UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

EXTERIEURDESIGN

De verfijnde lijnen van de Range Rover Evoque zorgen voor een zelfverzekerde, onderscheidende en onmiskenbare uitstraling.

INTERIEURDESIGN

Overzichtelijke oppervlakken en een zorgvuldig samengesteld palet van hoogwaardige materialen helpen uw perfecte omgeving te creëren.

HOOGWAARDIGE INTERIEURKWALITEIT

Een assortiment moderne afwerkingsmaterialen is beschikbaar om het interieur van uw Range Rover Evoque nog verder te verfijnen. Alle materialen zorgen voor nog meer comfort en stijl, en voldoen aan zelfs de meest veeleisende smaak.

GEDEELDE MIDDENARMSTEUN VOORIN

In de Range Rover Evoque vindt u details die werkelijk zinvol zijn, zoals een middenconsole met opbergruimte en een gesplitste armsteun. Gemak en flexibiliteit in het interieur.

ZETELS

Geniet van ultiem comfort in uw Range Rover Evoque, met koel- en verwarmbare voorzetels, zodat u de temperatuur kunt aanpassen aan uw voorkeuren.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

TECHNOLOGIE

De Range Rover Evoque is volledig uitgerust voor stedelijke avonturen van de 21e eeuw. Innovatieve functies zoals het Pivi infotainmentsysteem, Apple CarPlay®1 en Android AutoTM2 zorgen voor verbeterde connectiviteit, terwijl een intuïtief touchscreen alles eenvoudig houdt. Bovendien zorgt het MeridianTM Surround Sound audiosysteem voor een concertzaalbeleving tijdens elke rit.

CAPACITEITEN

Een combinatie van capaciteiten voor elke dag en een zelfverzekerde offroad-ervaring. De Range Rover Evoque is uitgerust met intelligente Terrain Response 2 en All Terrain Progress Control, zodat u elke verandering van het weer of het terrein moeiteloos kunt aanpakken.

PRESTATIES

Uw rit ligt in uw handen met de Range Rover Evoque. Kies voor de motor die het best aan uw behoeften voldoet, of u nu op zoek bent naar een zelfverzekerd rijgedrag of zuiniger brandstofverbruik. Bovendien zorgt het Adaptive Dynamics ophangingssysteem voor de scherpste besturing en nauwkeurige beheersing van koetswerkbewegingen.

KIES UW UITVOERING

Uw perfecte Range Rover Evoque wacht op u.

RANGE ROVER EVOQUE AUTOBIOGRAPHY

De Range Rover Evoque Autobiography is gebaseerd op de R-Dynamic HSE en is voorzien van woordmerk in Burnished Copper, 21" lichtmetalen velgen en zwarte bumpers, zijdorpels en flanken. De luxedetails gaan verder in het interieur, met een zetelbekleding in geperforeerd, gewatteerd Windsor leder en een uitbreiding van de lederbekleding doorheen het hele interieur (Full Extended Leather Upgrade).RANGE ROVER EVOQUE R‑DYNAMIC HSE

Houd uw aandacht op de weg in de Range Rover Evoque R-Dynamic HSE, met Matrix LED-koplampen en 20" lichtmetalen velgen in Diamond Turned afwerking. Ontspan en voel uw muziek met het MeridianTM audiosysteem, terwijl de intelligente rijhulpmiddelen in het Driver Assist Pack zorgen voor minder stress tijdens het rijden.

RANGE ROVER EVOQUE R‑DYNAMIC SE

Geniet van de hoogwaardige accenten van de Range Rover Evoque R-Dynamic SE, zoals Premium LED-koplampen met LED-signature dagrijverlichting, bestuurderszetel met geheugenfunctie en 20" lichtmetalen velgen. Bovendien geeft het Driver Assist Pack u nog meer zelfvertrouwen en zorgt het virtueel interactief instrumentenpaneel (Interactive Driver Display) voor extra flexibiliteit.

RANGE ROVER EVOQUE R‑DYNAMIC S

Slimme verbeteringen van de Range Rover Evoque R-Dynamic S zijn onder andere een adaptieve snelheidsregelaar met afstandsbewaring (Adaptive Cruise Control) en verwarmbare, elektrisch inklapbare buitenspiegels met instapverlichting. In het interieur zorgen de 12-voudig elektrisch verstelbare voorzetels en de 40:20:40 neerklapbare achterzetels met generfd lederen bekleding voor het summum van comfort en stijl.

RANGE ROVER EVOQUE SE

Moderne stijl is overvloedig aanwezig in de Range Rover Evoque SE, met 20" lichtmetalen velgen en een slim 10” kantelend touchscreen, van waaruit u het Pivi Pro infotainmentsysteem (inclusief navigatie)3 kunt bedienen. In het interieur kunt u uw muziek precies zo beluisteren als de artiesten hebben bedoeld, met een MeridianTM audiosysteem met 11 luidsprekers.RANGE ROVER EVOQUE S

De Range Rover Evoque S heeft een reputatie van raffinement en zelfzekerheid met de toevoeging van elektrisch verstel-, verwarm- en inklapbare buitenspiegels, automatisch dimmend aan bestuurderszijde. In het interieur zetten details zoals het intelligente Pivi Pro infotainmentsysteem (inclusief navigatie)3 en de zetelbekleding in Ebony generfd leder de luxe-ervaring voort.BESCHIKBAAR MET  ELEKTRISCHE PLUG-IN HYBRIDE-TECHNOLOGIE (PHEV)

De Range Rover Evoque PHEV (Plug-in Hybrid Electric Vehicle) combineert een 1.5 liter, driecilinder benzinemotor met een elektromotor, die samen een vermogen van 309 pk ontwikkelen. U kunt rijden in de Parallel Hybrid- of de volledig elektrische rijmodus, ook wel EV-modus genoemd.

BESCHIKBAAR MET  ELEKTRISCHE PLUG-IN HYBRIDE-TECHNOLOGIE (PHEV)

De Range Rover Evoque PHEV (Plug-in Hybrid Electric Vehicle) combineert een 1.5 liter, driecilinder benzinemotor met een elektromotor, die samen een vermogen van 309 pk ontwikkelen. U kunt rijden in de Parallel Hybrid- of de volledig elektrische rijmodus, ook wel EV-modus genoemd.

BLIJF ONTDEKKEN

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Ontdek wat de Range Rover Evoque u te bieden heeft, inclusief technologie aan boord, capaciteiten, prestaties en nog veel meer.

RANGE ROVER EVOQUE UITVOERINGEN

Hier vindt u alle uitvoeringen, met een uitgebreide keuze uit fantastische designelementen, prestatie-ondersteunende systemen en toonaangevende technologieën.

SPECIFICATIES

Ontdek de specificaties tot in de kleinste details. Meer weten over over motorprestaties, afmetingen verbruik en uitstoot.

OPTIES EN ACCESSOIRES

Stijlvol, stoer en praktisch: personaliseer uw Range Rover Evoque nog verder met een uitgebreid gamma accessoires voor interieur en exterieur.

††Klik hier om de Range Rover Evoque WLTP-waarden te bekijken.
De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving, met een volledig opgeladen accu. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. Cijfers m.b.t. brandstof- en energieverbruik, actieradius en CO₂-uitstoot kunnen variëren al naargelang factoren als rijstijl, weersomstandigheden, traject, wegenstaat, belading van het voertuig, gemonteerde velgen, banden, opties en accessoires, en de staat van de accu. Actieradiuswaarden voor voertuigen in elektrische modus (EV) worden bepaald met een productiemodel over een standaardroute.


1Uw auto is voorbereid voor Apple CarPlay (beschikbaarheid onder voorbehoud). De diensten die worden aangeboden door Apple CarPlay zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van functies in uw land. Zie https://www.apple.com/benl/ios/feature-availability/#apple-carplay voor meer informatie.

2Uw auto is voorbereid voor Android Auto (beschikbaarheid onder voorbehoud). De diensten die worden aangeboden door Android Auto zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van functies in uw land. Zie https://www.android.com/intl/nl_be/auto/ voor meer informatie.

3De geconnecteerde navigatie vereist een geschikt data-abonnement dat doorloopt na de door uw Land Rover concessiehouder geadviseerde aanloopperiode.


Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen verschillen per uitvoering (model en aandrijflijn), of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw concessiehouder voor meer informatie of configureer uw auto online.


De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.


Pivi- en InControl-functies, opties, diensten van derden en de beschikbaarheid daarvan verschillen per land. Vraag uw Land Rover concessiehouder naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt data-abonnement dat doorloopt na de door uw concessiehouder geadviseerde aanloopperiode. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties. Amazon, Alexa en alle gerelateerde logo’s zijn handelsmerken van Amazon.com, Inc. of geaffilieerde bedrijven. Bepaalde Alexa-functionaliteiten zijn afhankelijk van smart home-technologie. Voor het gebruik van Amazon Alexa is een Amazon-account vereist.​


Apple CarPlay is een handelsmerk van Apple Inc. Mogelijk zijn voorwaarden voor eindgebruikers van Apple Inc van toepassing.


Android Auto is een handelsmerk van Google LLC.


Meridian is een geregistreerd handelsmerk van Meridian Audio Ltd. Trifield en het 'three fields'-logo zijn geregistreerde handelsmerken van Trifield Productions Ltd.