EVOQUE CONVERTIBLE - OPTIES EN ACCESSOIRES

OPTIEPACKS
/

PRAKTISCH

PRAKTISCH

WINDSCHERM

Het windscherm, verkrijgbaar als optie en accessoire, draagt bij tot het comfort voorin door de turbulentie vanaf de achterkant te verminderen. Elke Range Rover Evoque Convertible is bovendien uitgerust met bevestigingspunten voor een windnet achteraan, dat zich heel eenvoudig laat opbergen en plaatsen.

TERREINVAARDIG

TERREINVAARDIG

WADE SENSING

Wade Sensing gebruikt radartechnologie om de diepte van water te meten, tot een maximale waaddiepte van 500 mm. Deze informatie wordt weergegeven op het aanraakscherm in combinatie met een geluidssignaal.

/

RANGE ROVER EVOQUE CONVERTIBLE – ACCESSOIRES

Druk uw eigen stempel op uw wagen met dit gamma stijlvolle en veelzijdige 'Approved' accessoires van Land Rover.

AFWERKING

Voeg een prestatiegerichte toets toe aan het Range Rover Evoque Convertible-gamma met schitterende, hoogwaardige accessoires in carbon fibre.

BESCHERMING

De rubberen vloermatten met Britse vlag van de Range Rover Evoque Convertible beschermen het tapijt in de voetenruimte aan bestuurders- en passagierszijde.

OPVALLEND

Maak uw keuze uit ons gamma opvallende lichtmetalen velgen.

PERSOONLIJK

Met de gepersonaliseerde verlichte drempelplaatjes kunt u uw wagen nog verder aankleden met een opschrift naar keuze in diverse lettertypes, geaccentueerd door een subtiele witte verlichting.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070


De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.