto.

Andere onderdelen en accessoires zijn niet getest en goedgekeurd door Land Rover, zodat wij niet kunnen instaan voor de kwaliteit. Schade veroorzaakt door montage van niet originele Land Rover onderdelen en accessoires wordt niet gedekt door de garantie.

Garantie op gelakte oppervlakken

Indien het lakwerk van uw auto aandacht behoeft, dan worden deze werkzaamheden gratis uitgevoerd door een officiële Land Rover concessiehouder.

Deze dekking geldt voor drie jaar vanaf de afleveringsdatum van uw nieuwe Land Rover en is zonder kilometerbeperking.

Anti-corrosie garantie

Indien een deel van het koetswerk van uw Land Rover tekenen van corrosie toont in de vorm van roest van binnen naar buiten, worden de betrokken koetswerkpanelen gratis hertsteld of vervangen.

Deze dekking geldt voor zes jaar na de afleveringsdatum van uw nieuwe Land Rover, ongeacht het aantal kilometers.

Land Rover Assistance

Land Rover Assistance is een uitgebreid programma voor hulp bij noodgevallen, speciaal ontwikkeld om Land Rover rijders met een gerust hart de weg op te laten gaan. Het programma biedt hulp bij noodgevallen, van immobilisatie door een defect of ongeval tot kleine problemen, zoals een lekke band.

Als u niet verder kunt rijden met uw auto, zorgt Land Rover Assistance voor uw auto. De voordelen van Land Rover Assistance zijn beschikbaar tijdens de garantieperiode van drie jaar.

Een Land Rover technicus zal in de meeste gevallen het probleem ter plekke kunnen verhelpen. Indien het probleem niet direct kan worden opgelost, brengen wij uw auto naar uw Land Rover concessiehouder. Als uw Land Rover niet direct kan worden gerepareerd, kunt u in aanmerking komen voor extra diensten zoals autohuur. En wanneer u te ver weg van huis bent, betalen wij ook voor uw hotelaccomodatie.*

Voor meer informatie, gelieve het gebruikershandboek te raadplegen of uw Land Rover concessiehouder te contacteren.

*Wettelijke bepalingen te bevestigen

Op dit moment bevinden we ons in een tijdelijke overgangsfase van het modeljaar 2018 naar 2019 doorheen ons gamma. Aarzel niet om uw erkend concessiehouder aan te spreken om te weten te komen welke prijzen en gegevens gepubliceerd zijn voor welk model. Hij zal u bijstaan om de voor u meest geschikte oplossing te vinden in functie van uw persoonlijke behoeften. We danken u voor uw begrip.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070


De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.