BELANGRIJKSTE UITRUSTING

DESIGN

De Range Rover Evoque is beschikbaar als Coupé, vijfdeurs en Convertible. De Coupé en vijfdeurs zijn beschikbaar in zeven uitvoeringen: Pure, SE, SE Dynamic, Landmark Edition, HSE, HSE Dynamic en Autobiography. De Convertible is beschikbaar als Dynamic, SE Dynamic en HSE Dynamic, met stoffen convertible-dak met Z-vouwsysteem in de kleur Ebony.

TECHNOLOGIE

U kunt kiezen uit twee InControl infotainmentsystemen: Touch of Touch Pro. Touch Pro is ons systeem van de volgende generatie en tilt connectiviteit en entertainment in de Range Rover Evoque naar het hoogste niveau. InControl maakt uw leven gemakkelijker: vind een parkeerplaats, stream muziek of volg uw gestolen auto.

PREMIUM INTERIEUR

Leder met dubbele stiknaden en de keuze uit interieurafwerking in aluminium of hout zijn beschikbaar zodat u uw ideale ambiance kunt creëren. Voor HSE en hoger zijn 14-voudig elektrisch verstelbare voorstoelen met massage- en geheugenfunctie als optie beschikbaar, terwijl de geavanceerde configureerbare ambianceverlichting als standaarduitrusting precies de juiste toon zet.

DESIGN

KOETSWERKDESIGN
/
EXTERIEURDESIGN
/
KOETSWERKDESIGN
/
INTERIEURDESIGN
/
INTERIEURDESIGN
/
INTERIEURDESIGN
/

VEELZIJDIGHEID

VEELZIJDIG INTERIEUR
/

TECHNOLOGIE

TOONAANGEVENDE TECHNOLOGIE
/

CAPACITEITEN

CAPACITEITEN
/

PRESTATIES

PRESTATIES
/
PRESTATIES
/
/
TERUG

UW MODEL KIEZEN

RANGE ROVER EVOQUE

Kies de vijfdeurs carrosserievariant voor extra functionaliteit

RANGE ROVER EVOQUE

Kies de Coupé carrosserie-uitvoering voor een sportiever silhouet

RANGE ROVER EVOQUE

Kies de Convertible voor een prachtige vormgeving

/

Meridian is een geregistreerd handelsmerk van Meridian Audio Ltd.

Op dit moment bevinden we ons in een tijdelijke overgangsfase van het modeljaar 2018 naar 2019 doorheen ons gamma. Aarzel niet om uw erkend concessiehouder aan te spreken om te weten te komen welke prijzen en gegevens gepubliceerd zijn voor welk model. Hij zal u bijstaan om de voor u meest geschikte oplossing te vinden in functie van uw persoonlijke behoeften. We danken u voor uw begrip.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070


De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.