/
/

EV OPLAADUITRUSTING

OPLAADKABEL VOOR THUIS — STANDAARD

Alle Land Rover PHEV-modellen worden geleverd met een oplaadkabel voor thuis (Modus 2 laadkabel). De kabel kan worden aangesloten op een standaard, geaard 220V-stopcontact en zorgt voor een laadtijd van 7,5 uur. De kabel kan bij alle weersomstandigheden worden gebruikt. Uw Land Rover dealer geeft u graag meer informatie over laadtijden in uw regio.

De foto toont een Type 1 stekker, bestemd voor de Amerikaanse markt. In Europa is een Type 2 stekker voorzien.

MULTIFUNCTIONELE OPLAADKABEL — ACCESSOIRE

Met de in accessoire beschikbare multifunctionele laadkabel (Modus 2 universele oplaadkabel) en een speciale laadaansluiting kan de accu in slechts 2,75 uur* volledig worden opgeladen. Met de verwisselbare adapter kunt u de kabel ook in het buitenland gebruiken, via de regiospecifieke twee- of driepins variant.

OPENBARE OPLAADKABEL — ACCESSOIRE

Met de openbare oplaadkabel (Modus 3 oplaadkabel) kunt u de auto ook onderweg opladen bij laadstations met wisselstroom. De kabel is compatibel met een thuislaadpunt, dat door een door Land Rover goedgekeurde leverancier bij u thuis kan worden geïnstalleerd.

/
/
TERUG

KIES UW MODEL* Laadtijden kunnen variëren afhankelijk van uw elektriciteitsaansluiting.
** Bij bepaalde laadstations is registratie vereist of wordt er een direct betalen-tarief gerekend.
Verlengsnoeren en adapters mogen nooit worden gebruikt in combinatie met een elektrische auto of oplaadkabel.
PHEV-uitvoeringen hebben een iets kleinere bagageruimte. Neem contact op met uw concessiehouder voor meer informatie.
Laadapparatuur kan per markt verschillen. Neem voor meer informatie contact op met uw concessiehouder.
Alle cijfers zijn doelen van de fabrikant en zullen uiteindelijk nog worden bevestigd voordat de productie van start gaat. Opmerking: CO2-emissie- en brandstofverbruikscijfers kunnen variëren al naar gelang de gemonteerde velgen. De laagste cijfers zijn mogelijk niet haalbaar met de standaard velgen.
De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world' -omstandigheden kunnen verschillen. CO2-emissie - en brandstofverbruikscijfers kunnen variëren al naargelang de gemonteerde velgen en opties.

© JAGUAR LAND ROVER LIMITED 2019

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.