SPECIFICATIES

ACCELERATIE

6,8 S

Van 0-100 km/h in slechts 6,8 seconden. In vergelijking met een conventionele benzinemotor biedt de PHEV P400e u extra prestaties wanneer u deze het meeste nodig hebt.

EXTRA VERMOGEN

404 pk

De PHEV P400e biedt uitstekende prestaties dankzij het gecombineerde vermogen van de elektro- en benzinemotor die samen 404 pk leveren.

ACTIERADIUS IN EV-MODUS

48 km

Met zijn actieradius tot 48 km (volgens de NEDC meetcyclus) is de PHEV P400e prima in staat de meeste korte ritten in volledig elektrische modus af te leggen.

BRANDSTOFVERBRUIK

72 g/km

De cijferstonen een real-world brandstofverbruik van slechts 3,2 l/100 km en CO2-emissies van 72 g/km CO2, waarmee deze uitvoering een van onze zuinigste modellen tot nu toe is.

PHEV-KENMERKEN

OPLADEN

Afhankelijk van uw elektriciteitsaansluiting duurt het opladen van de auto met een thuislaadkabel ongeveer 7,5 uur. Door gebruik te maken van de timerfunctie om te bepalen wanneer de PHEV wordt opgeladen, kunt u profiteren van daltarieven of gewoon het tijdstip kiezen dat voor u handig is.**

INTELLIGENT PLUG-IN HYBRID DISPLAY

Deze functie is geïntegreerd in Touch Pro Duo en het Interactive Driver Display en toont hoe efficiënt u rijdt en geeft u realtime informatie over hoe de elektromotor samenwerkt met de conventionele verbrandingsmotor.

VOORVERWARMING/-KOELING VAN INTERIEUR

Om de rit nog wat comfortabeler te maken, kunt u voordat u instapt het interieur voorverwarmen of voorkoelen zonder de motor te starten, en toch een volledige elektrische actieradius behouden.

INTELLIGENT ROUTE PLANNEN

Eigenaars van PHEV's kunnen via InControl de laadpunten zien langs de ingevoerde route. Het systeem geeft ook de meest efficiënte routes weer, rekening houdend met de hellingsgraad en de ondergrond. Al deze informatie wordt weergegeven op het bovenste touchscreen.

BRANDSTOFVERBRUIK PLUG-IN HYBRIDE

In de EV-modus produceert de aandrijving geen emissies bij ritten tot een maximum van 48 km. Op langere afstanden werken verbrandings- en elektromotor samen voor indrukwekkend lage CO2-emissies van minder dan 72 g/km. Dit zorgt voor een grotere brandstofbesparing en een kleinere belasting van het milieu.

GERAFFINEERD EN STIL RIJCOMFORT

De PHEV is de stilste Range Rover ooit en rijdt in elektrische (EV-)modus vrijwel geluidloos. PHEV biedt een naadloze overgang tussen rijden op de benzinemotor en rijden op de elektromotor en daarmee voor optimaal raffinement. Hierdoor wordt het gevoel van rust in het interieur nog verder versterkt.

DESIGN

/

COMFORT EN GEBRUIKSGEMAK

/

CAPACITEITEN

/


* Waden is alleen mogelijk wanneer de benzinemotor is ingeschakeld.
** Laadtijden verschillen per land, netspanning en laadoptie.
PHEV-uitvoeringen hebben een iets kleinere bagageruimte, neem contact op met uw concessiehouder voor meer informatie.
Alle cijfers zijn doelen van de fabrikant en zullen uiteindelijk nog worden bevestigd voordat de productie van start gaat. Opmerking: CO2-emissie- en brandstofverbruikscijfers kunnen variëren al naargelang de gemonteerde velgen. De laagste cijfers zijn mogelijk niet haalbaar met de standaard velgen.
De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. CO₂emissie en brandstofverbruikscijfers kunnen variëren al naargelang de gemonteerde velgen en opties.

© JAGUAR LAND ROVER LIMITED 2019

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.