Als onze meest luxueze uitvoering tot nu toe, wordt deze uitvoering gebouwd met uiterst zorgvuldige precisie, met als resultaat een superieure aandacht voor detail.

JOHN EDWARDS MANAGING DIRECTOR OF SPECIAL VEHICLE OPERATIONS

DESIGN

/
/

PRESTATIES

/
/

SPECIFIEKE UITRUSTINGEN

ELEKTRISCH SLUITBARE ACHTERPORTIEREN

De elektrisch sluitbare achterportieren zijn gemakkelijk te bedienen met toetsen op de middenconsole achterin en maken deze uitvoering nog unieker. Het automatische mechanisme sluit de portieren soepel vanuit volledig geopende stand.

EXECUTIVE CLASS COMFORT-PLUS

Executive Class Comfort-Plus Seating achterin biedt het summum van luxe voor passagiers. Deze twee individuele zitplaatsen achterin beschikken onder meer over geheugenfunctie, elektrisch verstelbare hoofdsteunen, middenconsole met armsteun, verstelbare zitting, massagefunctie en elektrisch verstelbare rugleuning.

BERGVAK MET EXTRA KOELFUNCTIE

Met een druk op de knop gaat het schuifdeksel met afwerking in houtfineer open om het bergvak met extra koelfunctie te onthullen. In het bergvak met extra koelfunctie kunt u twee flessen van 75 cl of vier van 60 cl plus twee glazen gekoeld bewaren.

GERASTERDE AFWERKING

Door het gehele interieur zijn details met gerasterde afwerking te vinden. Deze subtiele, maar kenmerkende afwerking is te vinden op de omlijsting van de Start/Stop-knop, op de transmissieselectieknop, op de bedieningsknoppen van de verstelbare armsteunen, op de pedalen en zelfs op de afstandsbediening.

MERIDIAN AUDIOSYSTEEM

Het Meridian™ Surround Sound audiosysteem biedt Meridian Trifield-technologie en heeft 29 luidsprekers en een tweekanaals subwoofer, perfect verdeeld over het interieur om alle inzittenden een audiobeleving van concertkwaliteit te bieden.

EXCLUSIEVE ZETELBEKLEDING

Kies voor ultiem comfort met zetelbekleding in geperforeerd semi-aniline leder met Diamond Quilted stiknaden of Poltrona Frau leder. Deze zetelbekledingen zijn beschikbaar in vijf kleurenthema's en zijn exclusief voor de SVAutobiography.

MOTOREN IN HET KORT

Motor Acceleratie 0-100 km/h
in seconden
Topsnelheid km/h Maximum koppel Nm Stad l/100 km
Buitenweg l/100 km
Gecombineerd l/100 km
CO2-emissies g/km
TDV6 (211PK) CILINDERINHOUD & TRANSMISSIE 3.0 liter diesel Achttraps automatische transmissie CONFIGUREREN 9,1 195 520 7,8 6,4 6,9 182
TDV6 (258PK) CILINDERINHOUD & TRANSMISSIE 3.0 liter diesel Achttraps automatische transmissie CONFIGUREREN 8,3 209 600 7,8 6,4 6,9 182
SDV8 (339PK) CILINDERINHOUD & TRANSMISSIE 4.4 liter diesel Achttraps automatische transmissie CONFIGUREREN 7,2 218 740 10,8 7,6 8,4 219
2.0 P400e (404PK) CILINDERINHOUD & TRANSMISSIE 2.0 liter benzine (Plug-In Hybrid) Achttraps automatische transmissie CONFIGUREREN 6,9 220 640 - - 2,8 64
V8 SUPERCHARGED (565PK) CILINDERINHOUD & TRANSMISSIE 5.0 liter benzine Achttraps automatische transmissie CONFIGUREREN 5,5 225* 700 18,0 9,9 12,8 294
 
 

Alle waarden op deze pagina zijn voorlopige fabriekscijfers.

* Indien uitgerust met 22" velgen. De topsnelheid bedraagt 225 km/h indien de auto is uitgerust met 20" of 21" velgen.

Alle genoemde waarden gelden voor de Standard Wheelbase (SWB).

CONFIGUREER UW WAGEN

Kies de combinatie die perfect past bij uw persoonlijke stijl.

LAND ROVER GEAR
- ACCESSOIRES

Stijlvol, stoer en praktisch, maak uw Range Rover nog persoonlijker met een uitgebreid programma accessoires voor interieur en exterieur.

Range Rover

UW MODEL KIEZEN

Range Rover

UW MODEL KIEZEN

* Afbeelding kan verschillen van de recentste specificaties
N.B.: alle eigenschappen zijn afhankelijk van gekozen motorisatie en markt.

Op dit moment bevinden we ons in een tijdelijke overgangsfase van het modeljaar 2018 naar 2019 doorheen ons gamma. Aarzel niet om uw erkend concessiehouder aan te spreken om te weten te komen welke prijzen en gegevens gepubliceerd zijn voor welk model. Hij zal u bijstaan om de voor u meest geschikte oplossing te vinden in functie van uw persoonlijke behoeften. We danken u voor uw begrip.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070


De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.