DESIGN

EXTERIEUR
/

INTERIEUR

INTERIEUR

GERAFFINEERD INTERIEUR

Het unieke interieur is bijzonder luxueus, modern en luchtig afgewerkt en biedt zetelbekleding in geperforeerd generfd leder in Ebony met stiknaden in Lunar en een markante interieurafwerking in Dark Satin Brushed aluminium. Het interieur geeft u en uw passagiers een ontspannen gevoel, waardoor u klaar bent om te genieten van het bruisende stadsleven.

/

SPECIFIEKE UITRUSTING

19" '7-SPLIT SPOKE' LICHTMETALEN VELGEN 'STYLING 707'

19" '7-Split Spoke' lichtmetalen velgen 'Styling 707' in uniek Gloss Dark Grey met het iconische Land Rover logo, alleen beschikbaar op de Landmark Edition.

KEYLESS ENTRY

De bestuurder kan hiermee de wagen ont-/vergrendelen of het alarm inschakelen zonder dat hij of zij de afstandsbediening uit jaszak of tas hoeft te pakken. Het leven wordt zo nog iets eenvoudiger.

DAK IN CONTRASTKLEUR CARPATHIAN GREY

Het dak in contrastkleur Carpathian Grey, alleen beschikbaar op de Landmark Edition, maakt de wagen nog persoonlijker.

PANORAMADAK

Het vaste, glazen panoramadak versterkt het gevoel van ruimte in het interieur en verschaft een ononderbroken zicht op de omgeving.

INTERIEURAFWERKING IN DARK SATIN BRUSHED ALUMINIUM

Deze afwerking vormt een fraai accent bij het Ebony interieur - uniek voor de Landmark.

HANDENVRIJE ELEKTRISCHE KOFFERKLEPBEDIENING

Hiermee hebt u gemakkelijker toegang tot de bagageruimte. De handenvrije elektrische kofferklepbediening maakt gebruik van sensoren aan weerszijden van de auto om de achterklep te openen. De achterklep kan ook worden geopend en gesloten met een druk op de afstandsbediening.

MOTOREN IN HET KORT

Motor Acceleratie 0-100 km/u
in sec.
Topsnelheid km/u Koppel Nm In de stad l/100 km
(Vijfdeurs / Coupé)
Buiten de stad l/100 km
(Vijfdeurs / Coupé)
Gemengde cyclus l/100 km
(Vijfdeurs / Coupé)
CO2-emissies g/km
(Vijfdeurs / Coupé)
TD4  HANDGESCHAKELD (4WD)2.0 liter diesel (180 pk)6-versnellingsbak CONFIGUREREN 10,0 200 430 5,5 / 5,5 4,3 / 4,3 4,8 / 4,8 125 / 125
TD4 AUTOMAAT (4WD) 2.0 liter diesel (180 pk)9-trapsautomaat CONFIGUREREN 9 195 430 6,1 / 5,8 4,5 / 4,4 5,1 / 4,9 134 / 129
 
 

*Alle cijfers zijn voorlopig en onderhevig aan officiële bevestiging

CONFIGUREREN

Kies de combinatie die perfect past bij uw persoonlijke stijl.

LAND ROVER GEAR - ACCESSOIRES

Stem uw Range Rover Evoque nog beter af op uw persoonlijke wensen met accessoires die robuust en veelzijdig zijn, en u de mogelijkheid bieden uw wagen nog persoonlijker te maken. Alle accessoires zijn apart verkrijgbaar en kunnen op elk moment worden gemonteerd, niet alleen op het moment van aankoop van de wagen.

TERUG

UW MODEL KIEZEN

RANGE ROVER EVOQUE

Kies de vijfdeurs carrosserievariant voor extra functionaliteit

RANGE ROVER EVOQUE

Kies de Coupé carrosserie-uitvoering voor een sportiever silhouet

RANGE ROVER EVOQUE

Kies de Convertible voor een prachtige vormgeving

Meridian is een geregistreerd handelsmerk van Meridian Audio Ltd.

Op dit moment bevinden we ons in een tijdelijke overgangsfase van het modeljaar 2018 naar 2019 doorheen ons gamma. Aarzel niet om uw erkend concessiehouder aan te spreken om te weten te komen welke prijzen en gegevens gepubliceerd zijn voor welk model. Hij zal u bijstaan om de voor u meest geschikte oplossing te vinden in functie van uw persoonlijke behoeften. We danken u voor uw begrip.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070


De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.