RANGE ROVER SPORT S

DE PERFECTE INTRODUCTIE

VANAF

67.600

CO2-EMISSIES g/km

Vanaf 198

BRANDSTOFVERBRUIK gecombineerd l/100 km

Vanaf 7,5

SPECIFIEKE UITRUSTINGEN

LICHTMETALEN VELGEN

De Range Rover Sport S is standaard uitgerust met 19" '5-Split Spoke' lichtmetalen velgen 'Styling 5001'.

LED-KOPLAMPEN EN -ACHTERLICHTEN

De Range Rover Sport S is standaard uitgerust met Premium LED-koplampen met signature-dagrijverlichting. LED-koplampen en -achterlichten zijn ontworpen om een autoleven lang mee te gaan en deze gebruiken minder energie.

CLIMATE CONTROL

Da automatische airco met 2 zones maakt een optimaal interieurcomfort en maximale koeling mogelijk en heeft gescheiden bedieningselementen voor bestuurder en voorpassagier.

8-VOUDIG ELEKTRISCH VERSTELBARE VOORZETELS

De 8-voudig elektrisch verstelbare voorzetels met bekleding in Ebony generfd leder bieden aangenaam zitcomfort voor bestuurder en voorpassagier.

TOUCH PRO DUO

Op de twee standaard 10" HD-touchscreens kunt u informatie bekijken en tegelijkertijd extra functies bedienen. Het 12,3" HD Interactive Driver Display toont informatie over uw rit, entertainment en veiligheid.

RIJHULPSYSTEMEN

Er is een groot aantal innovatieve technologieën beschikbaar voor extra veiligheid voor u en uw passagiers. Hiertoe behoren Emergency Braking, Lane Departure Warning, parkeersensoren voor en achter, en Cruise Control met snelheidsbegrenzer (Speed Limiter).

MOTOREN IN HET KORT

Motor Acceleratie 0-100 km/h
in seconden
Topsnelheid km/h Maximum koppel Nm Verbruik (gecombineerde cyclus) l/100 km CO2-emissies g/km
3.0 SDV6 (249 pk) CILINDERINHOUD & TRANSMISSIE 3.0 liter diesel 8-traps automatische transmissie CONFIGURATOR 7,9  209  600
Vanaf 7,5 Vanaf 198
2.0 Si4 (300 pk) CILINDERINHOUD & TRANSMISSIE 2.0 liter benzine 8-traps automatische transmissie CONFIGURATOR 7,3  201  400 Vanaf 9,6 Vanaf 218

CONFIGUREER UW WAGEN

Kies de combinatie die perfect past bij uw persoonlijke stijl.

LAND ROVER GEAR - ACCESSOIRES

Een scala aan stijlvolle, praktische accessoires, waarmee u uw wagen nog persoonlijker kunt maken.

TERUG

KIES UW MODEL

Choose your model

*20" '5-Split Spoke' lichtmetalen velgen 'Styling 5084' voor P400e.

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world' -omstandigheden kunnen verschillen. CO₂-emissie - en brandstofverbruikscijfers kunnen variëren al naargelang de gemonteerde velgen en opties.

© JAGUAR LAND ROVER LIMITED 2019

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.