BROWSER-UPDATE

Wij hebben vastgesteld dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is beveiligd tegen de nieuwste internetrisico's.

Range Rover Sport

RANGE ROVER SPORT S

DE PERFECTE INTRODUCTIE

VANAF

 69.800

CO2-UITSTOOT gecombineerde cyclus (g/km)

Vanaf 195

BRANDSTOFVERBRUIK gecombineerde cyclus (l/100 km)

Vanaf 7,4

SPECIFIEKE UITRUSTINGEN

 • LICHTMETALEN VELGEN

  De Range Rover Sport S is standaard uitgerust met 19" '5-Split Spoke' lichtmetalen velgen 'Styling 5001'.

 • LED-KOPLAMPEN EN -ACHTERLICHTEN

  De Range Rover Sport S is standaard uitgerust met Premium LED-koplampen met signature-dagrijverlichting. LED-koplampen en -achterlichten zijn ontworpen om een autoleven lang mee te gaan en deze gebruiken minder energie.

 • CLIMATE CONTROL

  Da automatische airco met 2 zones maakt een optimaal interieurcomfort en maximale koeling mogelijk en heeft gescheiden bedieningselementen voor bestuurder en voorpassagier.

 • 8-VOUDIG ELEKTRISCH VERSTELBARE VOORZETELS

  De 8-voudig elektrisch verstelbare voorzetels met bekleding in Ebony generfd leder bieden aangenaam zitcomfort voor bestuurder en voorpassagier.

 • TOUCH PRO DUO

  Op de twee standaard 10" HD-touchscreens kunt u informatie bekijken en tegelijkertijd extra functies bedienen. Het 12,3" HD Interactive Driver Display toont informatie over uw rit, entertainment en veiligheid.

 • RIJHULPSYSTEMEN

  Er is een groot aantal innovatieve technologieën beschikbaar voor extra veiligheid voor u en uw passagiers. Hiertoe behoren Emergency Braking, Lane Departure Warning, parkeersensoren voor en achter, en Cruise Control met snelheidsbegrenzer (Speed Limiter).

MOTOREN IN HET KORT

Motor Acceleratie 0-100 km/h
in seconden
Topsnelheid km/h Maximum koppel Nm

Brandstofverbruik (gecombineerde cyclus) l/100 km CO2-uitstoot (gecombineerde cylcus) g/km
3.0 SDV6 (249 pk) CILINDERINHOUD & TRANSMISSIE 3.0 liter diesel 8-traps automatische transmissie CONFIGURATOR 7,9 209 600

Vanaf 7,4 Vanaf 195
2.0 Si4 (300 pk) CILINDERINHOUD & TRANSMISSIE 2.0 liter benzine 8-traps automatische transmissie CONFIGURATOR 7,3 201  400

Vanaf 9,5 Vanaf 217
Range Rover Sport

CONFIGUREER UW WAGEN

Kies de combinatie die perfect past bij uw persoonlijke stijl.

Range Rover Sport

ORIGINELE
LAND ROVER
ACCESSOIRES

Een scala aan stijlvolle, praktische accessoires, waarmee u uw wagen nog persoonlijker kunt maken.

KIES UW MODEL

Range Rover Sport HST

*20" '5-Split Spoke' lichtmetalen velgen 'Styling 5084' voor P400e. 

De hier vermelde waarden zijn berekend volgens NEDC 2.0 op basis van officiële WLTP-fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. CO2-uitstoot- en brandstofverbruikscijfers kunnen variëren al naargelang de gemonteerde velgen en opties. NEDC 2.0 cijfers worden berekend met een door de bevoegde instanties bepaalde formule op basis van WLTP-cijfers en geven een equivalent van wat die cijfers zouden zijn geweest met de vorige NEDC-test. De juiste belastingtarieven kunnen zo worden bepaald.