DESIGN

FIRST EDITION
/

FIRST EDITION

FIRST EDITION

INTERIEUR

Het interieur van de Range Rover Velar First Edition biedt een afwerking van het hoogst mogelijke niveau en omvat zetelbekleding in geperforeerd Windsor leder in Light Oyster/Ebony, hemelbekleding in Alston, interieurafwerking in Carbon Fibre met Copper Wire Weave en First Edition-badges op beide B-stijlen en in het interieur.

/

SPECIFIEKE UITRUSTING

22" '9-SPLIT SPOKE' LICHTMETALEN VELGEN 'STYLING 9007' IN DIAMOND TURNED FINISH

22” lichtmetalen velgen met een dynamisch ‘9-Split Spoke’ design, waarbij het iconische Land Rover logo centraal staat.

MATRIX-LASER LED-KOPLAMPEN MET SIGNATURE-DAGRIJVERLICHTING

De matrix-laser LED-koplampen hebben een krachtig design en produceren een lichtkwaliteit die het daglicht benadert. Ze zorgen voor een uitstekende verlichting, waardoor de ogen van de bestuurder minder snel vermoeid raken. Bij snelheden hoger dan 80 km/h zorgt de lasertechnologie ervoor dat de lichtbundel het zicht op de weg vergroot tot een afstand van 550 meter voor de wagen. Adaptive Driving Beam maakt gebruik van een voorwaarts gerichte camera om tegemoetkomend verkeer te detecteren en zorgt ervoor dat het grootlicht ‘schaduwen’ creëert rond de wagen of wagens voor u, zodat u kunt blijven profiteren van het grootlicht op de weg zonder andere weggebruikers te verblinden.

MET LEDER BEKLEED STUURWIEL MET VERWARMBARE STUURWIELRAND

De Range Rover Velar First Edition beschikt over een met Windsor leder bekleed stuurwiel met verwarmbare stuurwielrand voor ultiem rijcomfort bij lage temperaturen.

20-VOUDIG ELEKTRISCH VERSTELBARE EN KOEL-/VERWARMBARE VOORZETELS MET BEKLEDING IN GEPERFOREERD WINDSOR LEDER EN GEHEUGEN- EN MASSAGEFUNCTIE

De luxueuze 20-voudig verstelbare voorzetels met Windsor lederen bekleding zijn koel-/verwarmbaar en hebben een memory- en massagefunctie. De buitenste zitplaatsen van de achterbank zijn verwarmbaar.

MERIDIAN SIGNATURE SURROUND SOUND AUDIOSYSTEEM MET INTERACTIVE DRIVER DISPLAY

Het MeridianTM Signature audiosysteem produceert 1.300 W via 22 luidsprekers en een tweekanaals subwoofer - naadloos op elkaar afgestemd met gebruik van de TrifieldTM-technologie. Het 12,3" HD Interactive Driver Display kan een enorme hoeveelheid informatie, entertainment en actieve veiligheidsinformatie ontvangen en weergeven.

HEAD-UP DISPLAY

Het nieuwe Land Rover Head-Up Display-systeem zorgt voor grotere veiligheid doordat de bestuurder minder wordt afgeleid. Het is volledig configureerbaar en biedt heldere graphics in hoge resolutie - hierdoor kunt u gemakkelijker alle instellingen en informatie zien. Het nieuwe systeem biedt ook videocapaciteiten en kan informatie weergeven uit het infotainmentcentrum, zoals uw snelheid, Traffic Sign Recognition en navigatie-instructies.

MOTOREN IN HET KORT

Motor Acceleratie 0-100 km/h
in seconden
Topsnelheid (km/u) Maximum koppel Nm Stad l/100 km
(Velar /R‑Dynamic)
Buitenweg l/100 km 
(Velar/ R‑Dynamic)
Gecombineerd l/100 km
(Velar / R‑Dynamic)
CO2-emissies g/km
(Velar / R‑Dynamic)
D300 CONFIGUREREN 6,5 241 700 7,4 5,8 6,4 194
P380 CONFIGUREREN 5,7 250 450 12,7 7,5 9,4 287

CONFIGUREER UW WAGEN

Kies de combinatie die perfect past bij uw persoonlijke stijl.

LAND ROVER GEAR - ACCESSOIRES

Een scala aan stijlvolle, praktische accessoires, waarmee u uw wagen nog persoonlijker kunt maken.

VELAR

Met zijn strakke lijnen, elegante proporties en onmiskenbare Range Rover designelementen is de Velareen wagen die overal de aandacht trekt.

VELAR

Met zijn geraffineerde details en sportieve styling, straalt de R-Dynamic zelfvertrouwen en individualiteit uit.

Lorem Ipsum

Deze limited edition van de Range Rover Velar vormt een afspiegeling van wagenontwerp door de jaren heen.

Op dit moment bevinden we ons in een tijdelijke overgangsfase van het modeljaar 2018 naar 2019 doorheen ons gamma. Aarzel niet om uw erkend concessiehouder aan te spreken om te weten te komen welke prijzen en gegevens gepubliceerd zijn voor welk model. Hij zal u bijstaan om de voor u meest geschikte oplossing te vinden in functie van uw persoonlijke behoeften. We danken u voor uw begrip.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070


De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.