BELANGRIJKSTE UITRUSTING

DESIGN

Het karakteristieke silhouet van de Range Rover Evoque bouwt voort op de minimalistische Range Rover designfilosofie en plaatst een sterke nadruk op het aflopende dak en de oplopende taillelijn. De Range Rover Evoque is beschikbaar als vijfdeurs en Convertible.

TECHNOLOGIE

U kunt kiezen uit twee InControl infotainmentsystemen: Touch of Touch Pro. Touch Pro is ons systeem van de volgende generatie en tilt connectiviteit en entertainment in de Range Rover Evoque naar het hoogste niveau. InControl maakt uw leven gemakkelijker: vind een parkeerplaats, stream muziek of volg uw gestolen auto.

PREMIUM INTERIEUR

Leder met dubbele stiknaden en de keuze uit interieurafwerking in aluminium of hout zijn beschikbaar zodat u uw ideale ambiance kunt creëren. Voor HSE en hoger zijn 14-voudig elektrisch verstelbare zetels met massage- en geheugenfunctie als optie beschikbaar, terwijl de geavanceerde configureerbare sfeerverlichting als standaarduitrusting precies de juiste toon zet.

DESIGN

/
/
/
/
/

VEELZIJDIGHEID

/

TECHNOLOGIE

/

CAPACITEITEN

/

PRESTATIES

/
/
TERUG

KIES UW MODEL

RANGE ROVER EVOQUE

Kies de vijfdeurs carrosserievariant voor extra functionaliteit

RANGE ROVER EVOQUE

Kies de Convertible voor een prachtige vormgeving

/

*De getoonde sportzetels zijn alleen beschikbaar als onderdeel van het Dynamic Plus Pack op de HSE Dynamic.
Meridian is een geregistreerd handelsmerk van Meridian Audio Ltd.
Bepaalde InControl-functies zijn mogelijk optioneel en afhankelijk van de markt of de gekozen motorisatie. Voor meer informatie over beschikbaarheid en de volledige voorwaarden in uw land kunt u contact opnemen met een Land Rover concessiehouder. Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw Land Rover concessiehouder geadviseerde aanloopperiode. Niet op alle locaties kan een mobiele verbinding worden gegarandeerd.
De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. CO2-emissie- en brandstofverbruikscijfers kunnen variëren al naargelang de gemonteerde velgen en opties.

Op dit moment bevinden we ons in een tijdelijke overgangsfase van het modeljaar 2018 naar 2019 doorheen ons gamma. Aarzel niet om uw erkend concessiehouder aan te spreken om te weten te komen welke prijzen en gegevens gepubliceerd zijn voor welk model. Hij zal u bijstaan om de voor u meest geschikte oplossing te vinden in functie van uw persoonlijke behoeften. We danken u voor uw begrip.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070


De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.