WINNAAR OP DE WORLD CAR AWARDS

Een jury van 82 autojournalisten uit 24 landen heeft zijn keuze gemaakt: de Range Rover Velar heeft de prijs World Car Design of the Year gewonnen tijdens de World Car Awards 2018. Als u op zoek bent naar een luxueuze performance SUV met een zelfverzekerd en geraffineerd rijgedrag, hoeft u niet verder te kijken.

DESIGN


KLIK OM IN INTERACTIE TE GAAN

TIK OM IN INTERACTIE TE GAAN
Please enable javascript on your browser.
EXTERIEUR

BEKIJK EXTERIEUR

Eenvoud die vertrouwen en individualiteit uitstraalt. De Range Rover Velar is een trendsetter in progressief design. Strak, elegant en markant, de wagen beschikt over een indrukwekkende, eigentijdse uitstraling. Waar u ook naartoe gaat met de Range Rover Velar, u trekt overal de aandacht.

EXTERIEUR
/
EXTERIEUR
/
Please enable javascript on your browser.

KLIK OM IN INTERACTIE TE GAAN

KLIK OM IN INTERACTIE TE GAAN

INTERIEUR

BEKIJK INTERIEUR

Het interieur van de Range Rover Velar straalt elegante eenvoud uit. Van de configureerbare ambianceverlichting tot de gedeelde, verschuifbare armsteunen, is alles ontworpen en gemaakt om te zorgen dat u en uw passagiers ontspannen op de bestemming arriveren.

INTERIEUR
/
INTERIEUR
/

TECHNOLOGIE

TOONAANGEVENDE TECHNOLOGIE
/

PRESTATIES

PRESTATIES
/
PRESTATIES
/
PRESTATIES
/

CAPACITEITEN

CAPACITEITEN
/
CAPACITEITEN
/
CAPACITEITEN
/

VEELZIJDIGHEID


KLIK OM IN INTERACTIE TE GAAN TIK OM IN INTERACTIE TE GAAN
VEELZIJDIGHEID
/

VELAR

Met zijn strakke lijnen, elegante proporties en onmiskenbare Range Rover designelementen is de Velareen wagen die overal de aandacht trekt.

VELAR

Met zijn geraffineerde details en sportieve styling, straalt de R-Dynamic zelfvertrouwen en individualiteit uit.

Lorem Ipsum

Deze limited edition van de Range Rover Velar vormt een afspiegeling van wagenontwerp door de jaren heen.

/

Sommige specificaties die zijn omschreven als uniek voor de lanceringsserie Range Rover Velar First Edition zijn mogelijk apart beschikbaar, of op voertuigen van de volgende modeljaren.

De beelden in deze video tonen preproductiesoftware die onderhevig is aan wijzigingen.

Op dit moment bevinden we ons in een tijdelijke overgangsfase van het modeljaar 2018 naar 2019 doorheen ons gamma. Aarzel niet om uw erkend concessiehouder aan te spreken om te weten te komen welke prijzen en gegevens gepubliceerd zijn voor welk model. Hij zal u bijstaan om de voor u meest geschikte oplossing te vinden in functie van uw persoonlijke behoeften. We danken u voor uw begrip.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070


De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.