UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

EXTERIEURDESIGN

Een geraffineerde, krachtige voorkant, overgaand in een vloeiende, doorlopende taillelijn, culminerend in een strakke en elegant toelopende achterkant.

INTERIEURDESIGN

Maak kennis met de Range Rover Velar tot in de kleinste details. Een oase van rust en elegante eenvoud wachten op u.

GERAFFINEERD INTERIEUR

Personaliseer uw Range Rover Velar met prachtige zetelbekledingen, zoals geperforeerd Windsor leder, suède of Premium Textile stof.

VAKMANSCHAP IN HET INTERIEUR

Er is een reeks moderne afwerkingsmaterialen beschikbaar om uw interieur nog verder te verfijnen, om zelfs de meest veeleisende smaak tevreden te stellen. Uw passagiers zullen gegarandeerd genieten van een aangename en comfortabele rit dankzij de Windsor lederen zetels met een kenmerkend ruitvormig patroon.

GEDEELDE MIDDENARMSTEUN VOORIN

In de Range Rover Velar vindt u handige en verfijnde accenten die werkelijk zinvol zijn, zoals dubbele verschuifbare armsteunen die onafhankelijk van elkaar werken. Verstel ze, leun achterover en ontspan.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

VERFIJNING EN LUXE

Door moderne luxe te combineren met uitmuntende verfijning zult u genieten van elke rit in de Range Rover Velar.

TECHNOLOGIE

U vindt snel wat u zoekt - en verdwaalt niet in menu's, schermen en verborgen functies. Pivi, het infotainmentsysteem van de Range Rover Velar, biedt een intuïtieve touchscreen-interface voor meer gebruiksgemak en grotere efficiëntie.

PRESTATIES

Van vermogen en puur rijplezier tot brandstofbesparing en raffinement, er is een specifieke motor voor u. Ons hele assortiment is voorzien van Stop/Start-technologie, plus een selectie benzine- en dieselmotoren die zijn uitgerust met MHEV-technologie (Mild Hybrid Electric Vehicle).

KIES UW UITVOERING

Ontdek uw ideale Range Rover Velar.

  

RANGE ROVER VELAR

De Range Rover Velar wordt gekenmerkt door baanbrekende, minimalistische designprincipes. Strak, elegant en markant, de auto beschikt over een indrukwekkende, eigentijdse uitstraling. Verfijnde prestaties en superieure élégance zijn op briljante wijze met elkaar gecombineerd in dit toonaangevende voorbeeld van hedendaags autodesign.

RANGE ROVER VELAR S

De Range Rover Velar S combineert ongeëvenaarde verfijning met een modernistisch ontwerp en is voorzien van Premium LED-koplampen met LED-signature dagrijverlichting, zetelbekleding in geperforeerd generfd leder en maximale flexibiliteit dankzij het Online Pack met data-abonnement*.

RANGE ROVER VELAR SE

Prachtig ontwerp, nog verder verfijnd. De ultramoderne Range Rover Velar SE wordt gekenmerkt door 20" lichtmetalen velgen 'Style 7014' in Gloss Sparkle Silver afwerking en biedt extra gemoedsrust dankzij het Blind Spot Assist Pack en de adaptieve snelheidsregelaar met afstandsbewaring (Adaptive Cruise Control).

RANGE ROVER VELAR R‑DYNAMIC S

De Range Rover Velar R-Dynamic S heeft een daadkrachtige uitstraling met accenten in Burnished Copper op de bumpers, motorkaplouvres en side vents, die sterk bijdragen aan zijn geraffineerde, eigentijdse uitstraling. Het radiatorrooster en het woordmerk op de motorkap en de kofferklep en zijn afgewerkt in Shadow Atlas.

RANGE ROVER VELAR R‑DYNAMIC SE

De Range Rover Velar R-Dynamic SE straalt kracht en raffinement uit. Met de 20" lichtmetalen velgen 'Style 1032' in Satin Dark Grey afwerking en Matrix LED-koplampen met LED-signature dagrijverlichting is het onmogelijk om hem niet te bewonderen. Geniet ook van slimme functies, zoals het Blind Spot Assist Pack.

RANGE ROVER VELAR R‑DYNAMIC HSE

Vergroot de mogelijkheden voor combinatie van stijl en kwaliteit met de Range Rover Velar R-Dynamic HSE. Aantrekkelijke accenten zoals 21" lichtmetalen velgen 'Style 5109' in Satin Dark Grey afwerking en de zetelbekleding in geperforeerd Windsor leder worden gecombineerd met een 3D Meridian Surround Sound™ audiosysteem, en de functies van het Driver Assist Pack.

RANGE ROVER VELAR EDITION

De Range Rover Velar Edition gaat nog verder in de bekende avant-garde uitstraling. Het panoramisch open dak, de zwarte contrasterende dakkleur en de zwarte details introduceren een nieuw niveau van progressief design – perfect aangevuld met zwarte 20" lichtmetalen velgen. Beschikbaar in diverse exterieurkleuren en lakken.

PHEV: PLUG-IN HYBRID ELECTRIC VEHICLE

Uitgerust met een 2.0 liter viercilinder Si4 4WD-benzinemotor van 300 pk en een elektromotor van 143 pk. De achterliggende technologie wordt elke dag slimmer en duurzamer.

PHEV: PLUG-IN HYBRID ELECTRIC VEHICLE

Uitgerust met een 2.0 liter viercilinder Si4 4WD-benzinemotor van 300 pk en een elektromotor van 143 pk. De achterliggende technologie wordt elke dag slimmer en duurzamer.

BLIJF ONTDEKKEN

RANGE ROVER VELAR MODELLEN

Bekijk het volledige gamma.

SPECIFICATIES

Bekijk de feiten en cijfers.

GALERIJ

De kunst van de Range Rover Velar.

††Klik hier om de Range Rover Velar WLTP-waarden te bekijken.

 

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële WLTP-fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving, met een volledig opgeladen accu. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world' en energieverbruik, actieradius en CO2-uitstoot kunnen variëren al naargelang factoren als rijstijl, weersomstandigheden, traject, wegenstaat, belading van het voertuig, gemonteerde velgen, banden, opties en accessoires, en de staat van de accu. Actieradiuswaarden voor voertuigen in elektrische modus (EV) worden bepaald met een productiemodel over een standaardroute.

 

*Fair Use-beleid mogelijk van toepassing. Standaard abonnement van 1 jaar dat kan worden verlengd na de door uw Land Rover concessiehouder geadviseerde aanloopperiode.

 

Meridian is een geregistreerd handelsmerk van Meridian Audio Ltd. Trifield en het 'three fields'-logo zijn handelsmerken van Trifield Productions Ltd.

 

N.B.: bij het selecteren van een andere uitvoering kan bepaalde standaarduitrusting worden vervangen door andere uitrusting. Uitrusting kan ook verschillen afhankelijk van geselecteerde motor of transmissie.

 

Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen verschillen per uitvoering (model en aandrijflijn), of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw concessiehouder voor meer details of configureer uw auto online.

 

De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.

 

Pivi- en InControl-functies, opties, diensten van derden en de beschikbaarheid daarvan verschillen per land. Vraag uw Land Rover concessiehouder naar de beschikbaarheid en voorwaarden.Bepaalde functies zijn inclusief een abonnement dat moet worden verlengd na de door uw concessiehouder geadviseerde aanloopperiode. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties.