GEMAAKT OM INDRUK TE WEKKEN

Achter elke reactie zit een actie. Achter elk effect, een oorzaak. Maak kennis met de nieuwe Range Rover Velar, die in 2017 wordt geïntroduceerd.
Van iconisch design tot geraffineerde technologie is elk aspect van Land Rover’s nieuwste model ontworpen om uw aandacht te trekken. Om uw reactie uit te lokken. Om uw zintuigen te stimuleren. De nieuwe Range Rover Velar biedt het summum van verfijning.
De Velar Circle is een exclusief online portal waar u als een van de eersten meer kunt zien, lezen en ervaren van het nieuwste Range Rover model. Een verzameling inspirerende en informatieve content neemt u mee op een emotionele reis door avant-garde esthetica en state-of-the-art technologie. Door lid te worden ontvangt u ook het laatste nieuws en unieke aanbiedingen, naast uitnodigingen voor exclusieve evenementen en andere onbetaalbare belevenissen.
Meld u nu aan en wees één van de eersten die gaat zien wat de nieuwe Range Rover Velar tot onze meest capabele en geraffineerde medium SUV ooit maakt.

WIN EEN REIS NAAR NOORWEGEN MET DE NIEUWE RANGE ROVER VELAR

Pittoreske dorpjes, adembenemend mooie fjorden, een lege weg en de nieuwe Range Rover Velar. In augustus wordt de exclusieve ‘Ride & Drive’ in Noorwegen een van de eerste mogelijkheden om zelf de verfijnde capaciteiten van de nieuwe Range Rover Velar te ervaren.

Door lid te worden van de Velar Circle maakt u kans op deelname aan dit unieke evenement. Hieronder vindt u meer informatie over het programma en de inhoud van de prijs.

/

#INSPIREDBYVELAR

#INSPIREDBYVELAR

DE STOFFEN VAN MORGEN

De Deense firma Kvadrat is een van de meest vooraanstaande ontwerpers en producenten van bekledingsstoffen en is toonaangevend in baanbrekend design. Hun nieuwste stof, exclusief gecreëerd voor de nieuwe Range Rover Velar, is een schijnbaar moeiteloze combinatie van eenvoud en innovatie.

#INSPIREDBYVELAR

#INSPIREDBYVELAR

EEN DISCUSSIE OVER DESIGN

Hoewel ze afkomstig zijn uit heel Europa, kwamen de aan het #InspiredByVelar project deelnemende designers onlangs bij elkaar om gedachten uit te wisselen over creativiteit en de verfijnde designfilosofie van de nieuwe Range Rover Velar.

#INSPIREDBYVELAR

#INSPIREDBYVELAR

ONTWORPEN VOOR EFFECT

Ervaren designstrateeg Jinsop Lee maakte onlangs zelf kennis met de markante nieuwe Range Rover Velar. Naar zijn mening, hoe verleidelijk is het iconische design van de nieuwe Velar op een multi-zintuigelijk niveau?

#INSPIREDBYVELAR

#INSPIREDBYVELAR

EEN INSPIRERENDE ONTHULLING

Het begin van april betekende het officiële begin van het #InspiredByVelar project, waarbij onze deelnemende ontwerpers voor het eerst konden kennismaken met de nieuwe Range Rover Velar. Een exclusieve tentoonstelling in het La Permanente Museum tijdens de Milaan Design Week gaf de designers de kans om zich te laten inspireren door de New Velar. Een ervaring die hun uiteindelijke ontwerp zeker zal beïnvloeden.

#INSPIREDBYVELAR

#INSPIREDBYVELAR

AVANT-GARDE EVOLUTIE

Een groep creatieve designers. Land Rover’s meest verfijnde en capabele medium-SUV. Ontdek meer over onze deelnemende designers uit heel Europa, terwijl zij zich voorbereiden op de start van het #InspiredByVelar project.

/

THE RANGE ROVER STORY

Sinds de introductie van het eerste model meer dan veertig jaar geleden, is Range Rover synoniem geworden met elegante verfijning en all-road prestaties. Recent kon een klein gezelschap Circle-leden deze fascinerende historie zelf ervaren. Een exclusieve tentoonstelling in Birmingham nam de gasten mee op reis langs de vorige modellen, met als hoogtepunt de nieuwe Range Rover Velar. Het programma omvatte ook een rondleiding door de Land Rover fabriek.

Maak ook kans op deelname aan de volgende ervaring en meld u nu aan als lid van de Velar Circle. Maar nu kunt u hier eerst enkele hoogtepunten bekijken van deze once-in-a-lifetime ervaring.

/

DE EVOLUTIE VAN RANGE ROVER

Van het allereerste top secret studiemodel tot de verfijnde nieuwe Range Rover Velar, is Range Rover’s rijke historie een reis door meer dan vier decennia. Lees hier meer over hoe het verhaal zich door de jaren heen ontwikkelde.

/

RANGE ROVER VELAR CIRCLE

Meld u nu aan en wees één van de eersten om te zien wat de nieuwe Range Rover Velar tot onze meest capabele en geraffineerde medium SUV ooit maakt. Blijf op de hoogte van het recentste nieuws en maak kans op unieke belevenissen.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070


De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.