BROWSER-UPDATE

Wij hebben vastgesteld dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is beveiligd tegen de nieuwste internetrisico's.

SPECIFICATIES

ACCELERATIE

6,7 SECS

Van 0-100 km/h in slechts 6,7 seconden. In vergelijking met een conventionele benzinemotor biedt de PHEV P400e u extra prestaties wanneer u deze het meeste nodig hebt.

EXTRA VERMOGEN

404 pk

De PHEV P400e biedt uitstekende prestaties dankzij het gecombineerde vermogen van de elektro- en benzinemotor die samen 404 pk leveren.

ACTIERADIUS IN EV-MODUS

48 km

Met zijn actieradius tot 48 km (volgens de NEDC meetcyclus) is de PHEV P400e prima in staat de meeste korte ritten in volledig elektrische modus af te leggen.

BRANDSTOFVERBRUIK

69 g/km

De cijferstonen een real-world brandstofverbruik van slechts 3,0 l/100 km en CO2-emissies van 69 g/km CO2, waarmee deze uitvoering een van onze zuinigste modellen tot nu toe is.

PHEV-KENMERKEN

 • tbc

  OPLADEN

  Afhankelijk van uw elektriciteitsaansluiting duurt het opladen van de auto met een thuislaadkabel ongeveer 7,5 uur. Door gebruik te maken van de timerfunctie om te bepalen wanneer de PHEV wordt opgeladen, kunt u profiteren van daltarieven of gewoon het tijdstip kiezen dat voor u handig is.**

 • tbc

  INTELLIGENT PLUG-IN HYBRID DISPLAY

  Deze functie is geïntegreerd in Touch Pro Duo en het Interactive Driver Display en toont hoe efficiënt u rijdt en geeft u realtime informatie over hoe de elektromotor samenwerkt met de conventionele verbrandingsmotor.

 • tbc

  VOORVERWARMING/-KOELING VAN INTERIEUR

  Om de rit nog wat comfortabeler te maken, kunt u voordat u instapt het interieur voorverwarmen of voorkoelen zonder de motor te starten, en toch een volledige elektrische actieradius behouden.

 • tbc

  INTELLIGENT ROUTE PLANNEN

  Eigenaars van PHEV's kunnen via InControl de laadpunten zien langs de ingevoerde route. Het systeem geeft ook de meest efficiënte routes weer, rekening houdend met de hellingsgraad en de ondergrond. Al deze informatie wordt weergegeven op het bovenste touchscreen.

 • tbc

  BRANDSTOFVERBRUIK PLUG-IN HYBRIDE

  In de EV-modus produceert de aandrijving geen emissies bij ritten tot een maximum van 48 km. Op langere afstanden werken verbrandings- en elektromotor samen voor indrukwekkend lage CO2-emissies van minder dan 71 g/km. Dit zorgt voor een grotere brandstofbesparing en een kleinere belasting van het milieu.

 • tbc

  GERAFFINEERD EN STIL RIJCOMFORT

  De PHEV is de stilste Range Rover Sport ooit en rijdt in elektrische (EV-)modus vrijwel geluidloos. PHEV biedt een naadloze overgang tussen rijden op de benzinemotor en rijden op de elektromotor en daarmee voor optimaal raffinement. Hierdoor wordt het gevoel van rust in het interieur nog verder versterkt.

PRESTATIES

DESIGN

CAPACITEITEN

KIES UW MODEL

LOREM IPSUM

tbc
tbc
tbc
tbc


*Laadtijden verschillen per land, netspanning en laadoptie. PHEV-uitvoeringen hebben een iets kleinere bagageruimte, neem contact op met uw concessiehouder voor meer informatie. 
**Waden is alleen mogelijk wanneer de benzinemotor is ingeschakeld.

De hier vermelde waarden zijn berekend volgens NEDC 2.0 op basis van officiële WLTP-fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. CO2-uitstoot- en brandstofverbruikscijfers kunnen variëren al naargelang de gemonteerde velgen en opties.