BROWSER-UPDATE

Wij hebben vastgesteld dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is beveiligd tegen de nieuwste internetrisico's.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

  • DESIGN

    Met sportievere designkenmerken en een krachtig, gespierd uiterlijk is de Range Rover Sport ontworpen om indruk te maken. De auto is strakker en dynamischer. Met een moderne uitstraling tot in elk detail, van het Range Rover Sport radiatorrooster en de nieuwe motorkaplouvres tot het verfijnde en toch sportieve gamma lichtmetalen velgen.

  • PRESTATIES

    Een gamma krachtige motoren maakt indrukwekkende prestaties op de weg mogelijk. De 5.0 liter V8 Supercharged benzinemotor biedt een groter vermogen tot maar liefst 575 pk, en de combinatie van een geavanceerde Ingenium-benzinemotor en een elektromotor zorgt voor de opmerkelijke prestaties van de Range Rover Sport PHEV.

  • TECHNOLOGIE

    Ons Touch Pro Duo infotainmentsysteem integreert op prachtige wijze twee 10” HD-touchscreens. Gebruik Touch Pro Duo samen met het full-colour Head-Up Display en het Interactive Driver Display; voor tegelijk bekijken en gebruiken van meerdere functies.

DESIGN

BEKIJK EXTERIEUR

De Range Rover Sport heeft een gespierd en perfect geproportioneerd uiterlijk. Hij is ontworpen om indruk te maken, ongeacht uw bestemming.

Please enable javascript on your browser.
Please enable javascript on your browser.

BEKIJK INTERIEUR

De Range Rover Sport is luxueus, uitermate comfortabel en uitzonderlijk functioneel; een echte rijdersauto, door en door.

Klik en ontdek

Tik en ontdek

PRESTATIES

TECHNOLOGIE

VEELZIJDIGHEID

Range Rover Sport
Range Rover Sport

5+2 ZETELS

221 literliter

De optionele derde zitrij is ontworpen voor occasioneel gebruik*, zodat de auto plaats kan bieden aan maximaal zeven inzittenden. Brutowaarde (‘vloeibaar’ volume) hierboven komt overeen met een bruikbare kofferruimte (‘vast’ of ‘droog’ volume) van 162 liter.

Range Rover Sport

5 ZETELS

780 literliter

Met het hele gezin comfortabel een weekend weg, met genoeg ruimte voor al uw bagage. Brutowaarde (‘vloeibaar’ volume) hierboven komt overeen met een bruikbare kofferruimte (‘vast’ of ‘droog’ volume) van 623 liter.

Range Rover Sport

4 ZETELS

1142 literliter

Vier zetels gebruiken en de ruimte optimaal benutten voor grotere dingen zoals een skitas. Brutowaarde (‘vloeibaar’ volume) hierboven komt overeen met een bruikbare kofferruimte (‘vast’ of ‘droog’ volume) van 959 liter.

Range Rover Sport

3 ZETELS

1324 literliter

Ook bij drie zitplaatsen hebt u genoeg bagageruimte die u naar eigen wens kunt indelen. Brutowaarde (‘vloeibaar’ volume) hierboven komt overeen met een bruikbare kofferruimte (‘vast’ of ‘droog’ volume) van 1.127 liter.

Range Rover Sport

2 ZETELS

1686 literliter

Met vijf neergeklapte zetels kunt u uw sportuitrusting, tassen en nog veel meer in de bagageruimte bergen. Brutowaarde (‘vloeibaar’ volume) hierboven komt overeen met een bruikbare kofferruimte (‘vast’ of ‘droog’ volume) van 1.463 liter.

Range Rover Sport

KLIK OM IN INTERACTIE TE GAAN TIK OM IN INTERACTIE TE GAAN

*De derde zitrij is geschikt om door oudere kinderen te worden gebruikt, die de veiligheidsgordel voor volwassenen kunnen gebruiken, al dan niet in combinatie met een stoelverhoger. De derde zitrij is niet geschikt voor kinderen in kinderzitjes, waar de veiligheidsgordel indirect wordt gebruikt om het kind vast te zetten. PHEV-uitvoeringen hebben een iets kleinere bagageruimte. Neem contact op met uw concessiehouder voor meer informatie.

'Droog': inhoud gemeten met massieve blokken conform VDA-norm (200 mm x 50 mm x 100 mm).
'Vloeibaar': inhoud gemeten door de laadruimte via simulatie te vullen met vloeistof.

Bij P400e-varianten is de bagageruimte 79 liter kleiner en ligt de laadvloer 46 mm hoger. Uw Land Rover concessiehouder geeft u graag meer informatie.

CAPACITEITEN

KIES UW MODEL

Range Rover Sport HST

*2.500 kg voor P400e-uitvoeringen. Maximaal sleepvermogen van 3.000 kg voor SVR- en Si4-uitvoeringen.

Bepaalde InControl-functies zijn mogelijk optioneel en afhankelijk van de markt of de gekozen motor. Raadpleeg de Land Rover website of een Land Rover concessiehouder voor meer informatie over beschikbaarheid en voorwaarden. Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw concessiehouder geadviseerde aanloopperiode. Niet op alle locaties kan een mobiele verbinding worden gegarandeerd. Getoonde informatie en afbeeldingen op deze webpagina met betrekking tot de InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties. De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.

De hier vermelde waarden zijn berekend volgens NEDC 2.0 op basis van officiële WLTP-fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. CO2-uitstoot- en brandstofverbruikscijfers kunnen variëren al naargelang de gemonteerde velgen en opties. NEDC 2.0 cijfers worden berekend met een door de bevoegde instanties bepaalde formule op basis van WLTP-cijfers en geven een equivalent van wat die cijfers zouden zijn geweest met de vorige NEDC-test. De juiste belastingtarieven kunnen zo worden bepaald.