BROWSER-UPDATE

Wij hebben vastgesteld dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is beveiligd tegen de nieuwste internetrisico's.

TBC

OPTIES EN ACCESSOIRES

Niet alle opties zijn beschikbaar op alle uitvoeringen. Neem voor meer informatie contact op met uw Land Rover concessiehouder.

OPTIEPACKS

EXTERIEURUITRUSTINGEN

GLAZEN PANORAMADAK

Een groot, glazen panoramadak (vast of met elektrisch bediend schuif-/kanteldeel voor) versterkt het gevoel van ruimte in de Range Rover Sport en laat inzittenden nog meer genieten van de wereld om hen heen. Het dak is beschikbaar in alle carrosseriekleuren en in de contrastkleur Narvik Black.

/

INTERIEUREIGENSCHAPPEN

 • INTERIEURAFWERKING

  Maak een keuze uit diverse interieurafwerkingen, inclusief hout, aluminium en carbon fibre. Bepaalde afwerkingen kunnen uniek zijn voor specifieke uitvoeringen.

 • INTERIEURKLEUREN

  Om te zorgen dat deze auto er even goed uitziet als dat hij rijdt, zijn er verschillende kleurenthema's beschikbaar, inclusief de eigentijdse opties Ebony Vintage Tan en Ebony Eclipse.

 • ZETELS

  De voorzetels van de auto zijn beschikbaar in uitvoeringen met tot 22-voudige versteling en kunnen worden bekleed met verschillende materialen, inclusief Semi-aniline leder, en worden uitgevoerd in nieuwe, eigentijdse kleurenthema's. Optionele massage-, verwarmings- en koelfuncties vergroten het comfort nog verder.

 • ÉÉNKLEURIGE ZETELBEKLEDING

  Voor wie op zoek is naar eenvoud. Eénkleurige zetelbekleding in Ebony, Almond, Espresso of Ivory is beschikbaar in generfd leder2, Windsor leder en Semi-aniline leder.

 • TWEEKLEURIGE ZETELBEKLEDING MET ZIJWANGEN IN SUEDE

  Voor een contrasterend, sportiever interieur. Tweekleurige zetelbekleding in suède en Windsor leder is beschikbaar in de kleurenthema's Ebony/Ivory, Ebony/Vintage Tan, Ebony/Eclipse of Ebony/Pimento.

 • TWEEKLEURIGE ZETELBEKLEDING

  Voor een nog luxueuzer interieur. Tweekleurige zetelbekleding in Semi-aniline leder is beschikbaar in de kleurenthema's Ebony/Ivory, Ebony/Vintage Tan, Ebony/Eclipse of Ebony/Pimento.

Range Rover Sport

TECHNOLOGIE

De state-of-the-art technologie van de Range Rover Sport draagt tijdens elke rit bij aan de veiligheid, het entertainment en de connectiviteit van alle inzittenden. De nieuwste innovaties, prestaties en capaciteiten zorgen ervoor dat u het meeste uit uw auto kunt halen.

ORIGINELE LAND ROVER ACCESSOIRES

 • PET PACK (HUISDIERENPACK)

  Maak een keuze uit ons gamma diverse Pet Packs om ervoor te zorgen dat uw huisdier veilig, maar toch comfortabel kan meereizen, terwijl tevens het interieur van uw auto wordt beschermd.

 • CLICK-AND-GO-SYSTEEM

  Dit multi-purpose accessoiressysteem voor passagiers op de tweede zitrij wordt aan de hoofdsteunstijlen van de voorzetels bevestigd en kan worden uitgebreid met bevestigingen voor tablets, tassen en jassen.

 • UITKLAPBARE TREEPLANKEN

  Deze slimme, praktische treeplanken blijven opgeborgen onder de dorpels totdat ze nodig zijn en maken in- en uitstappen gemakkelijker.

 • DAKDRAGERACCESSOIRES

  Geniet van een flexibel draagvermogen en van een groot gebruiksgemak, met ons gamma dakdrageraccessoires, zoals de fietsdrager voor op het dak, de watersportartikelendrager en de sportbox.

1Afgebeelde motorkap in Carbon Fibre (optie) vereist.

2Alleen Ebony en Almond. Bekleding getoonde zetel: Windsor leder.