De Range Rover Evoque Convertible is een convertible voor alle seizoenen. Zijn unieke combinatie van toonaangevend design en onberispelijke technologie voegt nog een dimensie toe aan het Range Rover Evoque-gamma en tilt zijn aantrekkelijkheid en uitstraling naar een nog hoger niveau.

GERRY MCGOVERN DESIGN DIRECTOR EN CHIEF CREATIVE OFFICER VAN LAND ROVER
KAP MET Z-MECHANISME

Het daksysteem van de Evoque Convertible laat de buitenwereld binnen met een druk op de knop. Het werkt bij snelheden tot 48 km/u.

VERLICHT DESIGN

De optionele adaptieve volledige led-koplampen vullen de designelementen van de auto perfect aan door een opvallende look met een grotere lichtopbrengst te combineren.

IN HARMONIE MET U

Het InControl Touch Pro-infotainmentsysteem omvat standaard een 10,2"-aanraakscherm met personaliseerbaar startscherm om een intuïtieve bediening en vlotte toegang tot uw favoriete uitrusting mogelijk te maken.

ONMISKENBAAR LAND ROVER

Trefzeker en capabel op de meest uiteenlopende terreinen. Een convertible die u laat genieten van het beste dat de vier seizoenen te bieden hebben.

DESIGN

DESIGN
/

DESIGN

DESIGN

GEPERFECTIONEERD INTERIEUR

De sensaties van een cabrio-SUV, prachtig ondersteund door de vier zitplaatsen in het interieur. De voorzetels beschikken over de recentste technologieën zoals een klimaatregeling om een echt ontspannen en comfortabel rijgedrag te verzekeren. De zuivere, architecturale lijnen van het interieur worden aangevuld met tal van hoogwaardige materialen en als optie is ook Oxford-leder verkrijgbaar.

/

TERREINCAPACITEITEN

TERREINCAPACITEITEN

TERREINCAPACITEITEN

OFFROAD. IN VORM

Met zijn hypergeavanceerde technologieën zoals het Terrain Response-systeem en het optionele All-Terrain Progress Control voelt de Evoque Convertible steevast trefzeker aan, ongeacht het terrein of de weersomstandigheden. Ze worden bijgestaan door het optionele 'Wade Sensing'-systeem, dat sensoren gebruikt om de bestuurder in realtime te informeren over de waaddiepte.

/

BELANGRIJKSTE UITRUSTING

Ontdek de vele verrassende kenmerken van de Evoque Convertible

DESIGN

Met zijn opvallende lijnenspel, gespierde schouders en aflopende daklijn is de Range Rover Evoque een synoniem voor stijl en eigentijds stadsleven.

BEKIJK DE FILM
CAPACITEITEN

Met zijn innovatieve terreintechnologieën zoals Terrain Response voldoet de Range Rover Evoque Convertible aan de hoogste eisen, welke route u ook kiest.

BEKIJK DE FILM
MOTOREN

Het gamma lichte viercilinder-benzine- en dieselmotoren uit aluminium van Land Rover omvat de meest efficiënte en krachtigste motoren ooit.

BEKIJK DE FILM
INFOTAINMENT

InControl Touch Pro is het nieuwste infotainmentsysteem dat autotechnologie naar een heel nieuw niveau tilt.


MEER OVER INCONTROL

BEKIJK DE FILM
RIJHULPSYSTEMEN

De Range Rover Evoque Convertible bevat tal van innovatieve rijsystemen die de dagdagelijkse rijervaring ten goede komen.

BEKIJK DE FILM
VEILIGHEID

De Range Rover Evoque Convertible kan schermen met geavanceerde veiligheidstechnologieën die uw reis even veilig als comfortabel maken.

BEKIJK DE FILM
CABRIODAK MET Z-MECHANISME

Het akoestisch geïsoleerde dak laat zich in nauwelijks 18 seconden vloeiend wegklappen bij snelheden tot 48 km/u.

BEKIJK DE FILM
ALLE EIGENSCHAPPEN

De Range Rover Evoque Convertible vestigt nieuwe normen inzake design, luxe, capaciteiten en rijcomfort.

BEKIJK DE FILM

SPECIFICATIES IN HET KORT

MAXIMALE LENGTE

4.370 mm

Breedte 2.085 mm, hoogte 1.609 mm. Klap de spiegels in om de wagen 105 mm smaller te maken en open het dak om hem 300 mm lager te maken.

HOOFDRUIMTE ACHTERAAN

965mm

Van zetel tot dak met de kap open. Of u nu met de kap open rijdt of niet, elke passagier geniet van een comfortabel rijgedrag.

DRAAICIRKEL

11,3 m

Tussen stoepranden. Met 2,47 omwentelingen van aanslag tot aanslag toont de Evoque Convertible zich bijzonder wendbaar in elke situatie.

BRANDSTOFVERBRUIK (GEMENGDE CYCLUS)

5,7 l/100km

Met de TD4-motor (gemengde cyclus). Klanten krijgen de keuze uit drie benzine- en dieselmotoren op maat van hun persoonlijke eisen.

RANGE ROVER EVOQUE

Kies het Convertible koetswerk voor een opvallende visuele uitstraling

RANGE ROVER EVOQUE

Kies de vijfdeurs voor een nog praktischer karakter

RANGE ROVER EVOQUE

Kies de Coupé voor een sportiever profiel zonder verlies van toegankelijkheid

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070


De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.