GEMAAKT OM INDRUK TE WEKKEN

Achter elke reactie zit een actie. Achter elk effect, een oorzaak. Maak kennis met de nieuwe Range Rover Velar, die in 2017 wordt geïntroduceerd.
Van iconisch design tot geraffineerde technologie is elk aspect van Land Rover’s nieuwste model ontworpen om uw aandacht te trekken. Om uw reactie uit te lokken. Om uw zintuigen te stimuleren. De nieuwe Range Rover Velar biedt het summum van verfijning.
De Velar Circle is een exclusief online portal waar u als een van de eersten meer kunt zien, lezen en ervaren van het nieuwste Range Rover model. Een verzameling inspirerende en informatieve content neemt u mee op een emotionele reis door avant-garde esthetica en state-of-the-art technologie. Door lid te worden ontvangt u ook het laatste nieuws en unieke aanbiedingen, naast uitnodigingen voor exclusieve evenementen en andere onbetaalbare belevenissen.
Meld u nu aan en wees één van de eersten die gaat zien wat de nieuwe Range Rover Velar tot onze meest capabele en geraffineerde medium SUV ooit maakt.

#INSPIREDBYVELAR

#INSPIREDBYVELAR

SLEUTELFUNCTIE VAN PROGRESSIEF DESIGN

Het idee achter Piet Boon’s #InspiredByVelar object kwam voort uit een eenvoudig dilemma waarmee elke automobilist wereldwijd te maken heeft: waar laat ik mijn autosleutels? Zijn creatie, de Super Circle sleutelhouder, combineert onderscheidend design met precisietechniek voor de beste mix van vorm en functie. Ontdek meer over het object en over welke aspecten van de nieuwe Range Rover Velar de inspiratie vormden voor het design.

#INSPIREDBYVELAR

#INSPIREDBYVELAR

EEN HEDENDAAGSE KLASSIEKER

Het interieur van de nieuwe Range Rover Velar is ontworpen als een kalm toevluchtsoord. Een selectie van hedendaagse materialen die naadloos in elkaar overlopen is aangevuld met elegante technologie die verschijnt wanneer u het nodig hebt. Het was deze naadloosheid, samen met de betekenis van de naam ‘Velar’, die Sebastian Scherer inspireerde om de buitengewone Camo Tables te ontwerpen voor het #InspiredByVelar project.

#INSPIREDBYVELAR

#INSPIREDBYVELAR

ZITTEN IN STYLE

Natuur en haar mogelijkheid om complexiteit op een eenvoudige manier uit te drukken, is iets wat de Barcelonese ontwerper Victor Castanera altijd heeft geïnspireerd. Op hem hadden de verfijnde vormen van de nieuwe Range Rover Velar hetzelfde effect. Op de #InspiredByVelar tentoonstelling tijdens de Paris Design Week, onthulde Castanera zijn op de nieuwe Velar geïnspireerde Lounge Chair en legde hij uit welk aspect van de auto de inspiratie was voor zijn ontwerp.

#INSPIREDBYVELAR

#INSPIREDBYVELAR

AVANT-GARDE IN BEWEGING

De #InspiredByVelar designers stelden laatst hun eindstukken tentoon op een exclusieve onthullingstentoonstelling tijdens de Paris Design Week. Parijse ontwerpster Victoria Wilmotte’s creatie, een stijlvol stuk handbagage, is een draagbaar verlengstuk van de designfilosofie van de nieuwe Range Rover Velar.

#INSPIREDBYVELAR

#INSPIREDBYVELAR

ELK ZINTUIG TELT

De Paris Design Week was onlangs het decor voor de #InspiredByVelar tentoonstelling. Voor hun object bestudeerde Nichetto Studio uit Venetië het vaak vergeten aspect van de rijbeleving. De Censer geurverspreider, een opvallend voorbeeld van innovatieve functionaliteit en minimalistisch design, is zowel een accessoire als een verlengstuk van de nieuwe Range Rover Velar.

/

#INSPIREDBYVELAR

#INSPIREDBYVELAR

VAN INSPIRATIE NAAR REALITEIT

Één inspiratiebron, vijf verschillende interpretaties. Na een half jaar hard werken en ontwerpen, werd het #InspiredByVelar project afgesloten met een exclusieve tentoonstelling tijdens de Paris Design Week. De vijf creaties zijn al even bijzonder als verschillend, en zijn een bewijs van grenzeloze creativiteit en technologie. Ontdek meer over wat iedere designer inspireerde om dit object te maken.

/

#INSPIREDBYVELAR

#INSPIREDBYVELAR

AUDIO MET IMPACT

Met de keuze uit drie, door Meridian gecreëerde premium audiosystemen, biedt de nieuwe Range Rover Velar zijn inzittenden een avant-garde audiobeleving. Hoe komen het verfijnde design van de Velar en de psychoakoestische technologie samen voor het meest authentieke geluid?

#INSPIREDBYVELAR

#INSPIREDBYVELAR

DE STOFFEN VAN MORGEN

De Deense firma Kvadrat is een van de meest vooraanstaande ontwerpers en producenten van bekledingsstoffen en is toonaangevend in baanbrekend design. Hun nieuwste stof, exclusief gecreëerd voor de nieuwe Range Rover Velar, is een schijnbaar moeiteloze combinatie van eenvoud en innovatie.

#INSPIREDBYVELAR

#INSPIREDBYVELAR

EEN DISCUSSIE OVER DESIGN

Hoewel ze afkomstig zijn uit heel Europa, kwamen de aan het #InspiredByVelar project deelnemende designers onlangs bij elkaar om gedachten uit te wisselen over creativiteit en de verfijnde designfilosofie van de nieuwe Range Rover Velar.

#INSPIREDBYVELAR

#INSPIREDBYVELAR

ONTWORPEN VOOR EFFECT

Ervaren designstrateeg Jinsop Lee maakte onlangs zelf kennis met de markante nieuwe Range Rover Velar. Naar zijn mening, hoe verleidelijk is het iconische design van de nieuwe Velar op een multi-zintuigelijk niveau?

#INSPIREDBYVELAR

#INSPIREDBYVELAR

EEN INSPIRERENDE ONTHULLING

Het begin van april betekende het officiële begin van het #InspiredByVelar project, waarbij onze deelnemende ontwerpers voor het eerst konden kennismaken met de nieuwe Range Rover Velar. Een exclusieve tentoonstelling in het La Permanente Museum tijdens de Milaan Design Week gaf de designers de kans om zich te laten inspireren door de nieuwe Velar. Een ervaring die hun uiteindelijke ontwerp zeker zal beïnvloeden.

#INSPIREDBYVELAR

#INSPIREDBYVELAR

AVANT-GARDE EVOLUTIE

Een groep creatieve designers. Land Rover’s meest verfijnde en capabele medium-SUV. Ontdek meer over onze deelnemende designers uit heel Europa, terwijl zij zich voorbereiden op de start van het #InspiredByVelar project.

/

ÉÉN INSPIRATIEBRON, VIJF IDEEËN

Nog maar een paar weken resten tot de afsluiting van het #InspiredByVelar designproject met een exclusieve tentoonstelling tijdens de Paris Design Week. Onze vijf deelnemende designers uit heel Europa werken hard aan het voltooien van hun objecten die zijn geïnspireerd door de nieuwe Range Rover Velar. Hier lichten zij alvast een tipje van de sluier op over wat zij aan het creëren zijn. Wij gingen bij alle designers op bezoek in hun studio’s en ontdekten meer over hun individuele stijl en verschillen in creatieve aanpak tijdens het complete traject van inspiratie tot eindproduct.

DE UITDAGING VAN EENVOUD

Tijdloosheid, duurzaamheid en – vooral – eenvoud: de drie drijvende krachten achter elke creatie van Piet Boon design. De multidisciplinaire designer bespreekt de belangrijke relatie tussen design en technologie, en zijn #InspiredByVelar creatie.

VICTOR CASTANERA- OP WEG NAAR DE PARIS DESIGN WEEK

Hij bewondert hoe de complexiteit van de natuur is verpakt in schijnbare eenvoud en houdt van het vertellen van verhalen via design, deelnemend #InspiredByVelar designer Victor Castanera vertelt over hoe zijn creatie ideeën van de Range Rover Velar gebruikt om dualiteit in design uit te stralen. Ontdek meer over zijn werk, zijn inspiratie en zijn eerste indrukken van de nieuwe Range Rover Velar.

IN DE STUDIO MET VICTORIA WILMOTTE

Victoria Wilmotte’s approach to design is centred around materials and finding innovative ways to transform them. Inviting us into her Parisian workspace, Victoria shared more about her creative process and what inspired her most about the nieuwe Range Rover Velar.

COUNTDOWN TOT PARIS DESIGN WEEK

Ontwerpen van objecten met emoties en de kick van een idee tot leven zien komen - Francesco Dompieri van Nichetto Studio deelt enkele van de subtielere details van zijn #InspiredByVelar product. Ontdek meer over Dompieri’s design om een vaak verwaarloosde zintuigelijke ervaring te stimuleren.

IN DE STUDIO VAN SEBASTIAN SCHERER

Het duurde bijna twee maanden voordat hij zijn idee duidelijk voor ogen had, maar Sebastian Scherer’s design – geïnspireerd door het naadloze interieur van de Range Rover Velar – begint prachtige vormen aan te nemen. Terwijl hij ons rondleidt in zijn stijlvolle atelier in Berlijn, vertelt Scherer meer over zijn creatieve proces tot nu toe.

/

THE RANGE ROVER STORY

Sinds de introductie van het eerste model meer dan veertig jaar geleden, is Range Rover synoniem geworden met elegante verfijning en all-road prestaties. Recent kon een klein gezelschap Circle-leden deze fascinerende historie zelf ervaren. Een exclusieve tentoonstelling in Birmingham nam de gasten mee op reis langs de vorige modellen, met als hoogtepunt de nieuwe Range Rover Velar. Het programma omvatte ook een rondleiding door de Land Rover fabriek.

Maak ook kans op deelname aan de volgende ervaring en meld u nu aan als lid van de Velar Circle. Maar nu kunt u hier eerst enkele hoogtepunten bekijken van deze once-in-a-lifetime ervaring.

/

DE EVOLUTIE VAN RANGE ROVER

Van het allereerste top secret studiemodel tot de verfijnde nieuwe Range Rover Velar, is Range Rover’s rijke historie een reis door meer dan vier decennia. Lees hier meer over hoe het verhaal zich door de jaren heen ontwikkelde.

/

RANGE ROVER VELAR CIRCLE

Meld u nu aan en wees één van de eersten om te zien wat de nieuwe Range Rover Velar tot onze meest capabele en geraffineerde medium SUV ooit maakt. Blijf op de hoogte van het recentste nieuws en maak kans op unieke belevenissen.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070


De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.