DESIGN


KLIK OM IN INTERACTIE TE GAAN

TIK OM IN INTERACTIE TE GAAN
Please enable javascript on your browser.

BEKIJK EXTERIEUR

Eenvoud die vertrouwen en individualiteit uitstraalt. De Range Rover Velar is een trendsetter in progressief design. Strak, elegant en markant, de wagen beschikt over een indrukwekkende, eigentijdse uitstraling. Waar u ook naartoe gaat met de Range Rover Velar, u trekt overal de aandacht.

/
/
Please enable javascript on your browser.

KLIK OM IN INTERACTIE TE GAAN

Tap to interact

BEKIJK INTERIEUR

Het interieur van de Range Rover Velar straalt elegante eenvoud uit. Van de configureerbare sfeerverlichting tot de gedeelde, verschuifbare armsteunen, is alles ontworpen en gemaakt om te zorgen dat u en uw passagiers ontspannen op de bestemming arriveren.

/
/

TECHNOLOGIE

/

PRESTATIES

/
/
/
/

CAPACITEITEN

/
/
/

VEELZIJDIGHEID


KLIK OM IN INTERACTIE TE GAAN TIK OM IN INTERACTIE TE GAAN
/

Velar's clean lines, elegant proportions and unmistakable Range Rover design cues help create a vehicle that simply demands attention.

Optimaal raffinement, geavanceerde technologieën en uitmuntende capaciteiten.

/

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. CO2-emissie- en brandstofverbruikscijfers kunnen variëren al naargelang de gemonteerde velgen en opties.

© JAGUAR LAND ROVER LIMITED 2019

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.