BROWSER-UPDATE

Wij hebben vastgesteld dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is beveiligd tegen de nieuwste internetrisico's.

DESIGN

PRESTATIES

TECHNOLOGIE

 • Range Rover Sport

  INFOTAINMENT

  Het Touch Pro Duo-infotainmentsysteem biedt de meest intuïtieve en geavanceerde, geïntegreerde technologieën waarmee een schat aan informatie en entertainment wordt geboden, zodat u het meeste uit uw reis kunt halen.

 • Range Rover Sport

  INNOVATIE

  Het gamma geraffineerde en zuinige motoren van de Range Rover Sport levert krachtige prestaties. Maak een keuze uit geavanceerde benzine- en dieselmotoren of selecteer de nieuwe plug-in hybride aandrijving (PHEV, Plug-in Hybrid Electric Vehicle), onze meest innovatieve aandrijflijn tot nu toe.

 • Range Rover Sport

  PRESTATIES OP DE WEG

  Exceptionele grip en superieur stuurgedrag bevestigen dat de Range Rover Sport onze meest dynamische SUV is. Diverse zorgvuldig ontwikkelde technologieën zorgen voor een opwindend rijgedrag, ongeacht de wegcondities en overige omstandigheden.

 • De Range Rover Sport

  OFF-ROAD CAPACITEITEN

  Een combinatie van All Wheel Drive systemen en unieke, innovatieve all-terrain-technologieën verschaft de Range Rover Sport zijn uitstekende off-road capaciteiten.

 • Range Rover Sport

  RIJHULPSYSTEMEN

  Van manoeuvreren in de stad tot het bieden van extra veiligheid voor u en uw passagiers, is er een groot aantal innovatieve technologieën beschikbaar, standaard of als optie. Elke technologie is ontworpen om uw rit zo aangenaam en comfortabel mogelijk te maken.

 • De Range Rover Sport

  COMFORT EN GEBRUIKSGEMAK

  De Range Rover Sport biedt bestuurder en passagiers het allerhoogste comfort. Het eigentijdse interieur is zorgvuldig ontworpen en biedt voorzetels die het lichaam nog beter ondersteunen. Deze kunnen bovendien worden besteld met bekleding in Semi-aniline leder (optie).

VEELZIJDIGHEID

COMFORT EN GEBRUIKSGEMAK

CAPACITEITEN

DUURZAAMHEID

 • EFFICIËNTIE

  De motoren van de Range Rover Sport maken gebruik van verschillende technologieën om de CO2-emissies te reduceren, zoals het geavanceerde, intelligente Stop/Start-systeem. Dit systeem schakelt de motor uit wanneer de auto tot stilstand komt. De motor start weer direct wanneer u uw voet van het rempedaal neemt. Dit reduceert het brandstofverbruik met 5 tot 7 procent. De extra Eco-modus maakt gebruik van speciale software om te zorgen dat de auto efficiënter en zuiniger rijdt.

 • ALUMINIUM ARCHITECTUUR

  De aluminium carrosserieconstructie van de Range Rover Sport bevat gerecycleerd materiaal. Dit resulteert in gewichtsbesparing, lager brandstofverbruik, minder emissies en hogere prestaties.

 • LIFE CYCLE-FILOSOFIE

  Als milieubewuste onderneming streven wij naar het produceren van auto’s waarin meer duurzame materialen worden verwerkt, die minder productie-afval produceren en die minder grond- en brandstoffen gebruiken. Daarom is de Range Rover Sport zodanig ontworpen dat hij voor 85 procent recycleerbaar is en voor 95 procent kan worden teruggewonnen. Wij investeren in state-of-the-art fabrieken waarin wij onze auto's nóg efficiënter kunnen bouwen, met een lager water- en energieverbruik, minder afval en lagere CO2-emissies.

VEILIGHEIDSFUNCTIES

 • ISOFIX

  ISOFIX-bevestigingspunten in de achterbank maken installeren van kinderzitjes heel eenvoudig. Ze zorgen tevens voor een stevige verbinding tussen het kinderzitje en de auto voor nog grotere veiligheid.

 • AIRBAGS

  De Range Rover Sport is uitgerust met een uitgebreid airbagsysteem voor bestuurder en passagiers, waarbij de airbags alle inzittenden een uitstekende bescherming bieden.

 • VEILIGHEIDSGORDELS

  Gordelspanners zorgen voor extra bescherming en beperken bij een frontale botsing de voorwaartse beweging van de inzittenden.

 • LED-KOPLAMPEN

  De Range Rover Sport is standaard uitgerust met LED-koplampen en -achterlichten. LED-koplampen en -achterlichten zijn ontworpen om een autoleven lang mee te gaan en deze gebruiken minder energie.

 • SPORTIEVE VERHOOGDE BESTUURDERSPOSITIE

  De Command Driving Position van de Range Rover Sport draagt bij aan een meer zelfverzekerde en betrokken rijbeleving. De hogere zitpositie zorgt voor een beter zicht en vergroot zo de veiligheid.

 • EMERGENCY BRAKE ASSIST (EBA)

  Emergency Brake Assist voelt wanneer u het rempedaal snel, maar niet krachtig genoeg intrapt voor maximale remprestaties. Het verhoogt daarom de remdruk via de ABS-pomp, om ervoor te zorgen dat u sneller stopt.

1Afhankelijk van de motor.
2SVR Performance-zetels zijn beschikbaar in vier kleurenthema's.
3Niet i.c.m. Si4 benzinemotor.
4Niet beschikbaar op 'S'- of 'SE'-uitvoeringen.
5Als onderdeel van het Driver Assist Pack.
6In sommige landen alleen beschikbaar in combinatie met de extra warmtewerende voorruit.
7Standaard in combinatie met glazen panoramadak.
8Niet beschikbaar i.c.m. Si4- en P400e-motoren.