UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

MODELLEN

Een reeks unieke kenmerken bepaalt de 'look & feel' van elke versie.

UITRUSTINGSNIVEAUS

Elk uitrustingsniveau bevat extra uitrustingen, specifieke afwerkingen en exclusieve functies.

SPECIALE SERIES

Een exclusieve interpretatie van de auto. Beperkt in de tijd of in aantal exemplaren.

KIES UW UITVOERING

RANGE ROVER EVOQUE AUTOBIOGRAPHY

Prijs vanaf (incl. btw)

€ 77.320

SPECIFICATIES

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

RANGE ROVER EVOQUE R‑DYNAMIC HSE

Prijs vanaf (incl. btw)

€ 66.450

SPECIFICATIES

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

RANGE ROVER EVOQUE R‑DYNAMIC SE

Prijs vanaf (incl. btw)

€ 56.160

SPECIFICATIES

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

RANGE ROVER EVOQUE R‑DYNAMIC S

Prijs vanaf (incl. btw)

€ 50.220

SPECIFICATIES

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

RANGE ROVER EVOQUE SE

Prijs vanaf (incl. btw)

€ 53.420

SPECIFICATIES

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

RANGE ROVER EVOQUE S

Prijs vanaf (incl. btw)

€ 47.540

SPECIFICATIES

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

IS PLUG-IN HYBRID (PHEV), BENZINE OF DIESEL GESCHIKT VOOR U?

Kijk of u voor uw volgende auto het beste kunt kiezen voor een Plug-in Hybrid (PHEV), benzine of diesel op basis van uw rijgewoonten en laadmogelijkheden.

BLIJF ONTDEKKEN

ELEKTRISCHE PLUG-IN HYBRIDE AANDRIJVING (PHEV)

De Range Rover Evoque PHEV (Plug-in Hybrid Electric Vehicle) combineert een 1.5 liter, driecilinder benzinemotor met een elektromotor, die samen een vermogen van 309 pk ontwikkelen. U kunt rijden in de Parallel Hybrid- of de volledig elektrische rijmodus, ook wel EV-modus genoemd.

SPECIFICATIES

Ontdek de specificaties tot in de kleinste details. Meer weten over over motorprestaties, afmetingen verbruik en uitstoot.

OPTIES EN ACCESSOIRES

Stijlvol, stoer en praktisch: personaliseer uw Range Rover Evoque nog verder met een uitgebreid gamma accessoires voor interieur en exterieur.

Als de auto is uitgerust met 18" velgen, bedraagt de topsnelheid 221 km/h.

‡‡In combinatie met elektromotor.


118" velgen 'Style 5075’ zijn standaard op P300e-motor.

2Land Rover Remote omvat een abonnement dat kan worden verlengd na de door uw Land Rover concessiehouder geadviseerde aanloopperiode. De Land Rover Remote App moet worden gedownload uit de Apple App Store/Google Play Store.

3Uw auto is voorbereid voor Apple Carplay (beschikbaarheid onder voorbehoud). De diensten die worden aangeboden door Apple CarPlay zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van functies in uw land. Zie https://www.apple.com/benl/ios/feature-availability/#apple-carplay voor meer informatie.

4Uw auto is voorbereid voor Android Auto (beschikbaarheid onder voorbehoud). De diensten die worden aangeboden door Android Auto zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van functies in uw land. Zie https://www.android.com/intl/nl_be/auto/ voor meer informatie.

5Secure Tracker- en Secure Tracker Pro-diensten moeten worden geactiveerd en vereisen verbinding met een mobiel netwerk. Inclusief een service-abonnement voor een periode van 12 maanden of voor de duur van de garantie en kan na de aanloopperiode worden verlengd, zoals door uw Land Rover concessiehouder aanbevolen.

6De geconnecteerde navigatie vereist een geschikt data-abonnement dat doorloopt na de door uw Land Rover concessiehouder geadviseerde aanloopperiode.

7Fair Use-beleid van toepassing. Indien binnen een maand 20 GB aan data is verbruikt, is het mogelijk dat de datasnelheid en functionaliteit in de auto de rest van de maand afneemt.

8Alleen i.c.m automatische transmissie.

9De keuze voor de optie van een glazen panoramadak met schuif-/kanteldeel vooraan beperkt de hoofdruimte voor- en achterin.

10Beschikbaarheid van de functie is afhankelijk van lokale voorschriften. Bestuurders die een varifocale of bifocale bril of lenzen dragen, kunnen altijd de normale modus van de achteruitkijkspiegel gebruiken indien er aanpassingsproblemen worden ervaren met het beeld van de digitale ClearSight-achteruitkijkspiegel.


Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen verschillen per uitvoering (model en aandrijflijn), of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw concessiehouder voor meer details of configureer uw auto online.

De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.

Pivi- en InControl-functies, opties, diensten van derden en de beschikbaarheid daarvan verschillen per land. Vraag uw Land Rover concessiehouder naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Bepaalde functies zijn inclusief een abonnement dat moet worden verlengd na de door uw concessiehouder geadviseerde aanloopperiode. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties.


Apple CarPlay is een handelsmerk van Apple Inc. Mogelijk zijn voorwaarden voor eindgebruikers van Apple Inc van toepassing.
Android Auto is een handelsmerk van Google LLC.
Meridian is een geregistreerd handelsmerk van Meridian Audio Ltd. Trifield en het 'three fields'-logo zijn handelsmerken van Trifield Productions Ltd.