#INSPIREDBYVELAR ONTDEK DE ROUTE VAN EEN AANTAL DOOR DE VELAR GEÏNSPIREERDE EUROPESE ONTWERPERS

#INSPIREDBYVELAR: DESIGN VOOR ALLE ZINTUIGEN

Waar iconisch design samenkomt met state-of-the-art technologie: wat gebeurt er als een creatieve geest de Range Rover Velar ervaart? Volg de reis van vijf Europese designers en ontdek hoe zij zich laten inspireren door de nieuwe Range Rover Velar en ieder een origineel werk ontwerpen, geinspireerd door de auto. #InspiredByVelar.

Als wij beter naar de nieuwe Velar kijken, ontdekken wij wat de inspiraties waren voor zijn design. Bekijk hoe design en technologie samenkomen in Land Rover’s meest verfijnde medium-SUV tot nu toe.

EEN DISCUSSIE OVER DESIGN

Onze deelnemende designers praten over creativiteit, doelmatig design en de New Range Rover Velar.

LEES VERDER
ONTWORPEN VOOR EFFECT

Ervaren designstrateeg Jinsop Lee maakte onlangs zelf kennis met de markante nieuwe Range Rover Velar. Naar zijn mening, hoe verleidelijk is het iconische design van de nieuwe Velar op een multi-zintuigelijk niveau?

LEES VERDER
AVANT-GARDE EVOLUTIE

Een groep creatieve designers. Land Rover’s meest verfijnde en capabele medium-SUV. Ontdek meer over onze deelnemende designers uit heel Europa, terwijl zij zich voorbereiden op de start van het #InspiredByVelar project.

LEES VERDER
EEN INSPIRERENDE ONTHULLING

Designers maken kennis met de nieuwe Range Rover Velar in Milaan.

NIEUWE MOGELIJKHEDEN ONTWERPEN

Vorm. Functionaliteit. Individualiteit. Designer Piet Boon verlegt al meer dan 30 jaar de grenzen van design. Ontdek meer over zijn werk, zijn inspiratie en zijn eerste indruk van de nieuwe Range Rover Velar.

LEES VERDER
DESIGNER VAN ALLE DISCIPLINES

Door de wereld nieuwsgierig vanuit elk oogpunt te bekijken, heeft de succesvolle carrière van #InspiredByVelar designer Luca Nichetto hem langs verschillende designdisciplines geleid.

LEES VERDER
NIEUWE VERHALEN VERTELLEN DOOR DESIGN

Maak kennis met #InspiredByVelar designer Victor Castanera. Door altijd te experimenteren met verschillende technologieën, objecten, materialen en technieken, ziet Castanera elk werk als een kans om te communiceren. Ontdek meer over deze bekroonde designer, terwijl hij zijn gedachten over creativiteit en inspiratie met ons deelt.

LEES MEER
GRENSVERLEGGEND DESIGN

Maak kennis met #InspiredByVelar designer Sebastian Scherer. Scherer neemt graag een andere route tijdens zijn zoektocht om zijn ambitieuze designconcepten te realiseren. Daar kom je echte innovatie tegen, zegt hij.

LEES MEER
DE CREATIE VAN EEN MEESTERWERK

Deelnemende #InspiredByVelar designer Victoria Wilmotte, ziet haar eigen werk als een mix tussen productdesign en beeldhouwen. Leer in dit verhaal Wilmotte kennen, waarin zij vertelt over haar leven, haar werk en hoe design evolueert.

LEES VERDER
INSPIRED BY VELAR

Designstrateeg Jinsop Lee legt uit waarom fantastisch design een alles overtreffende zintuigelijke beleving is.

LEES MEER

#INSPIREDBYVELAR: DESIGN VOOR ALLE ZINTUIGEN

Word nu lid van de Velar Circle en volg Jinsop Lee’s volledige ervaring met de nieuwe Range Rover Velar. Het #InspiredByVelar project zal u ook meenemen op een creatieve reis langs vijf Europese ontwerpers die de nieuwe Velar gebruiken om iets origineels en innovatiefs te creëren. Bovendien ontvangen Circle-leden altijd als eerste het laatste nieuws, evenals toegang tot exclusieve evenementen en onbetaalbare ervaringen.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070


De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.