UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

CLOSE LABEL

BROWSER-UPDATE

Wij hebben vastgesteld dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is beveiligd tegen de nieuwste internetrisico's.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

  • DESIGN

    Met sportievere designkenmerken en een krachtig, gespierd uiterlijk is de Range Rover Sport ontworpen om indruk te maken. De auto is strakker en dynamischer. Met een moderne uitstraling tot in elk detail, van het Range Rover Sport radiatorrooster en de nieuwe motorkaplouvres tot het verfijnde en toch sportieve gamma lichtmetalen velgen.

  • PRESTATIES

    Een gamma krachtige motoren maakt indrukwekkende prestaties op de weg mogelijk. De 5.0 liter V8 Supercharged benzinemotor biedt een groter vermogen tot maar liefst 575 pk, en de combinatie van een geavanceerde Ingenium-benzinemotor en een elektromotor zorgt voor de opmerkelijke prestaties van de Range Rover Sport PHEV.

  • TECHNOLOGIE

    Ons Touch Pro Duo infotainmentsysteem integreert op prachtige wijze twee 10” HD-touchscreens. Gebruik Touch Pro Duo samen met het full-colour Head-Up Display en het Interactive Driver Display; voor tegelijk bekijken en gebruiken van meerdere functies.

DESIGN

BEKIJK EXTERIEUR

De Range Rover Sport heeft een gespierd en perfect geproportioneerd uiterlijk. Hij is ontworpen om indruk te maken, ongeacht uw bestemming.

Please enable javascript on your browser.
Dynamic Design

DYNAMISCH ONTWERP

De uitstraling van de Range Rover Sport is krachtiger dan ooit. Met zijn markante silhouet, naar achteren toe aflopende daklijn en doorlopende taillelijn is het Range Rover DNA onmiskenbaar aanwezig.

LED-KOPLAMPEN

Elk aspect van de Range Rover Sport is met grote precisie ontworpen voor een strak en gestroomlijnd exterieur. Nieuwe, in de flanken doorlopende LED-koplampen en achterlichten versterken het gestroomlijnde uiterlijk van de auto, waarbij de optionele richtingaanwijzers met animatie de eigentijdse uitstraling van de auto verder accentueren.

Please enable javascript on your browser.

BEKIJK INTERIEUR

De Range Rover Sport is luxueus, uitermate comfortabel en uitzonderlijk functioneel; een echte rijdersauto, door en door.

Klik en ontdek

Tik en ontdek

GERAFFINEERD DESIGN

De karakteristieke cockpit is ingrijpend vernieuwd. Elk element is zorgvuldig ontworpen en prachtig uitgevoerd. Tot het intuïtieve design behoren SportShift Selector, aanraakgevoelige bedieningstoetsen die verborgen blijven totdat zij worden verlicht, en het dynamische stuurwiel met schakelhendels.

BERGRUIMTE

De Range Rover Sport biedt praktische opbergruimte om al uw persoonlijke bezittingen binnen handbereik op te bergen, zodat het interieur opgeruimd blijft. Van het diepe opbergvak in de middenconsole en het bovenste handschoenkastje tot de luxe van het in optie verkrijgbare opbergvak met extra koelfunctie.

De getoonde auto's zijn uitgerust met opties tegen meerprijs.

SPECIALE SERIES & ‘SPECIAL VEHICLES’​

HSE SILVER

De Range Rover Sport HSE Silver is gebaseerd op ons HSE-model en verfraaid met exterieurdetails in Shadow Atlas om het sportieve gevoel te versterken. Bovendien maken de verschillende kleurstellingen voor het interieur en de premium velgopties uw auto echt persoonlijk.

HSE DYNAMIC STEALTH

De Range Rover Sport HSE Dynamic Stealth is een aerodynamische uitvoering met velgen in Gloss Black, Meridian Surround Sound audiosysteem en het Black Pack voor extra raffinement. Extra's als het vast glazen panoramadak maken het verfijnde uiterlijk compleet.

SVR CARBON EDITION

Deze Supercharged SVR is de ultieme combinatie van luxe en vermogen. Het aangepaste exterieurdesign in Carbon Fibre is uniek en prachtig gerealiseerd en afgewerkt. Deze styling weerspiegelt de krachtige prestaties van de auto.

PRESTATIES

RANGE ROVER SPORT PHEV

Deze PHEV (Plug-In Hybrid Electric Vehicle) biedt een uitzonderlijk verfijnde rijbeleving en toonaangevende Range Rover Sport capaciteiten, op de weg en offroad. De Range Rover Sport PHEV accelereert van 0-100 km/h in slechts 6,3 seconden en van daaruit naar een topsnelheid van 220 km/h.

MOTOREN

Van puur rijplezier tot laag brandstofverbruik en verfijning is elke motor van de Range Rover Sport geoptimaliseerd voor specifieke kenmerken. Onze vier- en zescilindermotoren maken gebruik van de Ingenium-technologie, terwijl de krachtige 5.0 liter V8 Supercharged benzinemotor ongeëvenaarde prestaties levert en de bestuurder een sterk betrokken rijgevoel verschaft.

DYNAMIC RESPONSE

Dynamic Response verbetert de wendbaarheid, de prestaties op de weg en het comfort via een hydraulisch anti-overhelsysteem. Het systeem kan de wendbaarheid bij lagere snelheid vergroten, in combinatie met meer stabiliteit en een preciezer stuurgedrag bij hoge snelheid.

Powertrains

ONS GAMMA HYBRIDE, BENZINE OF EURO 6 DIESEL SUV'S

Of u nu regelmatig rijdt in stadsverkeer met vaak starten en stoppen of langere ritten op de snelweg maakt, met deze vijf vragen kunt u snel een weloverwogen beslissing nemen over uw volgende auto.

TECHNOLOGIE

TOUCH PRO DUO

Met de twee 10" HD-touchscreens van Touch Pro Duo kunt u bijvoorbeeld tegelijkertijd op het ene scherm informatie bekijken van het navigatiesysteem, en via het andere scherm meerdere functies gebruiken, zoals het aanpassen van media-instellingen.

TECHNOLOGIE TEN DIENSTE VAN DE BESTUURDER

Via het 12,3" HD Interactive Driver Display blijft u altijd perfect geïnformeerd. Op het display kunt u informatie bekijken voor autorijden, entertainment en veiligheid. En het Head-Up Display zorgt dat u de aandacht bij weg en verkeer kunt houden. Dit display projecteert voor het rijden belangrijke informatie op de voorruit, zoals snelheid, geselecteerde versnelling en navigatie-instructies.

VEELZIJDIGHEID

5+2 ZETELS

De optionele derde zitrij is ontworpen voor occasioneel gebruik*, zodat de auto plaats kan bieden aan maximaal zeven inzittenden. Brutowaarde (‘vloeibaar’ volume) hierboven komt overeen met een bruikbare kofferruimte (‘vast’ of ‘droog’ volume) van 162 liter.

Range Rover Sport

5 ZETELS

Met het hele gezin comfortabel een weekend weg, met genoeg ruimte voor al uw bagage. Brutowaarde (‘vloeibaar’ volume) hierboven komt overeen met een bruikbare kofferruimte (‘vast’ of ‘droog’ volume) van 623 liter.

Range Rover Sport

4 ZETELS

Vier zetels gebruiken en de ruimte optimaal benutten voor grotere dingen zoals een skitas. Brutowaarde (‘vloeibaar’ volume) hierboven komt overeen met een bruikbare kofferruimte (‘vast’ of ‘droog’ volume) van 959 liter.

Range Rover Sport

3 ZETELS

Ook bij drie zitplaatsen hebt u genoeg bagageruimte die u naar eigen wens kunt indelen. Brutowaarde (‘vloeibaar’ volume) hierboven komt overeen met een bruikbare kofferruimte (‘vast’ of ‘droog’ volume) van 1.127 liter.

Range Rover Sport

2 ZETELS

Met vijf neergeklapte zetels kunt u uw sportuitrusting, tassen en nog veel meer in de bagageruimte bergen. Brutowaarde (‘vloeibaar’ volume) hierboven komt overeen met een bruikbare kofferruimte (‘vast’ of ‘droog’ volume) van 1.463 liter.

Range Rover Sport

*De derde zitrij is geschikt om door oudere kinderen te worden gebruikt, die de veiligheidsgordel voor volwassenen kunnen gebruiken, al dan niet in combinatie met een stoelverhoger. De derde zitrij is niet geschikt voor kinderen in kinderzitjes, waar de veiligheidsgordel indirect wordt gebruikt om het kind vast te zetten. PHEV-uitvoeringen hebben een iets kleiner koffervolume. Neem contact op met uw concessiehouder voor meer informatie.


Vast: bruikbaar koffervolume, gemeten conform de VDA-norm met massieve blokken (200 x 50 x 100 mm).​

Vloeibaar: theoretisch of bruto koffervolume, gemeten door de laadruimte via simulatie te vullen met vloeistof.


Bij P400e-varianten is de bagageruimte tot 79 liter kleiner en ligt de bagageruimtevloer 46 mm hoger. Uw Land Rover concessiehouder geeft u graag meer informatie.

ACTIVITY KEY

Geniet van uw favoriete buitenactiviteiten en berg uw autosleutel veilig op in de auto. De Land Rover Activity Key (optie) bestaat uit een robuuste, volledig waterdichte polsband. Op deze manier kunt u allerlei activiteiten uitvoeren waarbij het meenemen van een sleutel niet echt handig is.

CAPACITEITEN

OPHANGING

Het zelfverzekerde en evenwichtige rijgedrag wordt aangevuld met de nieuwste generatie van Land Rover's elektronisch gestuurde luchtvering, die een uitzonderlijk grote wielarticulatie en balans mogelijk maakt. De Range Rover Sport SVR biedt opwindende prestaties, dankzij de sportief afgestemde wielophanging, die is geoptimaliseerd voor prestaties en een betere wendbaarheid.

AWD-VIERWIELAANDRIJVING

All Wheel Drive (AWD) levert uitstekende prestaties op de weg en perfecte offroad-capaciteiten. Dankzij een zorgvuldig ontwikkeld programma technologieën is het rijgedrag van de Range Rover Sport veilig en zelfverzekerd, en beschikt hij onder alle omstandigheden over de optimale tractie om u vlot en in alle comfort naar uw bestemming te brengen.

SLEEPVERMOGEN

Met zijn indrukwekkend sleepvermogen tot 3.500 kg* en speciale trektechnologieën - zoals Trailer Stability Assist en Advanced Tow Assist (optie) - is de Range Rover Sport bij uitstek geschikt voor de meest veeleisende taken.

ORIGINELE LAND ROVER ACCESSOIRES

U kunt uw Range Rover Sport op elk moment verder individualiseren met originele Land Rover accessoires. Stem uw auto af op uw wensen met stijlvolle, robuuste en veelzijdige accessoires die zijn ontworpen, getest en geproduceerd volgens dezelfde stringente eisen als die gelden voor de originele uitrusting.

KIES UW RANGE ROVER SPORT

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële WLTP-fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving, met een volledig opgeladen accu. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. Cijfers m.b.t. brandstof- en energieverbruik, actieradius en CO2-uitstoot kunnen variëren al naargelang factoren als rijstijl, weersomstandigheden, traject, wegenstaat, belading van het voertuig, gemonteerde velgen, banden, opties en accessoires, en de staat van de accu. Actieradiuswaarden voor voertuigen in elektrische modus (EV) worden bepaald met een productiemodel over een standaardroute.


*Sleepvermogen beperkt tot 2.500 kg voor P400e-uitvoeringen en 3.000 kg voor SVR- en P300-uitvoeringen.​


Bepaalde InControl-functies zijn mogelijk optioneel en afhankelijk van de markt of de gekozen motor. Raadpleeg de Land Rover website of een Land Rover concessiehouder voor meer informatie over beschikbaarheid en voorwaarden. Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw concessiehouder geadviseerde aanloopperiode. Niet op alle locaties kan een mobiele verbinding worden gegarandeerd. Getoonde informatie en afbeeldingen op deze webpagina met betrekking tot de InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties. De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.


Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen verschillen per uitvoering (model en aandrijflijn) en land, of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw concessiehouder voor meer details of configureer uw auto online.

We gebruiken YouTube-video's op onze website. 0m deze video's te bekijken, moet u de cookies accepteren die YouTube op uw toestel plaatst. Deze worden door Land Rover geklasseerd als niet-essentiële functionele cookies.
  • FUNCTIONELE COOKIES