OPTIES EN ACCESSOIRES

Niet alle opties zijn beschikbaar op alle uitvoeringen. Neem voor meer informatie contact op met uw Land Rover concessiehouder.

OPTIE PACKS

/
/
/
/
/

EXTERIEURUITRUSTINGEN

/

GLAZEN PANORAMADAK

Een groot, glazen panoramadak (vast of met elektrisch bediend schuif-/kanteldeel voor) versterkt het gevoel van ruimte in de Range Rover Sport en laat inzittenden nog meer genieten van de wereld om hen heen. Het dak is beschikbaar in alle carrosseriekleuren en in de contrastkleur Narvik Black.

/
/
/
/

INTERIEUREIGENSCHAPPEN

INTERIEURAFWERKING

Maak een keuze uit diverse interieurafwerkingen, inclusief hout, aluminium en carbon fibre. Bepaalde afwerkingen kunnen uniek zijn voor specifieke uitvoeringen.

INTERIEURKLEUREN

Om te zorgen dat deze auto er even goed uitziet als dat hij rijdt, zijn er verschillende kleurenthema's beschikbaar, inclusief de eigentijdse opties Ebony Vintage Tan en Ebony Eclipse.

ZETELS

De voorzetels van de auto zijn beschikbaar in uitvoeringen met tot 22-voudige versteling en kunnen worden bekleed met verschillende materialen, inclusief Semi-aniline leder, en worden uitgevoerd in nieuwe, eigentijdse kleurenthema's. Optionele massage-, verwarmings- en koelfuncties vergroten het comfort nog verder.

ÉÉNKLEURIGE ZETELBEKLEDING

Voor wie op zoek is naar eenvoud. Eénkleurige zetelbekleding in Ebony, Almond, Espresso of Ivory is beschikbaar in generfd leder*, Windsor leder en Semi-aniline leder.

* Alleen Ebony en Almond. Getoonde zetel heeft bekleding in Windsor leder.

TWEEKLEURIGE ZETELBEKLEDING MET ZIJWANGEN IN SUEDE

Voor een contrasterend, sportiever interieur. Tweekleurige zetelbekleding in suède en Windsor leder is beschikbaar in de kleurenthema's Ebony/Ivory, Ebony/Vintage Tan, Ebony/Eclipse of Ebony/Pimento.

TWEEKLEURIGE ZETELBEKLEDING

Voor een nog luxueuzer interieur. Tweekleurige zetelbekleding in Semi-aniline leder is beschikbaar in de kleurenthema's Ebony/Ivory, Ebony/Vintage Tan, Ebony/Eclipse of Ebony/Pimento.

TECHNOLOGIE

De state-of-the-art technologie van de Range Rover Sport draagt tijdens elke rit bij aan de veiligheid, het entertainment en de connectiviteit van alle inzittenden. De nieuwste innovaties, prestaties en capaciteiten zorgen ervoor dat u het meeste uit uw auto kunt halen.

LAND ROVER GEAR - ACCESSOIRES

CLICK-AND-GO-SYSTEEM

Dit multi-purpose accessoiressysteem voor passagiers op de tweede zitrij wordt aan de hoofdsteunstijlen van de voorzetels bevestigd en kan worden uitgebreid met bevestigingen voor tablets, tassen en jassen.

UITKLAPBARE TREEPLANKEN

Deze slimme, praktische treeplanken blijven opgeborgen onder de dorpels totdat ze nodig zijn en maken in- en uitstappen gemakkelijker.

DAKDRAGERACCESSOIRES

Geniet van een flexibel draagvermogen en van een groot gebruiksgemak, met ons gamma dakdrageraccessoires, zoals de fietsdrager voor op het dak, de watersportartikelendrager en de sportbox.

BAGAGERUIMTEACCESSOIRES

Optimaliseer de bagageruimte met accessoires zoals een bagagevangrek, een bagageruimteverdeler om de bagageruimte in tweeën te delen en een rubber mat om de bagageruimtevloer te beschermen.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.