#INSPIREDBYVELAR

ONTDEK DE ROUTE VAN EEN AANTAL DOOR DE VELAR GEÏNSPIREERDE EUROPESE ONTWERPERS

#INSPIREDBYVELAR: DESIGN VOOR ALLE ZINTUIGEN

Waar iconisch design samenkomt met state-of-the-art technologie: wat gebeurt er als een creatieve geest de Range Rover Velar ervaart? Volg de reis van vijf Europese designers en ontdek hoe zij zich laten inspireren door de nieuwe Range Rover Velar en ieder een origineel werk ontwerpen, geinspireerd door de auto. #InspiredByVelar.

Als wij beter naar de nieuwe Velar kijken, ontdekken wij wat de inspiraties waren voor zijn design. Bekijk hoe design en technologie samenkomen in Land Rover’s meest verfijnde medium-SUV tot nu toe.

SLEUTELFUNCTIE VAN PROGRESSIEF DESIGN

Piet Boon’s innovatieve Super Circle sleutelhouder transformeert een dagelijks gebruiksobject in een kunstwerk.

LEES VERDER
AVANT-GARDE IN BEWEGING

Victoria Wilmotte’s handbagage is een draagbaar verlengstuk van de designfilosofie van de nieuwe Range Rover Velar.

LEES VERDER
EEN HEDENDAAGSE KLASSIEKER

De naam van de nieuwe Range Rover Velar en het naadloze interieur inspireerde Sebastian Scherer tot het maken van de avant-garde Camo Tables.

LEES VERDER
ELK ZINTUIG TELT

De innovatieve Censer geurverspreider van Nichetto Studio is zowel een accessoire als een verlengstuk van de nieuwe Range Rover Velar.

LEES VERDER
ZITTEN IN STYLE

Met de opvallende verhoudingen van de nieuwe Range Rover Velar als inspiratiebron, brengt Victor Castanera’s Lounge Chair de progressieve designfilosofie van de auto in huis.

LEES VERDER
ÉÉN INSPIRATIEBRON, VIJF IDEEËN

Onze deelnemende designers hebben hun ontwerpen voltooid en tijdens de voorbije tentoonstelling Paris Design Week werden hun objecten officieel onthuld.

LEES VERDER
VAN INSPIRATIE NAAR REALITEIT

Door nieuwe Range Rover Velar geïnspireerde objecten onthuld op exclusieve paris design week tentoonstelling.

LEES VERDER
DE UITDAGING VAN EENVOUD

Het door Piet Boon gecreëerde object is een interpretatie van de reductionistische designfilosofie van de nieuwe Range Rover Velar.

LEES VERDER
VICTOR CASTANERA- OP WEG NAAR DE PARIS DESIGN WEEK

Tegenstellingen in balans brengen en combineren van complexiteit met eenvoud, Victor Castanera onthult meer over zijn designreis naar de Paris Design Week in september.

LEES VERDER
IN DE STUDIO VAN VICTORIA WILMOTTE

Wilmotte vertelt over haar creatieve processen en over wat haar het meeste inspireerde in de nieuwe Range Rover Velar.

LEES VERDER
COUNTDOWN TOT PARIS DESIGN WEEK

Ontwerpen van objecten met emoties en de kick van een idee tot leven zien komen - Francesco Dompieri van Nichetto Studio deelt enkele van de subtielere details van zijn #InspiredByVelar product. Ontdek meer over Dompieri’s design om een vaak verwaarloosde zintuigelijke ervaring te stimuleren.

LEES VERDER
IN DE STUDIO VAN SEBASTIAN SCHERER

Het duurde bijna twee maanden voordat hij zijn idee duidelijk voor ogen had, maar Sebastian Scherer’s design – geïnspireerd door het naadloze interieur van de Range Rover Velar – begint prachtige vormen aan te nemen. Terwijl hij ons rondleidt in zijn stijlvolle atelier in Berlijn, vertelt Scherer meer over zijn creatieve proces tot nu toe.

LEES VERDER

#INSPIREDBYVELAR: DESIGN VOOR ALLE ZINTUIGEN

Word nu lid van de Velar Circle en volg Jinsop Lee’s volledige ervaring met de nieuwe Range Rover Velar. Het #InspiredByVelar project zal u ook meenemen op een creatieve reis langs vijf Europese ontwerpers die de nieuwe Velar gebruiken om iets origineels en innovatiefs te creëren. Bovendien ontvangen Circle-leden altijd als eerste het laatste nieuws, evenals toegang tot exclusieve evenementen en onbetaalbare ervaringen.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070


De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.