BELANGRIJKSTE KENMERKEN

DESIGN

Met sportievere designkenmerken en een krachtig, gespierd uiterlijk is de Range Rover Sport ontworpen om indruk te maken. De auto is strakker en dynamischer. Met een moderne uitstraling tot in elk detail, van het Range Rover Sport radiatorrooster en de nieuwe motorkaplouvres tot het verfijnde en toch sportieve gamma lichtmetalen velgen.

PRESTATIES

Een gamma krachtige motoren maakt indrukwekkende prestaties op de weg mogelijk. De 5.0 liter V8 Supercharged benzinemotor biedt een groter vermogen van 525 pk, en de combinatie van een geavanceerde Ingenium-benzinemotor en een elektromotor zorgt voor de opmerkelijke prestaties van de Range Rover Sport PHEV.

TECHNOLOGIE

Ons Touch Pro Duo infotainmentsysteem integreert op prachtige wijze twee 10” HD-touchscreens. Gebruik Touch Pro Duo samen met het full-colour Head-Up Display en het Interactive Driver Display; voor tegelijk bekijken en gebruiken van meerdere functies.

DESIGN


KLIK OM IN INTERACTIE TE GAAN

TIK OM IN INTERACTIE TE GAAN
Please enable javascript on your browser.

BEKIJK EXTERIEUR

De Range Rover Sport heeft een gespierd en perfect geproportioneerd uiterlijk. Hij is ontworpen om indruk te maken, ongeacht uw bestemming.

/
/
Please enable javascript on your browser.

Klik en ontdek

Tik en ontdek

BEKIJK INTERIEUR

De Range Rover Sport is luxueus, uitermate comfortabel en uitzonderlijk functioneel; een echte rijdersauto, door en door.

/
/

PRESTATIES

/
/
/
/

TECHNOLOGIE

/
/

VEELZIJDIGHEID


KLIK OM IN INTERACTIE TE GAAN TIK OM IN INTERACTIE TE GAAN

*De derde zitrij is geschikt om door voldoende grote kinderen te worden gebruikt, die de veiligheidsgordel voor volwassenen kunnen gebruiken, al dan niet in combinatie met een stoelverhoger. De derde zitrij is niet geschikt voor kinderen in kinderzitjes, waar de veiligheidsgordel indirect wordt gebruikt om het kind vast te zetten.

/

CAPACITEITEN

/
/
/
TERUG

KIES UW MODEL

Choose your model

/

Bepaalde InControl-functies zijn mogelijk optioneel en afhankelijk van de markt of de gekozen motor. Raadpleeg de Land Rover website of een Land Rover concessiehouder voor meer informatie over beschikbaarheid en voorwaarden. Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw concessiehouder geadviseerde aanloopperiode. Niet op alle locaties kan een mobiele verbinding worden gegarandeerd. Getoonde informatie en afbeeldingen op deze webpagina met betrekking tot de InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties. De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world' -omstandigheden kunnen verschillen. CO2-emissie - en brandstofverbruikscijfers kunnen variëren al naargelang de gemonteerde velgen en opties.

© JAGUAR LAND ROVER LIMITED 2019

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.